Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Gde je 30.000 glasova? – pita Pastor
09. maj, 2012., lena

Danas su se iz SVM čule oštre reakcije povodom izbora održanih u nedelju. Lider te stranke i predsednički kandidat Ištvan Pastor je na današnjoj konferenciji istakao da su na izborima u nedelju potkradeni na svim nivoima.

SVM.jpg

- Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i tražimo da se sve preispita. Tražim da se ispita regularnost i glasovi ponovo izbroje. Mislim da smo pokradeni za jednu trećinu glasova, odnosno 30.000. Mi smo sada politički jači. Prema preliminarnim rezultatima na predsedničkim izborima osvojio sam 91.401 glas, a Republička izborna komisija je objavila da je osvojio 63.262 glasa, a u Subotici se računica ne slaže za 2000 glasova. Kako je to moguće da je DS u Subotici znao rezultate na osnovu 40 odsto obrađenih rezultata. Nešto se dogodilo od momenta davanja glasova i prebrojavanja. Želim da znam kako je to moguće. Isto tako, kako je moguće da na parlamentarnim izborima prema našim podacima osvojimo 95.375 glasova što je sedam mandata, a onda padnemo na 67.841 glas, što je pet mandata. Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i izričemo ozbiljnju sumnju u regularnost celokupnih izbora. Čuli smo da se se plaćali glasovi – rekao je predsednik SVM-a Ištvan Pastor.

Dogovori za drugi krug više ne važe, dodao je Pastor.

http://www.gradsubotica.co.rs/gde-je-30-000-glasova-pita-pastor/

ljudi ovo nisu bili izbori nego izborna pljacka.

Ako su uspeli da promene Zakon o restituciji,

moći će valjda da ponište i izbore.

gde bre na Mađare udariste?

Pa nisu vam to Srbi.

Николић најављује офанзиву
Србија је земља у којој су политичари на власти огрезли у криминалу, каже Томислав Николић најављујући да ће своје тврдње детаљније објаснити у четвртак или петак. Николић ковертирао оставку на место председника СНС-а.
Председники кандидат листе Српске напредне странке Томислав Николић изјавио је да је Србија земља у којој су политичари на власти огрезли у криминалу, јер их је "криминал преузео у своје руке".
Изјава Томислава Николића

Докази о изборној крађи?
Председнички кандидат коалиције "Покренумо Србију" Томислав Николић најавио је да ће у четвртак или петак представити доказе о изборној крађи, који ће, по његовом мишљењу елиминасти Демократску странку из политичког живота.
"Ми смо у принципу свуда победили, негде су украли више, а негде мање. То што ћу ја да вам покажем може да се преслика на 9.000 бирачких места", рекао је Николић новинарима после седнице Главног одбора СНС-а.
Заменик председника СНС-а Александар Вучић је агенцији Бетарекао да ће СНС те доказе сутра "презентовати" Демократској странци Србије и да ће их потом изнети у јавност.

Николић на конференцији за новинаре није желео да говори о којим политичарима је реч, најављујући да ће своје тврдње детаљније објаснити у четвртак или петак, јер је време да грађани знају с ким имају посла.
"Када овако наступам, то значи да имам нешто у рукама и видећете шта се догодило у недељу, на изборима", поручио је Николић.
"Против себе имам супарника који не преза ни од чега и који је спреман да уради све да би остао на власти, јер је уплашен колико ће његових пријатеља остати на слободи", рекао је Николић на конференцији за новинаре после састанка са некадашњим функционерима СПС-а који су прешли у СНС.
Николић је позвао бираче Социјалистичке партије Србије да гласају за њега у другом кругу председничких избора.
Упитан да ли му је познато да је коалиција СПС–ПУПС–ЈС подржала Бориса Тадића у другом кругу председничких избора, Николић је одговорио да му се председник ЈС Драган Марковић Палма "пре неколико дана клео у крсну славу" да ће гласати за њега.
Tomislav-Nikolic.jpg

