potvrđujem ovo sa 100%Kod njih pogovoto.AKo javno optužiš Madjara da je nešto ukrao, nadrljao si. Kod njih je to baš izrazito izraženo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
potvrđujem ovo sa 100%Kod njih pogovoto.AKo javno optužiš Madjara da je nešto ukrao, nadrljao si. Kod njih je to baš izrazito izraženo.
potvrđujem ovo sa 100%

Нису сви срби тако глупи али генерално си у праву. Постали смо издегенерисана нација. Што би се народски рекло фурунџије.
...
ljudi ovo nisu bili izbori nego izborna pljacka.

Ok ...
Al NIJE PASTOR POKRAO 30 000 GLASOVA , AMAN !!! NJEGA SU POKRALI !!!![]()
Ne kažem da su Srbi glupi, ali pročitaj Arčibalda Radjsa... kao da govori o današnjoj Srbiji. On čak optužuje Pašića da je lopov id a se bogatio preko veze.

al ovi zutocrveni kerovi kradu znaci nogama i rukama
Madjari izbrojali do 40% prebrojanih glasova 95.000 glasova za sebe a kad su se "izbrojali" glasovi u bazi do kraja oni spali na 63.000?![]()
![]()
))

Da ste videli Pastora (nije da je bas smesno, ali...) on je delovao toliko ISKRENO zapanjen, da sam se od srca nasmjeala))
veoma duhovito,Nikolic i protesti u istoj receniciMislim da niko nikog nije pokrao(Tadic-Nilojic) vec da u se tako dogovorili da bude!Da je Nikolic pokraden,pa izveo bi narod na ulice!
Da ste videli Pastora (nije da je bas smesno, ali...) on je delovao toliko ISKRENO zapanjen, da sam se od srca nasmjeala))

I u Vršcu su mi potvrdili da su SVM pokradeni.
)))Mislim da niko nikog nije pokrao(Tadic-Nilojic) vec da u se tako dogovorili da bude!Da je Nikolic pokraden,pa izveo bi narod na ulice!
Kradeni glasovi su prebacivani SPS-u , otuda SPS-u toliki "izborni uspeh " !Zamisli da je pola miliona polucivilizovanog sveta dalo glas sps-u?!Kakva komendija ... ovaj narod da mu das sad 100 milijardi dolara, za mesec dana bi bio gladan
debilitet![]()