Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Po meni je jedino logicno da su i oni krali, zato su cutali tri dana. Kad su videli da je propao savez sa Ivicom, raskokodakali se.
Nije iskljuceno ni to.Verovatno je kradeno od ovih manjih,kao sto su Dveri,DSS,SRS,SVM,ili su njihovi listici pretvarani u nevazece,sto je veoma lako uraditi zaokruzivanjem jos jednog broja pored vec zaokruzenog.Medjutim,u DSS-u su ocigledno zadovoljni rezultatom,a ovi iz SRS-a su se na neki nacin pomirili da su otisli u istoriju.Jedino se Dveri i Madjari bune od pocetka...Meni ostaje najzanimljivija cinjenica da je URS osvojio 30 % u Zvecanu na Kosovu :lol:

Nije iskljuceno ni to.Verovatno je kradeno od ovih manjih,kao sto su Dveri,DSS,SRS,SVM,ili su njihovi listici pretvarani u nevazece,sto je veoma lako uraditi zaokruzivanjem jos jednog broja pored vec zaokruzenog.Medjutim,u DSS-u su ocigledno zadovoljni rezultatom,a ovi iz SRS-a su se na neki nacin pomirili da su otisli u istoriju.Jedino se Dveri i Madjari bune od pocetka...Meni ostaje najzanimljivija cinjenica da je URS osvojio 30 % u Zvecanu na Kosovu :lol:

Neverovatno je da se DSS jos nije oglasio - osim ako ih opet nisu stavili u medijsku blokadu ... :think:

Tema : Nije Nikolic najzasuzniji za raskrinkavnje ove kradje vec pod jedan Pastor , a pod dva Dveri ...a Nikolic je tu tek na trecem mestu ....

To je najmanje cudno, ko zna kako su dopremani glasovi, tu se moglo najvise krasti.

Sa tim se slažem. Kada je posle izbora Nikolić otišao kod njega, Koštunica je sutradan izjaviod a "To ne treba u opšte vezivati sa izborima"

А данас шаље неко небулозно писмо о неутралности. Какве глупости. Кога је брига за неутралност?

Београд – Српска напредна странка тврди да је ДС „брутално покрала изборе 6. маја“, тако што су оригинални гласачки листићи замењени другим гласачким листићима.

Како је рекао лидер СНС Tомислав Николић, крађа у недељу већа је од оне која се догодила у септембру 2000. године а одиграла се на свих 9.000 бирачких места у Србији.

Николић је новинарима показао око 3.000 гласачких листића, који су, како тврди, бачени у контејнер после избора и навео да су они замењени новим листићима на којима су заокружни представници актуелних власти.

Николић није желео да прецизира где су ти листићи нађени, али је рекао да је њихово место требало да буде у РИК-у „а не у његовим рукама“.

Он је рекао и да је од тих 3.000 бачених изброних листића на 2.800 глас дат представницима опозиционих странака док је за представнике актуелних власти било 70 гласова.

Николић је навео да СНС оставља РИК-у, Управном суду , тужилаштву и полицији да провере наводе које је он данас изнео и да очекује одговор од Бориса Tадића.

„Лажни лиштићи“ су, према његовим инФормацијама шстампани у Пољској а преко мађарске границе стигли су у Србију и подељени су члановима бирачких одбора из владајуће коалиције како би их они заменили.

Председнички кандидат коалиције „Покренумо Србију“ Tомислав Николић тврди да је „резервоар“ из којег се краду гласови 500.000 непостојећих и мртвих који су уписани у бирачки списак.

http://www.vaseljenska.com/drustvo/nikolic-izvrsena-zamena-originalnih-listica/

Ma ne, samo pitam kako se ponistavaju izbori, ko to obavlja i kakva je procedura za raspisivanje novih. Ne znam da su se na nasim prostorima ikad ponistili izbori.

R.I.K ponistava a predsednik parlamenta ili najstariji clan ako nema predsednika, raspisuje ponovne izbore. Mada, nema potrebe da o ovome raspravljamo, za ponistavnaje treba napraviti revoluciju.

Случајеви да су листићи на којима су Двери биле заокружене постали неважећи додавањем још једног заокруживања су бројни.

dobra fora, dziberska, ali eto upalilo

fora po fora - mandatic

da se nadovezem: fora po fora- mandatic!

dosta nam je tih Dveri i tih placenika!

"Život je vrelo radosti; ali, gde pije i ološ tu su svi kladenci otrovani. ... Oni su svetu vodu otrovali svojom pohotljivošću; a nazivajući slašću svoje pogane snove otrovali su još i reči. ...Sladunjav, i gnjil, postaje plod u njihovoj ruci: a pogledom svojim obaraju voćku, i stresaju lišće s nje. Mnogi koji su okrenuli od života, okrenuli su se samo zbog ološa: nisu hteli da dele kladenac, i plamen, i plod, s ološem. ...A onima koji vladaju, okrenuo sam leđa kad sam video šta im sad znači vladati: ucenjivati se, i cenkati se oko sile, – s ološem!....zaista vam kažem, smrdi sve juče i sve danas na ološ ...." Tako je govorio Zaratustra.

precrtaj11.gif

Back