Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovde svaka tema ima svog trola.
Dok udjem u stos,od kako sam izasao iz one u Ukrajini ko da sam se danas registrovao 🤣
Samo lupaju gluposti uglavnom.

Poenta je da je otac imao uredne dozvole za POSEDOVANJE oružja za oba pištolja. Postoji i procedura do sticanja tih dozvola. Takodje postoje zakoni o DRŽANJU oružja što je KLJUČ ove nesreće uz mnoge destruktivne uzroke.
Ali jasno je da je OTAC isključivi krivac. Jer se ovde radi o NEPROPISNOM I NESAVESNIM CUVANJU ORUŽJA!
KASA u kojoj stoji oružje mora imati šifru, bolje je od varijante sa ključem pošto izaziva pažnju da negde postoji ključ!
E sad mora biti zasrafljena IZNUTRA za zid ili pod! Da je nepokretna praktično ta metalna kasa. A šifru sme znati IDKLJUCIVO vlasnik oružja!

Dakle jasno je, PROPUST oca. On je omogućio tragediju NESAVESNIM skladištenjem tj čuvanjem oružja.

A ako je to oružje nosio u streljanju ili negde u prirodu sumu i učio sina rukovanju oružjem (što je Debilizam) je KRIVIČNO delo nošenja oružja bez dozvole za nošenje!!! Dozvola za nošenje je SASVIM NESTO DRUGO od dozvole za posedovanje i veoma MALI BROJ U SRBIJI IMA tu dozvolu. Razlozi moraju biti ogromni.

E sad, destruktivne razlozi, su takav otac koji tome uči dijete, noseći oružje bez dozvole za nošenje da uči sina pucati.
Potom destruktivne pojave u društvu koje po planu zapada u tranziciji sigurno odlazi u pm, a idoli omladini su nasilnici poput kristijana i rijalitija gde je poslednji šljam je dodatni uzrok poremećene sredine.

No da je otac držao to oružje SAVESNO sam znajući šifru ovo se ne bi dogodilo.

Čovek ima para, dr radiolog, ima oružje osjetio se moćan pa i sina umesto korisnim stvarima ko dete učio nečem što mu nikako nije dolicno

A školski policajci?

Pa bilo ih je premalo. Nije svaka škola ni imala policajca a neki su pokrivali po dve škole.

Lako je sad laprdati.

Takodje od uzroka destrukcije je SUDSTVO ZAKONI koji do 14 godina nisu nadležni za djecu.

Ali sve to ne bi bilo izvodljivo da je OTAC PROPISNO čuvao oružje. Ti ovo razumeš al rulja ne... Rulja kad se desi zlo reaguje

Pa su svi pametni. Ja da sam vlast dao bi pištolj tom ocu u zatvoru i reko mu ubij se sam. Jer si ti krivac za ovo.

A ne sad da on palemudi... I te streljane

Sve bi to na robiju.

Poslednja izmena:
Auuu pazi da ti ne poverujem.

Kako ono kaze: Odgovoran sam za ono sto kazem, ne za ono kako je neko shvatio.

Ispada da ne prihvatas cinjenicu da u ovoj zemlji mozda ima ljudi koji ne zele da budu obelezni ni kao jedni ni kao drugi, a ni kao treci, a da pritom imaju svoj stav o necemu koji nije politicki obojen.

Zapravo, mi bolujemo od virusa politike, konstantno smo politicki bolesni. Kad bi se oslobodili tolikog politiziranja svega i svacega, i organizovali sistem zivota bez politike, stvari bi mogle da krenu nekim normalnim putem.

Kako je posle BIA poslala našoj vlasti da vode računa o klincu koji piše scary komentare na netu? našli su da je IP adresa iz Srbije
Msm, nisam bezbednjak niti imam veze sa tim
Gde su mogli klinca zapaziti jedino da je i on negde pisao najavljujuci da može da dodje do oružja?

Glavni krivac otac. NESAVESNO držanje oružja.

A uzroci destrukcije su svuda kad smo banana država. Da se mi malo pooštrimo i vratimo prošlo vreme strogoce ti bi prva kmecala o ugrožavanju prava ili druga... Prve bi bile one manitulje u crnom...

Recite vi meni ko će danas vodi proteste?

Mlata i zamlata?

Boskic djido marinika ku. ravela, čeda prašak?

Ili stare žute kenj. are pajtić tadić ili onaj dss pajvan?

Sve su to čeda udbe titoisticke sa različitim tobož partijama a istim zadatcima. Lažna opozicija

mora da se ide do kraja sa protestima ne vredi ako se stane vučić će ponovo da pobedi...zaista nije lako slomiti ovaj režim jednostavno su se umrežili u svim porama i segmentima društva njihovi ljudi rade poslove sa državom ...sbahdevaju državne firme kompjuterima papirom nameštajem tu se peru milioni evra da ne ažem ovi kriminalci što kupuju ogromne količine zemlje prave zgrade na najboljim lokacijama asfaltiraju puteve..taj udbaški pristup naprednjaka je promenio psihologiju naroda jer se oni zaklanajaju iza države i naroda i svako ko udari na njih je protiv države i naroda

mora da se ide do kraja sa protestima ne vredi ako se stane vučić će ponovo da pobedi...zaista nije lako slomiti ovaj režim jednostavno su se umrežili u svim porama i segmentima društva njihovi ljudi rade poslove sa državom ...sbahdevaju državne firme kompjuterima papirom nameštajem tu se peru milioni evra da ne ažem ovi kriminalci što kupuju ogromne količine zemlje prave zgrade na najboljim lokacijama asfaltiraju puteve..taj udbaški pristup naprednjaka je promenio psihologiju naroda jer se oni zaklanajaju iza države i naroda i svako ko udari na njih je protiv države i naroda
Sloboda!!!

Sve ih pomesti ko metlom!

I vučica i djilasa i marinika nesu skinu čedu praska dacica Draškovića...

Sve!

Sutra da krenemo sa građanskom neloslusnoscu ako treba. Pa lepo sve da stane.

Dosta je vise kradje i 3 crvene sendvič i jabuka!

Dosta, sisu vam koju ste posisali!

Nece kisa, SNS izginuse ko mishevi...
Prebrojacemo ih....ne mogu da se krecem pa nema izlaska...ali tu su naxi, tu su srbin info....ima nacina da ne budes zaveden VU koalicijom Vu cic , Vu lin, Vu cicevic........
Nagovorio sam i majku koja je SNS da gleda i prebrojava.....

zamislite kad je jedan nepismeni nebojša stefanović zaradio 5-6 miliona evra od prodaje oružja i droge a najpoznatiji je bio u radikalnoj stranci da je išao da kupuje burek i da se 5 godina neprekidno javljao u utisku nedelje kao nebojšaiz beograda i govorio kako su žuti lopovi i hvalio vučića....zamislite da takav primitivan lik može da se tolko obogati na račun naroda i države sada vidim ima i novu ženu mlađu 20 godina...sav se ponovio ali propalica ostaja propalica i kriminalac ostaje kriminalac kao i inaj njegov otac koji je ojadio krušik a i onaj ljubinković iz sps-a samo se smeška pored dačića na mitingu inače čovek radi u sdpr i prodaje oružje i zarađuje milione... ovo je najgori šljam u istoriji srbije ikada..udružio se najgori šljam i svi su na vlasti i hoće da promene prihologiju naroda u svjim medijima da bi i dalje nastavili da kradu

Udba bar nije ostavljala tragove.
A kod nas se pojavi kompleks Jovanjica,vidljiv iz satelita.

Screenshot_20230527_170255_Pure Browser.jpg

Back