Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sramota, eno u sred grada štandovi za Tadića, kod Beograđanke i Meka na Terazijama, niko da priđe i kaže UA LOPOVI.

Nikad od Vas revolucionari.

Narod opijen kemtrejlersima sedi po baštama i pravi se da nije bilo izborne krađe.U kakvoj mi to zemlji živimo ?

Znači nisi rek'o ni ti UA LOPOVI...
Trebao si da im demoliraš štand, uh gde ja ne bih pored Beogradjanke
E da sam znao da će tamo da bude štand uf šta bi mu rek'o...

Sramota, eno u sred grada štandovi za Tadića, kod Beograđanke i Meka na Terazijama, niko da priđe i kaže UA LOPOVI.

Nikad od Vas revolucionari.

Narod opijen kemtrejlersima sedi po baštama i pravi se da nije bilo izborne krađe.U kakvoj mi to zemlji živimo ?

Па кад су сви опијени инвестицијама и новим радним местима. Нису навикли људи на оволико благостање па сад јуре по систему "узми све што ти живот пружа". Не занима их више политика.

Занимљиво је да су реакције овако унисоне у одбрани регуларности избора код свих званичника.Додуше мало ,по некад скаћу себи у уста првотврдећи да је то немогуће,а онда да ако је било то је крађа а не прекрајање резултата!!!!!!!!!!!!!,или онај бисер да је немогуће,а ако је то неко урадио треба да влада светом а не Србијом јер је геније.
Медији наравно игноришу било шта што има везе са Дверима и поклањају пажњу једино Николићу,али то је за очекивати,пошто се иде на солуцију:ко губи има право да се љути.Као да Николићева странка није победила на парламентарним изборима.Наравно ,о томе ће моћи да се разговара тек када се ова фратутма заврши,ако се заврши.Можда ће се неки и кајати за овако хитру одбрану.

Znači nisi rek'o ni ti UA LOPOVI...
Trebao si da im demoliraš štand, uh gde ja ne bih pored Beogradjanke
E da sam znao da će tamo da bude štand uf šta bi mu rek'o...

Što da im kažem, dali su mi 2000 evra da zaokružujem neke listiće.Još su mi ostavili i marker za uspomenu.Fini neki ljudi.

Занимљиво је да су реакције овако унисоне у одбрани регуларности избора код свих званичника.Додуше мало ,по некад скаћу себи у уста првотврдећи да је то немогуће,а онда да ако је било то је крађа а не прекрајање резултата!!!!!!!!!!!!!,или онај бисер да је немогуће,а ако је то неко урадио треба да влада светом а не Србијом јер је геније.
Медији наравно игноришу било шта што има везе са Дверима и поклањају пажњу једино Николићу,али то је за очекивати,пошто се иде на солуцију:ко губи има право да се љути.Као да Николићева странка није победила на парламентарним изборима.Наравно ,о томе ће моћи да се разговара тек када се ова фратутма заврши,ако се заврши.Можда ће се неки и кајати за овако хитру одбрану.

Sve se pamti, sve se vraća. ;)

559465_424591654227436_100000298155843_1564437_270976070_n.jpg

Danas u Beogradu, ulica Kralja Milana!

:ok:

A bas nigde nema izvestaja o protestu!
Pa ovakva medijska blokada nije zapamcena!

Pratite: https://www.facebook.com/groups/grupadveri/

Ima, Reuters, France 24;

Later on Thursday, some 2,000 supporters of the far-right Dveri party, which failed to cross the five-percent threshold to enter parliament, marched through central Belgrade chanting “They stole the elections!”

http://www.france24.com/en/20120510-serbian-opposition-tomislav-nikolic-election-fraud-belgrade

Ovo sto se radi nema nigde. Treba da se pobunimo.Izgleda da smo mi najgora generacija Srba u istoriji. Ja zelim da se poniste izbori i otvore mediji za sve.

Nismo mi najgora,vec standardna generacija Srba!Hoces da se pobunima tako brzo,a ovaj vlada te 12 godina.Mora bar 500,tj da sam od sebe oslabi,jer Kraljevic Marko je izmisljeni lik,a imaginacija ne leci!

nesto mi smeta u ovim desavanjima oko izbora.

stizu informacije o neregularnostima, greskama, placanju glasova, i ko zna sta je sve `neko` smislio i odradio. o ulozenom novcu u kampanju niko nesme ni da pokrene diskusiju, o poreklu tih para, o legalnosti tih para, a tek PDV na te pare???

pravog odgovora nema. sudstvo cuti, policija cuti., rezimske stranke cute. cekaju da stvar legne i da se lepo ugezde po opstinama, komunalnim preduzecima, EDBu i sl

nema veze. da li bas nema veze?

cak i eu posmatraci se ne gade nicega ako im to omogucuje da sledeca vlada poslusna bude kao prethodna

mnogo me to podseca na stavove eu koja se nije puno obazirala na demokratsku volju srba i gradjana celih regija bivse sfrj, kao da ne postoje. eu se nije puno obazirala ni na ustav srbije u pogledu kosova

i sudjenja u hagu najvisim srpskim drzavnicima su takodje zazmurila na krivice slovenaca, hrvata i siptara.

dakle meni je ovo samo nastavak dugog niza eu `odluka` o srpskoj krivici i eu prihvatanja samo kolaboracionistickih srpskih partija, pa makar i bezocno drskom izbornom kradjon

mislim da ovo ide ka tome da se napravi zesca atmosfera i da ce biti ogromnog haosa u zemlji....pastor kuka jer se isto ovo i madjarskoj desilo samo sto mi za njima kaskamo 10 godina...klasicna je smena politicara....a cilj je isti i sasvim jasan - da zajebu....tako da ove price oko (ne)regularnosti ne znace ama bas nista....

Poslednja izmena:

Back