Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Дефинитивно Саво Манојловић! Уколико му је Сорош стварно нешто уплатио и то преко посредника, то му је једна од ретких промашених инвестиција. Саво се бар није састајао са Сорошевим штенетом.

Ovo možeš ti da pišeš.. Ali država mora biti ozbiljna. Oni koji primaju platu za to.
Kada se pojavi problem da se reaguje.
Da je otac klinca znao da će da dobije 10 god robije ako mu dete dođe do pištolja vrv bi ga sakrio tako da ga nikad ne nađe. O tome treba da misle oni koji se bave bezbednošću zemlje, to je velika institucija, ima ih gomile koji primaju platu za to.
I ovo treba tužilaštvo da iskaže...

Odgovornost je na svima koji su povezani, ali najviša na najbližima.

Po izlaznosti sam mislio. Iako je to samo mana demokratije, 5 budala bira budalu umesto 2 genija jednog ozbiljnog...klovna.
da, da. imali su demokratski pokusaj vojnog puca. zaboravio si tenkove na mostu i komandose koji napadaju erdoganov hotel
po svemu ostalom su još uvek "napredniji" od nas...

Ali ko zameni naprdne tek će biti deo idiokratije...

Po izlaznosti sam mislio. Iako je to samo mana demokratije, 5 budala bira budalu umesto 2 genija jednog ozbiljnog...klovna.

po svemu ostalom su još uvek "napredniji" od nas...

Ali ko zameni naprdne tek će biti deo idiokratije...
Па то је Платон давно објаснио - видиш пријатељу она три чобана на брду? Докле год они могу да надгласају Сократа и мене, ја у демократију не верујем.

Да се оградим, ја дубоко верујем у демократију. Каква је, таква је, за сада боље од ње нема.

Па то је Платон давно објаснио - видиш пријатељу она три чобана на брду? Докле год они могу да надгласају Сократа и мене, ја у демократију не верујем.

Да се оградим, ја дубоко верујем у демократију. Каква је, таква је, за сада боље од ње нема.
Da.. ne...pa ipak da...

Kvalifikovana demokratija? Postoji tako nešto ili je i to laž uskih interesa širokih dimenzija?

Gledao Wicka? Kad je King podzemlja shvatio kako nije Piun u igri već je kraj svog Podzemlja(u scenariju Njujork) dok nije shvatio da je i onda ispod Stola...
Koliko si mali toliko veruješ u ono što ni Sokrat nije mogao da veruje ali je znao da je to jedini način manipulacije malima...

Malac je i Sokrat bio...a kamoli Mi posle njega.

-Smena čelnika REM-a i RTS-a
- Smena ministra policije Bratislava Gašića i direktora BIA Aleksandra Vulina
-Ukidanje rijalitija, Oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama "Pink" i "Hepi", gašenje tabloida koji promovišu mržnju i krše kodeks
-Održavanje sednice Narodne skupštine na kojoj bi se raspravljalo o "odgovornostima i propustima nadležnih u slučaju dva prošlonedeljna zločina"
Mlako je sve to i njanjavo, nedovoljno besan narod za rusenje SNS-a

Mlako je sve to i njanjavo, nedovoljno besan narod za rusenje SNS-a
Zato što je to ne nasilna raja , intelektalci i časni i pošteni ljudi , a ne ovi vičićevi gilipteri i kerovo koji laju i bljuju bes i mržnju sa TV-a
Od njih ne možeš očekivati da uzmu motke i štangle i da razvale skupštinu RTS, PINK Informer....i sve ostale vučićeve satrape koji ga održavaju na vlasti
Ostaje im samo ovakav " gandijevski pristup "
Vučić je mafijaš i zlo , drži sve poluge sile , vlasti i medija
Šta ti drugo preostaje , jedino poslati ovakve slike u svet i apelovati na ičiju savest u vlast , ako je uopšte imaju !
Svi smo mi za radikalniji pristup , ali za to moraš imati obučenu i pripremljenu ekipu

Protesti u BG idu ka gasenju.

Mislim ako se ovako nastavi nece se nista desiti. Mene niko ne moze da ubedi da onolika masa od 150000 ljudi seta zbog REM-a. Ne svi setaju zbog VUCICA i ako se ne krene u zauzimanje protesti ce utihnuti i kad ce biti sledeci.

Ovo su protesti i koliko god da traju odlično je jer iz nedelje u nedelju čine sve očiglednijim razne laži koje plasira primitivna hunta.

Recimo protesti su iznudili kontramiting koji je pokazao da tiranin ne samo da nema podršku među svojim biračkim telom već da je u Beogradu uopšte nema što otvara pitanje kako je uopšte na vlasti u Beogradu odnosno da li su Beogradski ali i republički izbori načisto pokradeni.

Prave demonstracije će se dogoditi nakon izbora jer hunta može opstati na vlasti samo ako ih pokrade.

Knezvi koji nisu radi kavzi će izvesno prećutati i tu krađu kao i sve prethodne ali narod neće.

Još nešto. Ljudi koji dolaze na proteste se neće pomiriti sa tim da za upravljačem ove države ostanu slaboumni kriminalci, nesposobni poltroni i klanovski puleni jer su doveli državu u stanje nezabeleženog rastrojstva koje je eskaliralo nedavnim masovnim zličinima.

Atmosfera koju je razularena hunta stvorila u državi više liči na zverinjak nego na uređeno društvo.

