Protest 27.5.

kad bi ti rekao koliko je modova odavde regrutovano sa foruma srbija koji od sadrzaja ima kao glavno zadrugu, parove i sto je najlepse teme posvcene svakom ucesniku tih budalastina. kido sam se kad sam cito arhivu... :lol:
Cirkus.

Evo baš čitam da su odlučili da relativizuju podmetanje privilegovanih zabavljača time što su pozvali sinove Stanke Gligorijević da govore na protestu.

Da sam na njihovom mestu odbio bih tu ponudu jer žrtve nasilja nemaju šta da traže za govornicom sa koje se obraćaju i nasilnici.
 
Cirkus.

Evo baš čitam da su odlučili da relativizuju podmetanje privilegovanih zabavljača time što su pozvali sinove Stanke Gligorijević da govore na protestu.

Da sam na njihovom mestu odbio bih tu ponudu jer žrtve nasilja nemaju šta da traže za govornicom sa koje se obraćaju i nasilnici.
pretpostavio mnogo toga sta se ima u planu. interesantno je, a mnogi nap. ne znaju, da osvedocano vojvodjansko gomno drug bjela, voli da ide u istu kafanu gde visi i vulin. sta je njima to toliko zajednicko da se sa osmehom tolerisu kad ovaj pigmej ne sme da pukne pomenutog drzavnog sluzbenika kao sto je puko gagu, ostaje buducnost da nam pokaze.

a u buducnost se vidi bez dogleda da su vecain aktera ove peripateticne komedije manje vise svi iz iste price. neko malouman kao sto svi petoktobarci je mozda bio jako pametan sa idejom da su svi na to odvalili ono woooouuuw, kad je predlozio da ovi glume za govornicom ono sto je leka glumio ispred hotela moskva kad je rusen milosevic. leka koliko god bio dileja, bio je donekle i autentican u svom glumatanju kada je pozivao slobu da sidje medju narod i pridruzi im se... ljubavni eros u njegovom monologu je bio toliko strastven, na momente cak do patologije srceparajuci, da je sloba garant skonto da ako izadje na taj lekin eros mozda ga tamo snadje i tanatos.

ovaj danas zna da kada bi na slican poziv izasao, zavrsio bi u onom gvozdenom buretu koga bi sizif zakivao cavlima od pet cola da ne pobegne ojadjenom narodu. tanatosa ne mos zaebati ni na koji stos. pa cak ni na onaj sa proslog protesta kad je sa stefanovicem igrao karte ili domine na andricevom vencu dok se polupijana rulja napolju drala i trazila krv. a bio je tamo tako htrabar i lezeran al' kad na q nikne nokat.

sto vise provociras nasilje, nasilje ti sve vise dolazi glave. sto vise lazes, mnogo veca laz ce te srusiti. ako neko zna, znamo mi to, srbi iz nase sumadijske srbije.
 
Ako je glupavi Kokeza uspeo da namlati preko 600 milona evra, šta misliš koliko imaju oni koju su mu bili gazde?
Screenshot_20230706-054615-408.png
 
The updated version of the Protest 19.5. 😁

Koliko očekujete da će doći ljudi?
Gde je najbolje se parkirati?
Da li je ok objavljeni plan: RTS a ne Pink?
et c.
Pa, šta očekujete od protesta?Mislim, uvek se nadate da će biti masovno,Da će nas se okupiti gomila ljudi,Da će se čuti naš glas iz sve snage.

Parkiranje? Ma, gde god stignete,Mesto će biti tesno, znamo svi to.Ali nije bitno gde ćete parkirati auto,Bitno je da se pridružite i borite.

A što se tiče plana, možda je bolje RTS nego Pink,Ali šta god da je, bitno je da nas čuju.Da se naša reč probije kroz medijsku blokadu,Da se istina čuje, da se pravda traži.

Protest 19.5, to je naš glas radnika,Onih koji su umorni od nepravde i tlačenja.Mi nećemo odustati, borit ćemo se uporno,Jer samo zajedno možemo promeniti stvari.

Tako da dođite, parkirajte se kako znate,Neka se čuje revolta radnika iz svakog kraja.Neka se zna da smo ovde i da se ne damo,Jer zajedno smo jači, zajedno smo hrabriji.
 

Back
Top