Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Нису сви срби тако глупи али генерално си у праву. Постали смо издегенерисана нација. Што би се народски рекло фурунџије.

Ne kažem da su Srbi glupi, ali pročitaj Arčibalda Radjsa... kao da govori o današnjoj Srbiji. On čak optužuje Pašića da je lopov id a se bogatio preko veze.

Ok ...

Al NIJE PASTOR POKRAO 30 000 GLASOVA , AMAN !!! NJEGA SU POKRALI !!! :rtfm:

Ma o tome ti i pričamo, Madjari se drže onog "Tudje nećemo, svoje nedamo" jako su osetljivi na KRADJU, ne kradu druge ali ne daju ni da se njima krade.

Sticajem prilika drug mi je u DZVM, bio sam par puta kod njega kući prisutan kada su imali neka partijska okupljanja. Na 99% tih okupljanja oni su se žalili na LOPOVLUK u državi, politiku nisu ni spominjali.

Ne kažem da su Srbi glupi, ali pročitaj Arčibalda Radjsa... kao da govori o današnjoj Srbiji. On čak optužuje Pašića da je lopov id a se bogatio preko veze.

Ја кажем иако сам Србин. То што је Рајс написао може да се употреби за сва времена. Са том разликом што Срба има мало за разлику од Руса који су у двадесетом веку окусили иста зла као и ми. И сад тумарамо као слепци.

Пастор: Покрадени смо

09. мај 2012. | 17:32 | Извор: Танјуг СУБОТИЦА -

Председник Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор саопштио је данас да ће због тога што су, како је рекао, жестоко покрадени на изборима 6. маја, затражити да се резултати избора на свим нивоима преиспитају.

"Нешто се десило између момента давања гласова и момента пребројавања гласова. Ми смо 24 или 48 сати од момента затварања изборних места до синоћ изгубили једну трећину, односно близу 30.000 гласова. Желимо да добијемо одговор како је то могуће", запитао је Пастор на конференцији за новинаре.

Лидер СВМ тврди да као председнички кандидат није добио 91.400 гласова као што је било објављено, него 63.262 гласа, наводећи да су у моменту када је објављен овај резултат џакови са листићима из Суботице, Бачке Тополе, Малог Иђоша и Кањиже "још били у Суботици".

"Што се републичке листе тиче, како је могуће да смо од затварања бирачких места па до јуче са 95.375 гласова који су вредели седам мандата спали на 67.841 глас који данас вреде пет мандата? Како је то могуће", упитао је Пастор.

Он је такође поставио питање резултата на покрајинским изборима, наводећи да је на узорку од око 20 одсто СВМ освојили 6,40 одсто гласова, а са 100 одсто обрађених бирачких места освојио 6,15 одсто.

Лидер СВМ-а је такође запитао како је могуће да та странка у Суботици добије непуних 16.000 гласова и да "наши бирачи на пет листа гласају на свакој сасвим различито".

Пастор је упитао и "како је могуће да у Сенти СВМ добије локалне изборе, а да он изгуби у председничкој трци од Бориса Тадића или да у Бајмоку на изборима за Месну заједницу добијемо 500 гласова више него што смо у истом том Бајмоку добили на локалним изборима".

Он је истакао да ништа од објављених резултате неће прихватити, јер изражава озбиљну сумњу и затражио да се гласање преиспита.

Говорећи о подршци неком од кандидата у другом кругу председничких избора, лидер СВМ је рекао да све оно што је до синоћ говорио више не важи, "а шта ће да важи - то ћемо да видимо".

al ovi zutocrveni kerovi kradu znaci nogama i rukama

Madjari izbrojali do 40% prebrojanih glasova 95.000 glasova za sebe a kad su se "izbrojali" glasovi u bazi do kraja oni spali na 63.000? :lol: :eek:

Da ste videli Pastora (nije da je bas smesno, ali...) on je delovao toliko ISKRENO zapanjen, da sam se od srca nasmjeala:)))

Pojela glasačke listiće.... i zalila jogurtom.
vojka-kukolj.jpg

Представници Двери већ су видели прве доказе о систематској крађи гласова за Двери!
Београд, 09.05.2012

Представници Двери управо се налазе у просторијама Републичке изборне комисије (РИК) где врше увид у део бирачког материјала, а посебно у тзв. "неважеће листиће"!

Међутим, иако имамо право на овај увид, РИК наша права ограничава. Пошто смо чекали преко два сата да би уопште добили прве узорке, већ на њима уочили смо врло занимљиве примере:

1. НИЈЕ НАМ ДОЗВОЉЕН УВИД У ГЛАСОВЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ (наводно, они се не налазе ту);

2. У ЛЕСКОВЦУ НА СВАКОМ БИРАЧКОМ МЕСТУ ИМА МИНИМУМ 5 ПОНИШТЕНИХ ГЛАСОВА ЗА ДВЕРИ!

3. У ИЗБОРНОМ МЕСТУ БР. 19, ЛЕСКОВАЦ, У КОВЕРТИ ЈЕ 15 ЛИСТИЋА, У ЗАПИСНИКУ САМО 1!!!

4. ТЗВ. БЛАНКО ЛИСТИЋИ (НЕПОПУЊЕНИ) СУ РАЗЛИЧИТЕ ГРАМАЖЕ И БОЈЕ!!!

5. ЗАЈЕЧАР: ТАКОЂЕ ПОНИШТЕНИ ГЛАСОВИ ДВЕРИ ХЕМИЈСКОМ ДРУГАЧИЈЕ БОЈЕ!

6. ПОСЛЕ ПРЕГЛЕДА, УТВРЂЕНО ЈЕ ДА СУ ОПШТИНСКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ (У КОЈИМА ДВЕРИ НЕМАЈУ ЧЛАНОВЕ) ПРЕПРАВИЛЕ 90% ЗАПИСНИКА НА ТЕРИТОРИЈИ ВИШЕ ОКРУГА!!!

После ових сазнања, представници Републичке изборне комисије покушавају да онемогуће даљи увид представницима Двери, под изговором да престају са радом, иако је РИК у непрестаном заседању до коначних резултата избора!

У току сутрашњег дана изнећемо детаљније информације о свим злоупотребама које смо пронашли током увида у бирачки материјал!

A VMSZ-t meglopták a választásokon - állítja Pásztor István

Szilárd meggyőződésünk, hogy a vasárnapi választásokon a Vajdasági Magyar Szövetséget meglopták - jelentette ki Pásztor István, a párt elnöke mai sajtótájékoztatóján. A szavazatok leadásának helyétől, a szavazatok megszámlálásának momentumáig olyan események történhettek, amelyek átláthatatlanok, de meggyőződésünk, hogy ebben a fázisban olyan események történtek, amelyek felülírták a választói akaratot - tette hozzá Pásztor.

Sa njihovog sajta glavna tema kradja izbora.

Back