Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
B92 je slikom prikazala Pastora, delovao je zapanjujce zapanjen)))
Ih... ko da nisu živeli sa nama 500 godina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bas da vidimo da li "ne sme"!Ne sme Nikolić . Vučić hoće al Nikolić ne sme, ili računa da još ima šanse na predsedničkim izborima.

Sosa Jerkov (LSV) najavila tuzbu ako Pastor ne povuce optuzbe (RTV)![]()

Gde je 30.000 glasova? – pita Pastor
09. maj, 2012., lena
Danas su se iz SVM čule oštre reakcije povodom izbora održanih u nedelju. Lider te stranke i predsednički kandidat Ištvan Pastor je na današnjoj konferenciji istakao da su na izborima u nedelju potkradeni na svim nivoima.
![]()
- Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i tražimo da se sve preispita. Tražim da se ispita regularnost i glasovi ponovo izbroje. Mislim da smo pokradeni za jednu trećinu glasova, odnosno 30.000. Mi smo sada politički jači. Prema preliminarnim rezultatima na predsedničkim izborima osvojio sam 91.401 glas, a Republička izborna komisija je objavila da je osvojio 63.262 glasa, a u Subotici se računica ne slaže za 2000 glasova. Kako je to moguće da je DS u Subotici znao rezultate na osnovu 40 odsto obrađenih rezultata. Nešto se dogodilo od momenta davanja glasova i prebrojavanja. Želim da znam kako je to moguće. Isto tako, kako je moguće da na parlamentarnim izborima prema našim podacima osvojimo 95.375 glasova što je sedam mandata, a onda padnemo na 67.841 glas, što je pet mandata. Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i izričemo ozbiljnju sumnju u regularnost celokupnih izbora. Čuli smo da se se plaćali glasovi – rekao je predsednik SVM-a Ištvan Pastor.
Dogovori za drugi krug više ne važe, dodao je Pastor.
http://www.gradsubotica.co.rs/gde-je-30-000-glasova-pita-pastor/
ljudi ovo nisu bili izbori nego izborna pljacka.
Пастор: Покрадени смо
09. мај 2012. | 17:32 | Извор: Танјуг СУБОТИЦА -
Председник Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор саопштио је данас да ће због тога што су, како је рекао, жестоко покрадени на изборима 6. маја, затражити да се резултати избора на свим нивоима преиспитају.
"Нешто се десило између момента давања гласова и момента пребројавања гласова. Ми смо 24 или 48 сати од момента затварања изборних места до синоћ изгубили једну трећину, односно близу 30.000 гласова. Желимо да добијемо одговор како је то могуће", запитао је Пастор на конференцији за новинаре.
Лидер СВМ тврди да као председнички кандидат није добио 91.400 гласова као што је било објављено, него 63.262 гласа, наводећи да су у моменту када је објављен овај резултат џакови са листићима из Суботице, Бачке Тополе, Малог Иђоша и Кањиже "још били у Суботици".
"Што се републичке листе тиче, како је могуће да смо од затварања бирачких места па до јуче са 95.375 гласова који су вредели седам мандата спали на 67.841 глас који данас вреде пет мандата? Како је то могуће", упитао је Пастор.
Он је такође поставио питање резултата на покрајинским изборима, наводећи да је на узорку од око 20 одсто СВМ освојили 6,40 одсто гласова, а са 100 одсто обрађених бирачких места освојио 6,15 одсто.
Лидер СВМ-а је такође запитао како је могуће да та странка у Суботици добије непуних 16.000 гласова и да "наши бирачи на пет листа гласају на свакој сасвим различито".
Пастор је упитао и "како је могуће да у Сенти СВМ добије локалне изборе, а да он изгуби у председничкој трци од Бориса Тадића или да у Бајмоку на изборима за Месну заједницу добијемо 500 гласова више него што смо у истом том Бајмоку добили на локалним изборима".
Он је истакао да ништа од објављених резултате неће прихватити, јер изражава озбиљну сумњу и затражио да се гласање преиспита.
Говорећи о подршци неком од кандидата у другом кругу председничких избора, лидер СВМ је рекао да све оно што је до синоћ говорио више не важи, "а шта ће да важи - то ћемо да видимо".
Hrvati su i glasali za tadica,znas po svom primeru uostalom.
Ma jok,niko nije krao.
Rekao sam prvi u 21:30 u nedelju, ali ne, to nije moguće u 21.veku....sad je gotovo, proš'o voz...
Ma jok,niko nije krao.
Rekao sam prvi u 21:30 u nedelju, ali ne, to nije moguće u 21.veku....sad je gotovo, proš'o voz...

Gde je 30.000 glasova? – pita Pastor
09. maj, 2012., lena
Danas su se iz SVM čule oštre reakcije povodom izbora održanih u nedelju. Lider te stranke i predsednički kandidat Ištvan Pastor je na današnjoj konferenciji istakao da su na izborima u nedelju potkradeni na svim nivoima.
![]()
- Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i tražimo da se sve preispita. Tražim da se ispita regularnost i glasovi ponovo izbroje. Mislim da smo pokradeni za jednu trećinu glasova, odnosno 30.000. Mi smo sada politički jači. Prema preliminarnim rezultatima na predsedničkim izborima osvojio sam 91.401 glas, a Republička izborna komisija je objavila da je osvojio 63.262 glasa, a u Subotici se računica ne slaže za 2000 glasova. Kako je to moguće da je DS u Subotici znao rezultate na osnovu 40 odsto obrađenih rezultata. Nešto se dogodilo od momenta davanja glasova i prebrojavanja. Želim da znam kako je to moguće. Isto tako, kako je moguće da na parlamentarnim izborima prema našim podacima osvojimo 95.375 glasova što je sedam mandata, a onda padnemo na 67.841 glas, što je pet mandata. Ništa od izbornih rezultata ne prihvatamo i izričemo ozbiljnju sumnju u regularnost celokupnih izbora. Čuli smo da se se plaćali glasovi – rekao je predsednik SVM-a Ištvan Pastor.
Dogovori za drugi krug više ne važe, dodao je Pastor.
http://www.gradsubotica.co.rs/gde-je-30-000-glasova-pita-pastor/
ljudi ovo nisu bili izbori nego izborna pljacka.
Dzabe Pastoru da se sad buni ... pojeo vuk magarca ...
Кад изађе маса на улицу, тај воз ће брзо да се врати.
SNS ne zeli vlast, postoje samo da uniste SRS. To sto DS krade, to ih ne interesuje. Oni su na istoj strani.
Ne verujem, Toma dobio naredbu da ne talasa.
Доне не бих да те разочарам, али Мађара је око 350К било пре 20 година, 2002. око 290к, а за овај попис ћемо сазнати на јесен, али саме мађарске странке (СВМ; ДЗВМ, Покрет Мађарске Наде...) тврде да их је сада око 250к.Ojojoj...ostade Tadić bez glasova najveće manjine u Srbiji. Vrlo je moguće da će se za Mađarima povesti i pripadnici drugih manjina, a Tadić se baš u njihove glasove u drugom krugu uzdao. Na kraju krajeva, oni su ga i provukli kroz iglene uši na prošlim izborima. Od 350.000 Mađara, njih bar 250.000 ima pravo glasa. Ako se to preslika na prošle izbore Tadić bi imao 190.000 manje od Nikolića.
Кад изађе маса на улицу, тај воз ће брзо да се врати.