"Можда је променио славу. Јер ову славу коју је до сада славио, више не треба да слави. Све је могуће у Србији, земљи криминала", рекао је Николић.
Разговор са Коштуницом
Николић је рекао да ће са лидером Демократске странке Србије Војиславом Коштуницом разговарати у току дана или у четвртак о подршци за други круг председничких избора.
Томислав Николић је потврдио да је добио писмо које му је упутио Коштуница. Лидер СНС-а је на конференцији за новинаре рекао да Коштуницу и њега не раздваја много тога и да је свако дужан да се због интереса државе одрекне мало свог идентитета ради заједничког интереса.
"Волео бих да се договоримо, али не прејудицирам ништа", рекао је Николић и навео да се слажу да је Косово и Метохија саставни део Србије, тако да неће ни бити потребе да Коштуница у потпуности одустане од својих политичких ставова.
Николић је најавио и да ће о евентуалној подршци за други круг разговарати са представницима "Двери".
Према његовим речима, нема потребе да разговара са онима који су већ подржали председника Демократске странке Бориса Тадића, јер је то исто као и да разговара са Тадићем. Како је истакао, са Тадићем ће разговарати у телевизијском дуелу.
Николић је разговарао са бившим функционерима СПС-а међу којима су Зоран Бингулац, Рајко Умчанин, Алекса Јокић, Милоје Михајловић, Зоран Вујовић и Томислав Миленковић. Они су на конференцији за новинаре позвали грађане да подрже Николића у другом изборном кругу.
Ковертирана оставка на функцију у странци
Томисав Николић изјавио је на седници Главног одбора Српске напредне странке да ће се, ако постане председник Србије, поднети оставку на функцију председника СНС.
Николић је навео да ће се, уколико победи на председничким изборима, посветити држави и државним пословима, јер је његова прва одговорност према грађанима, а не према странци, саопштила је СНС.
Према његовим речима, оставку на страначке фукнције, уколико буде избабран за председника, мора да поднесе јер тако налаже Устав. "Ако је Тадић могао да гази Устав, ја не могу", навео је Николић.
"Моје дужности у странци мораће да преузме неко други јер је Србији данас потребан другачији председник од онога каквог је имала до сада", рекао је Николић.
Он је оценио да је Србији потребан председник коме су на првом месту држава и грађани, а не његова политичка странка.
Николић је рекао да ће прва дужност новог председника бити да уједини земљу и да је он спреман да разговара са свима "како бисмо поново ујединили Србију и формирали владу која би радила у интересу грађана, а не само једне политичке странке".
Он је рекао да ће осигурати да влади на првом месту буде интерес грађана, а не странака. "Све ово могу да обећам и вама и свим грађанима Србије, а изазивам Бориса Тадића да обећа исто то јер до сада није поштовао ни Устав ни грађане Србије", рекао је Николић обраћајући се члановима Главног одбора СНС-а.

libo tebe ,kada se zakuvalo i Hrvatskoj zapalio si za Srbiju,ako se zakuva u Srbiji putovnica je vec spremna a na retrovizoru visi Gospa i sahovnica:lol:
Kad se zakuvalo u Hrvatskoj , tamo sam bio u uniformi cetiri godine . Nisam nigdje bjezao
vec sam se odselio kad je Istocna Slavonija pala pod hrvatsku vlast .
Ebi gospu , ja sam ateista , a putovnica me ne interesuje .To ponudi ovima
sto su izgubili izbore !

Gde je 30.000 glasova? – pita Pastor
09. maj, 2012., lena

Danas su se iz SVM čule oštre reakcije povodom izbora održanih u nedelju. Lider te stranke i predsednički kandidat Ištvan Pastor je na današnjoj konferenciji istakao da su na izborima u nedelju potkradeni na svim nivoima.

SVM.jpg

- Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i tražimo da se sve preispita. Tražim da se ispita regularnost i glasovi ponovo izbroje. Mislim da smo pokradeni za jednu trećinu glasova, odnosno 30.000. Mi smo sada politički jači. Prema preliminarnim rezultatima na predsedničkim izborima osvojio sam 91.401 glas, a Republička izborna komisija je objavila da je osvojio 63.262 glasa, a u Subotici se računica ne slaže za 2000 glasova. Kako je to moguće da je DS u Subotici znao rezultate na osnovu 40 odsto obrađenih rezultata. Nešto se dogodilo od momenta davanja glasova i prebrojavanja. Želim da znam kako je to moguće. Isto tako, kako je moguće da na parlamentarnim izborima prema našim podacima osvojimo 95.375 glasova što je sedam mandata, a onda padnemo na 67.841 glas, što je pet mandata. Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i izričemo ozbiljnju sumnju u regularnost celokupnih izbora. Čuli smo da se se plaćali glasovi – rekao je predsednik SVM-a Ištvan Pastor.

Dogovori za drugi krug više ne važe, dodao je Pastor.

http://www.gradsubotica.co.rs/gde-je-30-000-glasova-pita-pastor/

ljudi ovo nisu bili izbori nego izborna pljacka.

Cuj 30 000 glasaova su lapili Pastoru ... :rotf::rotf::rotf::rotf: ...

Pa makar su toliko morali da znaju da ce madjari lakse da se prebroje nego Srbi ... :mrgreen:

Razlika u mentalitetu, kod Madjara je kradja nezamisliv prestup. Kada madjara slučajno optužiš da je nešto ukrao kao da si mu majku opsovao "Ja sam Madjar, ja ne kradem" to im je uvek odgovor. Kod njih je kradja strašan greh.
Kod nas je lopovluk sportska disciplina , a postene proglasavaju nesposobnima !:rotf:

Rekao sam ti da je kradja kod Madjara jako veliki greh bez obzira ko je kome počini.
Nisu ti to Srbi da im kradeš a posle da glasaju za tebe.

U redu - Pastor , dakle , nije pokrao glasove i moze mirno da spava , jer nije napravio nikakav greh ... al zato su njega zuti , Dacic i Palma ogulili .... i Droid ih je glasao .... :mrgreen:

Back