- Poruka
- 582
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gde je 30.000 glasova? – pita Pastor
09. maj, 2012., lena
Danas su se iz SVM čule oštre reakcije povodom izbora održanih u nedelju. Lider te stranke i predsednički kandidat Ištvan Pastor je na današnjoj konferenciji istakao da su na izborima u nedelju potkradeni na svim nivoima.
![]()
- Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i tražimo da se sve preispita. Tražim da se ispita regularnost i glasovi ponovo izbroje. Mislim da smo pokradeni za jednu trećinu glasova, odnosno 30.000. Mi smo sada politički jači. Prema preliminarnim rezultatima na predsedničkim izborima osvojio sam 91.401 glas, a Republička izborna komisija je objavila da je osvojio 63.262 glasa, a u Subotici se računica ne slaže za 2000 glasova. Kako je to moguće da je DS u Subotici znao rezultate na osnovu 40 odsto obrađenih rezultata. Nešto se dogodilo od momenta davanja glasova i prebrojavanja. Želim da znam kako je to moguće. Isto tako, kako je moguće da na parlamentarnim izborima prema našim podacima osvojimo 95.375 glasova što je sedam mandata, a onda padnemo na 67.841 glas, što je pet mandata. Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i izričemo ozbiljnju sumnju u regularnost celokupnih izbora. Čuli smo da se se plaćali glasovi – rekao je predsednik SVM-a Ištvan Pastor.
Dogovori za drugi krug više ne važe, dodao je Pastor.
http://www.gradsubotica.co.rs/gde-je-30-000-glasova-pita-pastor/
ljudi ovo nisu bili izbori nego izborna pljacka.
Ja za pokrajinu sve glasao za madjare.. ako ce iko da misli na Vojvodinu to su madjari
Neka nam pozive madjarski sugradjani![]()
onda je Tihi sto posto glasao za muftiju...Ja za pokrajinu sve glasao za madjare.. ako ce iko da misli na Vojvodinu to su madjari
Neka nam pozive madjarski sugradjani![]()
Osamucene ove patrijote izbornim porazom kao da ih je neko udario mokrom carapom .
Ne bi me cudilo da zovu Hrvate na ustanak !![]()
Sta se smejes mongole, tvoj Istvan Kan je objavio da su izbori pokradjeni. Sledi svog Kana.
Osamucene ove patrijote izbornim porazom kao da ih je neko udario mokrom carapom .
Ne bi me cudilo da zovu Hrvate na ustanak !![]()

libo tebe ,kada se zakuvalo i Hrvatskoj zapalio si za Srbiju,ako se zakuva u Srbiji putovnica je vec spremna a na retrovizoru visi Gospa i sahovnica![]()
Ал тамо не сме да подхебава иначе оде глава.Kad se zakuvalo u Hrvatskoj , tamo sam bio u uniformi cetiri godine . Nisam nigdje bjezaolibo tebe ,kada se zakuvalo i Hrvatskoj zapalio si za Srbiju,ako se zakuva u Srbiji putovnica je vec spremna a na retrovizoru visi Gospa i sahovnica![]()
A ti mislis da ti neko veruje da si Srbin?
Gde je 30.000 glasova? – pita Pastor
09. maj, 2012., lena
Danas su se iz SVM čule oštre reakcije povodom izbora održanih u nedelju. Lider te stranke i predsednički kandidat Ištvan Pastor je na današnjoj konferenciji istakao da su na izborima u nedelju potkradeni na svim nivoima.
![]()
- Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i tražimo da se sve preispita. Tražim da se ispita regularnost i glasovi ponovo izbroje. Mislim da smo pokradeni za jednu trećinu glasova, odnosno 30.000. Mi smo sada politički jači. Prema preliminarnim rezultatima na predsedničkim izborima osvojio sam 91.401 glas, a Republička izborna komisija je objavila da je osvojio 63.262 glasa, a u Subotici se računica ne slaže za 2000 glasova. Kako je to moguće da je DS u Subotici znao rezultate na osnovu 40 odsto obrađenih rezultata. Nešto se dogodilo od momenta davanja glasova i prebrojavanja. Želim da znam kako je to moguće. Isto tako, kako je moguće da na parlamentarnim izborima prema našim podacima osvojimo 95.375 glasova što je sedam mandata, a onda padnemo na 67.841 glas, što je pet mandata. Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i izričemo ozbiljnju sumnju u regularnost celokupnih izbora. Čuli smo da se se plaćali glasovi – rekao je predsednik SVM-a Ištvan Pastor.
Dogovori za drugi krug više ne važe, dodao je Pastor.
http://www.gradsubotica.co.rs/gde-je-30-000-glasova-pita-pastor/
ljudi ovo nisu bili izbori nego izborna pljacka.

... 
Cuj 30 000 glasaova su lapili Pastoru ......
Pa makar su toliko morali da znaju da ce madjari lakse da se prebroje nego Srbi ...![]()
Razlika u mentalitetu, kod Madjara je kradja nezamisliv prestup. Kada madjara slučajno optužiš da je nešto ukrao kao da si mu majku opsovao "Ja sam Madjar, ja ne kradem" to im je uvek odgovor. Kod njih je kradja strašan greh.
Где крађа није грех?
Kod nas je lopovluk sportska disciplina , a postene proglasavaju nesposobnima !Razlika u mentalitetu, kod Madjara je kradja nezamisliv prestup. Kada madjara slučajno optužiš da je nešto ukrao kao da si mu majku opsovao "Ja sam Madjar, ja ne kradem" to im je uvek odgovor. Kod njih je kradja strašan greh.

Kod njih pogovoto.AKo javno optužiš Madjara da je nešto ukrao, nadrljao si. Kod njih je to baš izrazito izraženo.
Cekaj malo - jel Pastor pokrao glasove ?? .. Jel njega neko optuzio za kradju , ili je on optuzio zute , Palmu i Dacica ??' ..sta ti uopste pises ??
Rekao sam ti da je kradja kod Madjara jako veliki greh bez obzira ko je kome počini.
Nisu ti to Srbi da im kradeš a posle da glasaju za tebe.