Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odgovorne za sta?
Odgovorni su u po njegovom poimanju svi oni koji su zažmurili na sve što je obreležilo vanredne izbore, dogovarali sa njim podelu Beogrda između zavičajnih klanova, pili sa njim šardone, ukratko oni sa kojima može da se dogovori.

Međutim dogovora nema sa onima koji su pričali kako su monstrumi u stvari obični navijači.

Niko nema mandat da se sa njim bilo o čemu dogovara, da simulira nepostojeće jedinstvo kao ni da pregovara u ime građana koji se okupljaju svake nedelje na protestima jer zahtevi nisu kozmetičke promene već suštinsko redefinisanje sistema.

Meni je Jovana Jeremic jos i sasvim kul.

Marica isto ne mrzim preterano jer on ipak na neki uvrnut nacin uspeva da isprovocira cak i Vucica.

Ja sam se tri dana smejao kad je Usmina doveo mamu i tatu u studio a ovaj ladno pitao Vucica da li mu je Fahrija otac? :hahaha: :hahaha:

Ne znam, meni je Jeremicka onako zenski luckasta i nezrela, Maric je jedan dobar zahebant.

Marica isto ne mrzim preterano jer on ipak na neki uvrnut nacin uspeva da isprovocira cak i Vucica.

Ja sam se tri dana smejao kad je Usmina doveo mamu i tatu u studio a ovaj ladno pitao Vucica da li mu je Fahrija otac? :hahaha: :hahaha:

Ne znam, meni je Jeremicka onako zenski luckasta i nezrela, Maric je jedan dobar zahebant.
Nama je to ruganje, ali oni su zlo jer veliki deo društva guta propagandu kojoj se smejemo.

Pa to i pise, zgrnuo je brdo para u vreme zutih. Ali ne mozes da kazes da nije imao vec pare od ranije muljavine

Miskovic je glavnu lovu zgrnuo kao zastupnik Reeboka i Nike za Rusiju. Koliko bi tek para napravio da je rasturao adidas.

A onda je kupio neki propali kombinat aluminijuma u Sibiru pa kad ga je doterao prodao ga je za 10x vise nekoj ruskoj mafiji. Onda se vraca u Srbiju i krece sa bankom, maloprodajom...

Muljao jeste, ali dosta je to sposoban covek. Nije to Kokeza ili neki Vucicev kriminalac pocetnik. To je biznismen velikog formata.

Pre nasilja treba svakako pokušati sve što ga ne podrazumeva.
Ako se vec izlazi na ulicu samo ,,govnjiva motka,,dolazi u obzir protiv vlasti.
Imamo primer Francuske gde su protesti mnogo radikalniji nego u Srbiji pa ih babojebac ne jhebe 2%.
Ako zelite promene protiv diktature mora da se upada u parlament da se pali rusi unistava,sabotira,kada vlast i lazna opozicija pocne da se boji za svoje zivote,tada ce doci do promena.

• Podržavam
Reactions: Hix
Ljubomorni ste na Jovanin uspeh.

"Краљица шера":

Imamo primer Francuske gde su protesti mnogo radikalniji nego u Srbiji pa ih babojebac ne jhebe 2%.
Ako zelite promene protiv diktature mora da se upada u parlament da se pali rusi unistava,sabotira,kada vlast i lazna opozicija pocne da se boji za svoje zivote,tada ce doci do promena.

Nominalno je tako kao što veliš.

Međutim u ovom trenutku većina želi samo kozmetičke promene bar oni koji se za njih tobož zalažu. Ne mislim samo na ljude koji protestuju već na ukupnno biračko telo.

Svi koji su deceniju unazad bili fino i tiho ušemljeni sada vide da se menja odnos snaga u politici, da je hunta u velikoj meri potrošena i pokušavaju da izguraju rešenje koje njih pre svega neće dovesti na biro, udar zakona i sl. Da jednako tiho promene stranu.

Za radikalan obračun sa režimom nema kritične mase, volje ili kako god da već nazivaju to stanje. Jer on je već više puta dao više nego dobar povod za takav epilog ali je reakcija izostala upravo zbog onog što sam opisao.

Poslednja izmena:

хаха covece gde zivis?

Kod nas je najveca tragedija u vaskolikoj istoriji bilo paljenje skusptine 5 oktobra iako je goreo samo jedan manji deo skusptine.

Cak je i Nasa Maja Preletacevic izlozila bila dve stolice koje je neko maznuo pa su posle pronadjene, cista laz.

Ali SPSNSRS znaju da kako vladaju mogu biti skinuti samo revolucijom i zato vode hajku protiv protesta. Kad god bi izbijali protesti Vucic je odmah pricao: samo nek su mirni sto se mene tice moze 5 mil da ih demonstrira.

Kad su videli da nema nasilja Gljivica se tako obezbrazio da je rekao dobro sad je vecvreme da prestanu (videli su da nista ne mogu).

Zato ja navijam za neki Ceausescu scenario da se dobro uzmu u pamet za ubuduce.

Back