Jučerašnji protest je bio najmasovniji po kiši koje sam video u Beogradu što govori o velikoj odlučnosti ogromnog broja ljudi da više ne pristaje na torturu kriminalom obogađenih morona koji su se osilili preko svake mere i guraju društo u potpun kolaps.

ja ne kazem da protesrti nemaju efekat. On je za sada minimalan jer vlast nije ustuknula. Razotkrilo se ono sto ti ljudi na protestima vec odavno tvrde.

Ali ja se bojim da ce se protesti ugasiti ako se ne realizuju neki zahtevi.

A posle toga kad ce biti novi pokrenuti? I zasto kad se nista ne moze promeniti?

Bojim se.

ja ne kazem da protesrti nemaju efekat. On je za sada minimalan jer vlast nije ustuknula. Razotkrilo se ono sto ti ljudi na protestima vec odavno tvrde.

Ali ja se bojim da ce se protesti ugasiti ako se ne realizuju neki zahtevi.

A posle toga kad ce biti novi pokrenuti? I zasto kad se nista ne moze promeniti?

Bojim se.

Protesti su fenomenalni i biće još fenomenalniji ukoliko se dogodi sledeće.

udba je opozicionu ponudu upriličila tako da demotiviše narod da glasa za nju čime čuva poziciju nakaznom sistemu koji je izrodio huntu.

Tu narod koji protestuje treba da se zamisli šta je sledeći korak jer sa takvim vođstvom ljudi opravdano gaje bojazan.

Izneću predlog koji će neki smatrati možda i jeretičkim ali tvrdim da je apsolutno osnovan i da je meritokratskog karaktera.

Prisustvovao sam svim protestima i jedna osoba koja se pojavljuje na njima izaziva burne pozitivne reakcije mnoštva prisutnih što je veoma važno.

Ta osoba se zove Dušan Čavić i koautor je emisije Marka Žvaka. Apsolutno niko na protestu nije ni izbliza bučno pozdravljan kao on.

To smatram darom za prirodno vođstvo.

Bez obzira na to kakvi su njegovi svetonazori, pokazuje li političku ambiciju i koliko iskustvo poseduje, kao nadstranački kandidat bi u tom kontekstu bio idealan.

Uveren sam da bi iza njegove kandidature hunti stao bezmalo ceo protest kao i mnogi koji ne učestvuju na njemu a i pokidao bi pulene hunte u duelima tako da...

Meritokratija.

Poslednja izmena:
Zato što je to ne nasilna raja , intelektalci i časni i pošteni ljudi , a ne ovi vičićevi gilipteri i kerovo koji laju i bljuju bes i mržnju sa TV-a
Od njih ne možeš očekivati da uzmu motke i štangle i da razvale skupštinu RTS, PINK Informer....i sve ostale vučićeve satrape koji ga održavaju na vlasti
Ostaje im samo ovakav " gandijevski pristup "
Vučić je mafijaš i zlo , drži sve poluge sile , vlasti i medija
Šta ti drugo preostaje , jedino poslati ovakve slike u svet i apelovati na ičiju savest u vlast , ako je uopšte imaju !
Svi smo mi za radikalniji pristup , ali za to moraš imati obučenu i pripremljenu ekipu
Problem je sto se nigde direktno ne apeluje protiv SNS-a i Vucica niti ukazuje dovoljlno jako da je SNS problem, nego sve neko okolisanje...

Bice sve brojnije demonstracije.....to je vec jasno , jer nema politicke osnove jasno je zacrtano sta se zeli , nema palamudjenja.....

daj Boze. Nije nemoguce evo litije u CG su trajale godinu dana SVAKIBOZIJI DAN.

Ali neke stvari treba uraditi.

Treba slicno organizovati po vise gradova. BG najpre treba da se prikljuci NS. I red je to su nasa dva glavna i najbogatija mesta ima dosta dobrih kompanija i procentualno manje uhleba.

Ali opet kazem BG je najvazniji jer on je glavni grad i tu su nam sve institucije, tu je vlast, tu je Usnija, ovi stakori sa pinka i happyija.

Drugo, ono sto je rekao Trunic, mozda bi trebalo u nekom mestu poput Zajecara organizovati pobunu i zauzeti institucije cisto da se vidi kako to ide.

I trece. Protesti moraju da eskaliraju. Vucicu treba dati rok da sve ispuni do 2.juna, ako ne, zahtev mora biti njegova ostavka i komplet vlade. I onda se ne razilaziti.

On ne reaguje na nase zahteve. Znaci nismo mu jos pokazali koliko smo reseni (ako smo reseni).

daj Boze. Nije nemoguce evo litije u CG su trajale godinu dana SVAKIBOZIJI DAN.

Ali neke stvari treba uraditi.

Treba slicno organizovati po vise gradova. BG najpre treba da se prikljuci NS. I red je to su nasa dva glavna i najbogatija mesta ima dosta dobrih kompanija i procentualno manje uhleba.

Ali opet kazem BG je najvazniji jer on je glavni grad i tu su nam sve institucije, tu je vlast, tu je Usnija, ovi stakori sa pinka i happyija.

Drugo, ono sto je rekao Trunic, mozda bi trebalo u nekom mestu poput Zajecara organizovati pobunu i zauzeti institucije cisto da se vidi kako to ide.

I trece. Protesti moraju da eskaliraju. Vucicu treba dati rok da sve ispuni do 2.juna, ako ne, zahtev mora biti njegova ostavka i komplet vlade. I onda se ne razilaziti.

On ne reaguje na nase zahteve. Znaci nismo mu jos pokazali koliko smo reseni (ako smo reseni).
Sta to znaci eskalirati

Back