ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 89.621
Iz Rače je jedna žena došla na protest i pozlilo joj i preminula...o tome niko ni reči..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Долазе Зоран Кесић и Иван Ивановић, значи, count me outSubotari šetaju subotom.![]()
Rekao bih, seljober. No ja bih blokirao ispred skupstine saobracaj ko taksisti, kolima. Parkirao bih brdo kola. I onda na smenu: Vučiću, odlazi!Čovek je sve lepo rekao.
Ti si definitvno izgubidan koji svoj život posvećuje nebitnim stvarima.Rekao bih, seljober. No ja bih blokirao ispred skupstine saobracaj ko taksisti, kolima. Parkirao bih brdo kola. I onda na smenu: Vučiću, odlazi!
I tako skandiranje...
Pa vidiš da nosi kačket i naočare za sunce u prostoriji?Ti si definitvno izgubidan koji svoj život posvećuje nebitnim stvarima.
Čovek je sve lepo rekao.
youtube]yhCTzBfG_Ck[
Cirkus.kad bi ti rekao koliko je modova odavde regrutovano sa foruma srbija koji od sadrzaja ima kao glavno zadrugu, parove i sto je najlepse teme posvcene svakom ucesniku tih budalastina. kido sam se kad sam cito arhivu...![]()
pretpostavio mnogo toga sta se ima u planu. interesantno je, a mnogi nap. ne znaju, da osvedocano vojvodjansko gomno drug bjela, voli da ide u istu kafanu gde visi i vulin. sta je njima to toliko zajednicko da se sa osmehom tolerisu kad ovaj pigmej ne sme da pukne pomenutog drzavnog sluzbenika kao sto je puko gagu, ostaje buducnost da nam pokaze.Cirkus.
Evo baš čitam da su odlučili da relativizuju podmetanje privilegovanih zabavljača time što su pozvali sinove Stanke Gligorijević da govore na protestu.
Da sam na njihovom mestu odbio bih tu ponudu jer žrtve nasilja nemaju šta da traže za govornicom sa koje se obraćaju i nasilnici.
Ko su ti polu-sendvičari?Čak i ovim polu-sendvicarima on odgovara samo da ne dodje Djilas ili Tadić![]()
da osvedocano vojvodjansko gomno drug bjela
ima veliku latifundijuDaleko je on od Vojvođanina.
Vole ga njegovi kolonisti.ima veliku latifundiju
vole ga ki svoga tamo.
da mu nema brata koji je mafioso on bi bio nula.
Ako je glupavi Kokeza uspeo da namlati preko 600 milona evra, šta misliš koliko imaju oni koju su mu bili gazde?
Taj ne može da se odluči da li je za normalne ljude, ili za tvoj SNS
Pa, šta očekujete od protesta?Mislim, uvek se nadate da će biti masovno,Da će nas se okupiti gomila ljudi,Da će se čuti naš glas iz sve snage.The updated version of the Protest 19.5.
Koliko očekujete da će doći ljudi?
Gde je najbolje se parkirati?
Da li je ok objavljeni plan: RTS a ne Pink?
et c.