Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
а пази вас жуте моралне громаде који се радујете што су ваши лопови покрали изборе па због тога мора бити оспорен избор за председника...е дакле стварно,не знате колко сте шупољи...ја се надам да ће се истражити све око тих избора и да ће бити расписани нови...без медијске сатанизације,без *аналитичара*,без џакова...па да видимо дал ћете у парламент уопште ући...

Jes vala Jeremija. Najglasniji su tu žuti i radikali.

Jes vala Jeremija. Najglasniji su tu žuti i radikali.

SunFun (cini mi se) jednom napisa da je njegova najveca zelja da Tadic ode, radikali nestanu. Ispuni mu se, i meni, dosadili su i Bogu i narodu.

Uz pobedu Nikolica (da je ostao u SRS, nikad ne bi bio predsednik drzave) ovo jeste najveci uspeh ovih izbora, i ponavljam -eliminacija straha kod naroda da ne moze nista da ucini.

Poslednja izmena:
Ako je tako, meni je drago sto si me "ubrojala" u taj procenat, ja sam od onih koji se boje samo Boga i nikoga vise.

Ljudi te mogu izneveriti iz bilo kojih pobuda, slagati, izmanipulisati, atakovati i na zivot, ako je Bog uz tebe- dzaba im trud.

Niko nikoga juce nije tukao na biralistima (ikao je "lepa" Trivanka najvlljivala i rat), poneki sporadicni incident, nista znacajno, ali, nije bilo mrtvih u pravom smislu te reci.

Straha se moras osloboditi tako sto ces ga eliminisati IZ SEBE, izbaciti!

Budi njegov gopsodar, ako on zagospodari tobom, nema ti spasa!

Ne zaboravi: STRAH ZIVOTU KALJA OBRAZ CESTO...

Laku noc...

Наша акција „Траговима изборне крађе“ наставиће се објављивањем документоване публикације о крађи избора и њеним представљањем широм наше државе, али и у дијаспори, као и организовањем друштвених манифестација чији је циљ да исмеју ДСовског „Броза у покушају“ и његове сараднике у крађи. Позивамо све којима је на срцу заштита уставног поретка и демократије, али, на првом месту, психичког здравља и достојанства овог народа, да нам се придруже, све док лопове не приморамо да признају стварност. Време је за слободу, време је за живот Србије: придружите нам се!

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/saopstenja/2012/obracanje-dveri-javnosti-srbije.php

Ako je tako, meni je drago sto si me "ubrojala" u taj procenat, ja sam od onih koji se boje samo Boga i nikoga vise.

Ljudi te mogu izneveriti iz bilo kojih pobuda, slagati, izmanipulisati, atakovati i na zivot, ako je Bog uz tebe- dzaba im trud.

Niko nikoga juce nije tukao na biralistima (ikao je "lepa" Trivanka najvlljivala i rat), poneki sporadicni incident, nista znacajno, ali, nije bilo mrtvih u pravom smislu te reci.

Straha se moras osloboditi tako sto ces ga eliminisati IZ SEBE, izbaciti!

Budi njegov gopsodar, ako on zagospodari tobom, nema ti spasa!

Ne zaboravi: STRAH ZIVOTU KALJA OBRAZ CESTO...

Laku noc...

Prelepo rečeno! :D

ealbux.jpg

Back