Protest 27.5.

Šta su zahtevi protesta? Nisam u toku uopšte.
-Smena čelnika REM-a i RTS-a
- Smena ministra policije Bratislava Gašića i direktora BIA Aleksandra Vulina
-Ukidanje rijalitija, Oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama "Pink" i "Hepi", gašenje tabloida koji promovišu mržnju i krše kodeks
-Održavanje sednice Narodne skupštine na kojoj bi se raspravljalo o "odgovornostima i propustima nadležnih u slučaju dva prošlonedeljna zločina"

-Smena čelnika REM-a i RTS-a
- Smena ministra policije Bratislava Gašića i direktora BIA Aleksandra Vulina
-Ukidanje rijalitija, Oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama "Pink" i "Hepi", gašenje tabloida koji promovišu mržnju i krše kodeks
-Održavanje sednice Narodne skupštine na kojoj bi se raspravljalo o "odgovornostima i propustima nadležnih u slučaju dva prošlonedeljna zločina"
Ja se samo sa ovim slažem što sam boldovao.

Ни ја не знам

Хепи више не емитује парове. Они би да га укину јер је реалан по питању Русије, Укеајине....
I Hepi i Pink,neka ih,neka ukinu Zadrugu na Pinku a ostalo neka.Meni je Hepi ok jer dovodi dobre ljude u goste,skolovane ljude.Pa Cirilica se gleda i u dijaspori.

Ali zašto, šta su ljudi krivi? Neko poludeo i počeo nasumično da puca na ljude. To se nažalost svuda dešava. Teško to može da se spreči.
Krivi su jer je ovo bezbednosna situacija i ovde je sistem omanuo.
Ovaj iz Mladenovca pa i ovaj iz Ribnikara tj njegov otac su bili naoruzani ko Rambo i pored vise prekrsaja ovog iz Mladenovca policija i tuzilastvo nista nisu uradili, nego su samo tako pustili jer mu je otac bezbednjak sa debelom zaledjinom i vezom.
Bezbednjak ciji sin izvrsi masovni zlocin to nigde nema.

Ali zašto, šta su ljudi krivi? Neko poludeo i počeo nasumično da puca na ljude. To se nažalost svuda dešava. Teško to može da se spreči.
Pa i Ružić je podneo ostavku (jel je prihvaćena?) iako on nije pucao. Šta radi dežuran policajac u školi?
Nego, da li su objavili u vezi sa streljanama, gde je mali učio da puca. Zatim, zašto MUP, BIA itd nisu predvideli da je moguće nešto tako da se desi? ZAšto ranije nije bilo skupljanje vatrenog oužja? Otlud toliko vatrenog oržja po kućama? Zašto ranije nije zaprećeno velikim kaznama ako maleltna lica dođu u posed oružja (njegov otac bi onda bolje pazio)? Na kraju, kako se to baš kod nas desilo? Čime je zauzeta BIA..

Nije niko direktno odgovoran do počinalaca, ali je stanje takvo da se to moglo desiti.

Pa i Ružić je podneo ostavku (jel je prihvaćena?) iako on nije pucao.
On je to podneo zbog toga jer mu je teško palo pa se osetio na neki način odgovaran, iako ni on nije ništa kriv.
Šta radi dežuran policajac u školi?
Pa nisam siguran da je pre ovih nesrećnih slučajeva dežurni policajac bio u obavezi da boravi u školi.
Nego, da li su objavili u vezi sa streljanama, gde je mali učio da puca.
Mislim da je nešto bili u vezi toga.
Zatim, zašto MUP, BIA itd nisu predvideli da je moguće nešto tako da se desi?
Ko te stvari može da predvidi? Previdi ti da će ti sutra možda pasti avion na kuću.
ZAšto ranije nije bilo skupljanje vatrenog oužja?
Pa po zakonu nije dozvoljeno držanje vatrenog oružja bez dozvole.
Otlud toliko vatrenog oržja po kućama?
Svakih 50 leta ovde izbija rat...
Na kraju, kako se to baš kod nas desilo? Čime je zauzeta BIA..
Ko je mogao da sanja da će klinac pošeti da puca na svoje školske drugove?

On je to podneo zbog toga jer mu je teško palo pa se osetio na neki način odgovaran, iako ni on nije ništa kriv.

Pa nisam siguran da je pre ovih nesrećnih slučajeva dežurni policajac bio u obavezi da boravi u školi.

Mislim da je nešto bili u vezi toga.

Ko te stvari može da predvidi? Previdi ti da će ti sutra možda pasti avion na kuću.

Pa po zakonu nije dozvoljeno držanje vatrenog oružja bez dozvole.

Svakih 50 leta ovde izbija rat...

Ko je mogao da sanja da će klinac pošeti da puca na svoje školske drugove?
Nema sta niko da sanja, jel bilo pretnje za lazne dojave bombi, bilo ...pa sta su onda radili?
Cemu sluzi ta BIA, sta oni uopste rade?

Kako je posle BIA poslala našoj vlasti da vode računa o klincu koji piše scary komentare na netu? našli su da je IP adresa iz Srbije
Msm, nisam bezbednjak niti imam veze sa tim

Ko može da sanja da će neko sutra tebe ili mene opljačkati ili oteti? Jednostavno loše stvari se dešavaju.
Ovo možeš ti da pišeš.. Ali država mora biti ozbiljna. Oni koji primaju platu za to.
Kada se pojavi problem da se reaguje.
Da je otac klinca znao da će da dobije 10 god robije ako mu dete dođe do pištolja vrv bi ga sakrio tako da ga nikad ne nađe. O tome treba da misle oni koji se bave bezbednošću zemlje, to je velika institucija, ima ih gomile koji primaju platu za to.

Back