Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dveri: Akcija „Vožnjom protiv izborne krađe“, 11.5.2012.[/h] 11. 05. 2012.

Logo-Dveri11-300x131.jpg
U organizaciji Dveri, danas, 11. maja, u Beogradu, biće organizovana protestna vožnja protiv izborne krađe. Vožnja počinje od kružne staze pored Brankovog mosta, na Ušću.

Kolona će se kretati Brankovim mostom, Prizrenskom, Terazijima, Nemanjinom, Kneza Miloša, preko Trga Nikole Pašića,

Makedonskom, Svetogorskom, Takovskom, preko Gazele, ka Novom Beogradu, Bulevarima Arsenija Čarnojevića i Mihaila Pupina, do Brankovog mosta.

Vožnja počinje u 19 časova.

Bolje da nista ne kazem....Jesi li vec potrosio one 2 'iljadarke :mrgreen:

Које 2 хиљадарке? Ја сам гласао за три странке овог пута, бирао сам личности - значи нисам добио паре за то. Али израду материјала за СНС и ЛСВ сам већ наплатио. ДСС дао пола пара, а ДС ми још дође...

Али нико није помињао гориво. Дошао бих на зезање, али ми жао да бацам паре ;)

sta,zaboravio si 1996 il si bio mali

Ja se secam iskljucivo protestnih setnji, a vozaci i taksisti nisu isli u ``protestne voznje`` nego su vozila koristili samo u akcijama gradjanske neposlusnosti da bi zakrcili i zaustavili saobracaj. Voznja koja ima za cilj ``protest`` u smislu kolone i nekakve smesne parade i voznja koja ima za cilj ``gradjansku neposlusnost`` su potpuno dve razlicite stvari. Tacnije ova prva nema nikakvu svrhu sem da demonstrante ne zabole noge.

Ja se secam iskljucivo protestnih setnji, a vozaci i taksisti nisu isli u ``protestne voznje`` nego su vozila koristili samo u akcijama gradjanske neposlusnosti da bi zakrcili i zaustavili saobracaj. Voznja koja ima za cilj ``protest`` u smislu kolone i nekakve smesne parade i voznja koja ima za cilj ``gradjansku neposlusnost`` su potpuno dve razlicite stvari. Tacnije ova prva nema nikakvu svrhu sem da demonstrante ne zabole noge.

u prevodu isti kkurac,ja sam bio u toj koloni 1997 u tadasnjoj ulici Srpskih vladara

Ajmo ljudi, svi vi koji ste bezočno pokradeni na izborima, da se samoorganizujemo i izađemo večeras u svim gradovima Srbije, na centarlne gradske ulice, u automobilima na protestnu vožnju, uz sirene, zastave i pištaljke!

Naravno svi koji su na 30-40 km od Beograda, neka dođu u Beograd!

Evo mene apstinenta, koji bi glasao za SRS potencijalno da nije...., odnosno u uslovima nije bitno kojim,

JA ĆU DA VAM SE PRIDRUŽIM I DA POMOGNEM, KO GOD DA UPUTI POZIV,

JER BI TO MOGAO BITI SPAS ZA SRBIJU.

A čovek ne može da ne uradi ništa, pa da onda traži da nešto dobije!

Back