Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.752
Sto onda dajes savete da poseti strucno lice?Slobodno, mene ne zanima uopšte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto onda dajes savete da poseti strucno lice?Slobodno, mene ne zanima uopšte.
Ako ima dozvolu za posedovanje onda drži u kući. Ali dozvola za posedovanje nije isto i dozvola za nošenje oružja...joj mrzi me da objašnjavam.Pa on je kriv što ne čita zakon i što je uopšte držao pištolj u kući.
Doktora, doktora. Ipak je na kraju čovek.Sto onda dajes savete da poseti strucno lice?
Pa da,ne zanima teDoktora, doktora. Ipak je na kraju čovek.
Ovde svaka tema ima svog trola.Ako ima dozvolu za posedovanje onda drži u kući. Ali dozvola za posedovanje nije isto i dozvola za nošenje oružja...joj mrzi me da objašnjavam.
Laik si Aj lepo pročitaj zakone
I šta da ti čovek odgovori na ovo? Stavi još neki smajl da ispadneš interesantniji.Pa da,ne zanima te![]()
Bolje nista,jer nece biti pametnije od onog malopre.i [ta da ti čovek odgovori na ovo? Stavi još neki smajl da ispadneš interesantniji.
Oni zaboravili da je prvo spontano okupljanje krenulo od Ribnikara pa se posle sirilo i da je ljudima dosta svega vise.Ti stvarno misliš da to tako ide?
Da su "gazde", svuda oko nas i da niko ne ide na protest sam od sebe jer mu/joj je dosta i previše svega?
Samo lupaju gluposti uglavnom.Ovde svaka tema ima svog trola.
Dok udjem u stos,od kako sam izasao iz one u Ukrajini ko da sam se danas registrovao![]()
Auuu pazi da ti ne poverujem.
Gde su mogli klinca zapaziti jedino da je i on negde pisao najavljujuci da može da dodje do oružja?Kako je posle BIA poslala našoj vlasti da vode računa o klincu koji piše scary komentare na netu? našli su da je IP adresa iz Srbije
Msm, nisam bezbednjak niti imam veze sa tim
Sloboda!!!mora da se ide do kraja sa protestima ne vredi ako se stane vučić će ponovo da pobedi...zaista nije lako slomiti ovaj režim jednostavno su se umrežili u svim porama i segmentima društva njihovi ljudi rade poslove sa državom ...sbahdevaju državne firme kompjuterima papirom nameštajem tu se peru milioni evra da ne ažem ovi kriminalci što kupuju ogromne količine zemlje prave zgrade na najboljim lokacijama asfaltiraju puteve..taj udbaški pristup naprednjaka je promenio psihologiju naroda jer se oni zaklanajaju iza države i naroda i svako ko udari na njih je protiv države i naroda
U Futogu vidim bio armagedon.Nece kisa, SNS izginuse ko mishevi...
Prebrojacemo ih....ne mogu da se krecem pa nema izlaska...ali tu su naxi, tu su srbin info....ima nacina da ne budes zaveden VU koalicijom Vu cic , Vu lin, Vu cicevic........
Nagovorio sam i majku koja je SNS da gleda i prebrojava.....
Udba bar nije ostavljala tragove.mora da se ide do kraja sa protestima ne vredi ako se stane vučić će ponovo da pobedi...zaista nije lako slomiti ovaj režim jednostavno su se umrežili u svim porama i segmentima društva njihovi ljudi rade poslove sa državom ...sbahdevaju državne firme kompjuterima papirom nameštajem tu se peru milioni evra da ne ažem ovi kriminalci što kupuju ogromne količine zemlje prave zgrade na najboljim lokacijama asfaltiraju puteve..taj udbaški pristup naprednjaka je promenio psihologiju naroda jer se oni zaklanajaju iza države i naroda i svako ko udari na njih je protiv države i naroda
U 6 ispred skupstine valjda,tako mi rece drugar koji je otisao.kada počinje i gde je glavno okupljanje?
Pa ima skupstina gromobran.
O bože...Ja bih ovo odložio za sledeću subotu da ne maltretiraju ljude da kisnu kao Vučić što je.
i to što kažešO bože...
Kad smo mislili na vreme 90tih... Sneg, kiša itd
Ako ćemo sedeti kući zbog jedne kišnice nismo bolje ni zaslužili