Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Koliko ja znam Dveri planiraju sutra demonstracije ispred RIK u beogradu u 18 h.

Takođe će se u sledećih par dana uspostaviti kontakt između SNS-a i Dveri vezano za zajednički nastup na predstojećim protestima i pred 2 krug predssedničkih izbora.

Pred sumrak organizuju protest:think:,nešto me podseća na miting kosovo je srbija,outlet centar Beograd:hahaha:

Са СНС :eek:......О НЕЕЕЕЕ, :dash::dash::dash:

Колико ће им требати онда кревета, ако отпочну штрајк глађОМ и жеђОМ:lol:

Tomislav-Nikolic-strajkuje-gladju-u-poslanickom-klubu-SNS-a.jpg

Је ли ово беше она слика, након оних првих пола сата, фаталних, без ића и пића..

toma%20strajk.jpg

.
ovo posle 5 kg jagnjetine:hahaha::hahaha:

Pastor: Pokradeni smo na izborima

SUBOTICA - Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor saopštio je danas da će zbog toga što su, kako je rekao, žestoko pokradeni na izborima 6. maja, zatražiti da se rezultati izbora na svim nivoima preispitaju.

"Nešto se desilo između momenta davanja glasova i momenta prebrojavanja glasova. Mi smo 24 ili 48 sati od momenta zatvaranja izbornih mesta do sinoć izgubili jednu trećinu, odnosno blizu 30.000 glasova. Želimo da dobijemo odgovor kako je to moguće", zapitao je Pastor na konferenciji za novinare.

Lider SVM tvrdi da kao predsednički kandidat nije dobio 91.400 glasova kao što je bilo objavljeno, nego 63.262 glasa, navodeći da su u momentu kada je objavljen ovaj rezultat džakovi sa listićima iz Subotice, Bačke Topole, Malog Iđoša i Kanjiže "još bili u Subotici".

"Što se republičke liste tiče, kako je moguće da smo od zatvaranja biračkih mesta pa do juče sa 95.375 glasova koji su vredeli sedam mandata spali na 67.841 glas koji danas vrede pet mandata? Kako je to moguće", upitao je Pastor.

On je takođe postavio pitanje rezultata na pokrajinskim izborima, navodeći da je na uzorku od oko 20 odsto SVM osvojili 6,40 odsto glasova, a sa 100 odsto obrađenih biračkih mesta osvojio 6,15 odsto.

Lider SVM-a je takođe zapitao kako je moguće da ta stranka u Subotici dobije nepunih 16.000 glasova i
da "našsi birači na pet lista glasaju na svakoj sasvim različito".

Pastor je upitao i "kako je moguće da u Senti SVM dobije lokalne izbore, a da on izgubi u predsedničkoj trci od Borisa Tadića ili da u Bajmoku na izborima za Mesnu zajednicu dobijemo 500 glasova više nego što smo u istom tom Bajmoku dobili na lokalnim izborima".

On je istakao da ništa od objavljenih rezultate neće prihvatiti, jer izražava ozbiljnu sumnju i zatražio da se glasanje preispita.

Govoreći o podršci nekom od kandidata u drugom krugu predsedničkih izbora, lider SVM je rekao da sve ono što je do sinoć govorio više ne važi, "a šta će da važi - to ćemo da vidimo".

pa da li je moguce :hahaha:

Gde je 30.000 glasova? – pita Pastor
09. maj, 2012., lena

Danas su se iz SVM čule oštre reakcije povodom izbora održanih u nedelju. Lider te stranke i predsednički kandidat Ištvan Pastor je na današnjoj konferenciji istakao da su na izborima u nedelju potkradeni na svim nivoima.

SVM.jpg

- Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i tražimo da se sve preispita. Tražim da se ispita regularnost i glasovi ponovo izbroje. Mislim da smo pokradeni za jednu trećinu glasova, odnosno 30.000. Mi smo sada politički jači. Prema preliminarnim rezultatima na predsedničkim izborima osvojio sam 91.401 glas, a Republička izborna komisija je objavila da je osvojio 63.262 glasa, a u Subotici se računica ne slaže za 2000 glasova. Kako je to moguće da je DS u Subotici znao rezultate na osnovu 40 odsto obrađenih rezultata. Nešto se dogodilo od momenta davanja glasova i prebrojavanja. Želim da znam kako je to moguće. Isto tako, kako je moguće da na parlamentarnim izborima prema našim podacima osvojimo 95.375 glasova što je sedam mandata, a onda padnemo na 67.841 glas, što je pet mandata. Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i izričemo ozbiljnju sumnju u regularnost celokupnih izbora. Čuli smo da se se plaćali glasovi – rekao je predsednik SVM-a Ištvan Pastor.

Dogovori za drugi krug više ne važe, dodao je Pastor.

http://www.gradsubotica.co.rs/gde-je-30-000-glasova-pita-pastor/

ljudi ovo nisu bili izbori nego izborna pljacka.

Jeli bre a zasto gragjani ne izadju na ulice povodom ove situacije?
Ko da ih povede i protiv koga da ih povede?Nema vise DOS-a koji je baratao velikim novcem,a nema ni Slobe da sam drzi vlast za sebe...Danas su gotovo sve stranke zadovoljne raspodelom kolaca.Danas su svi koji sede u parlamentu vlast,a opozicija je narod koji glasa za nekog od njih...

Ko da ih povede i protiv koga da ih povede?Nema vise DOS-a koji je baratao velikim novcem,a nema ni Slobe da sam drzi vlast za sebe...Danas su gotovo sve stranke zadovoljne raspodelom kolaca.Danas su svi koji sede u parlamentu vlast,a opozicija je narod koji glasa za nekog od njih...

Pa neki naprednjacki Otpor i te fore,

mogli bi npr. da blokiraju sve pokretne stepenice u Djilasevoj prostonici?

Pa neki naprednjacki Otpor i te fore,

mogli bi npr. da blokiraju sve pokretne stepenice u Djilasevoj prostonici?
Kakav naprednjacki otpor :lol:?Pa ti napredni su,kako cujem,najzadovoljniji rezultatima izbora.Postigli su sve sto su zeleli : Nisu postali vlast,a zauzeli su dovoljno veliki broj poslanickih klupa.Za te dve stvari su se valjda i borili.Ako neko zeli da ih kazni,dovesce ih na vlast.Bilo je i takvih pokusaja,ali su se Toma i Vucko hrabro i junacki odbranli od posasti zvane "dolazak na vlast"...

Back