27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
upravo sada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bilo pre 5 minuta, pogledaj sad.Pogledajte prilog 1348992
upravo sada
Sloboda!!!
Sve ih pomesti ko metlom!
I vučica i djilasa i marinika nesu skinu čedu praska dacica Draškovića...
Sve!
Sutra da krenemo sa građanskom neloslusnoscu ako treba. Pa lepo sve da stane.
Dosta je vise kradje i 3 crvene sendvič i jabuka!
Dosta, sisu vam koju ste posisali!
lupetas,ti nisi u srbiji
Jeste i jos ljudi dolaze iz pravca TerazijaVec sada je ovaj protest masovniji od proslog petka.
Eno ga Zlatanović govori kako je ogromna gužva, a ono baš razmak između ljudiPogledajte prilog 1348992
upravo sada
Pa carice, neće niko da ide u gužvu nego se uvek snima na samom začelju gde može da funkcioniše i da se lako probije.Eno ga Zlatanović govori kako je ogromna gužva, a ono baš razmak između ljudi
Prekjuče na litiji, ja izašla iz kolone jer sam klaustrofobična, a ovde prostora oko ljudi koliko voliš, ali bitno je da se laže
Ne diraj mi Natu to je moja omiljena sendvicarkaPa carice, neće niko da ide u gužvu nego se uvek snima na samom začelju gde može da funkcioniše i da se lako probije.
Mnogo si plitka, mnogo.

Pa carice, neće niko da ide u gužvu nego se uvek snima na samom začelju gde može da funkcioniše i da se lako probije.
Mnogo si plitka, mnogo.

Zato sto mozda ovi neorganizovani nisu ucenjeni radnim mestom?Danas sam čula da su mnogi došli iz drugih gradova
Mogu da razumem ove što ih potrpaju u bus, ali ovi što dođu kao bez organizacije ali u organizaciji ,,, mislim besmisao
Zar ti nisi u francuskojEno ga Zlatanović govori kako je ogromna gužva, a ono baš razmak između ljudi
Prekjuče na litiji, ja izašla iz kolone jer sam klaustrofobična, a ovde prostora oko ljudi koliko voliš, ali bitno je da se laže
Zato sto mozda ovi neorganizovani nisu ucenjeni radnim mestom?
Zar ti nisi u francuskoj
Шта је начелник РТСа урадио? Пустио Јужни Ветар?-Smena čelnika REM-a i RTS-a
- Smena ministra policije Bratislava Gašića i direktora BIA Aleksandra Vulina
-Ukidanje rijalitija, Oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama "Pink" i "Hepi", gašenje tabloida koji promovišu mržnju i krše kodeks
-Održavanje sednice Narodne skupštine na kojoj bi se raspravljalo o "odgovornostima i propustima nadležnih u slučaju dva prošlonedeljna zločina"