Proteini za zene

catlover123

Obećava
Poruka
59
Zdravo svima, da li neko zna koji protein devojke/zene mogu da uzimaju i da li je to uopste pozeljno? Krecem u teretanu,zelim da se ugojim jer imam 49 kg na 167cm visine.Volim da rucam iako to ne izgleda tako :D:super:Mozda nekad jedem u manjim kolicinama ali pokusavam to da promenim.Inace sam mrsava oduvek.Takodje me zanima da li je surutka u prahu od neke pomoci?

Zdravo svima, da li neko zna koji protein devojke/zene mogu da uzimaju i da li je to uopste pozeljno? Krecem u teretanu,zelim da se ugojim jer imam 49 kg na 167cm visine.Volim da rucam iako to ne izgleda tako :D:super:Mozda nekad jedem u manjim kolicinama ali pokusavam to da promenim.Inace sam mrsava oduvek.Takodje me zanima da li je surutka u prahu od neke pomoci?
dym_elitewhey_21g_choco.png

Најбоље да у теретани видиш личног тренера, он ће ти дати и правилне вежбе и упутићете око исхране. Најбоља опција је та.

Moze protein i kreatin za brze rezultate. Jos bolje prirodno, da samo klopas kao mecava. Samo proucavaj kako zelis da gradis svoje telo, gledaj se u ogledalu danima, da ne zavrsis sa prejakim ledjima i rukama nesrazmerno dupetu i nogama kao @Meduza22 kojoj trener krosfita pravi trening plan 😝🤣🤣🤣

*ima meduza rezultate ali ne radi dobro.

Moze protein i kreatin za brze rezultate. Jos bolje prirodno, da samo klopas kao mecava. Samo proucavaj kako zelis da gradis svoje telo, gledaj se u ogledalu danima, da ne zavrsis sa prejakim ledjima i rukama nesrazmerno dupetu i nogama kao @Meduza22 kojoj trener krosfita pravi trening plan ????

*ima meduza rezultate ali ne radi dobro.
Ti ne znas apsolutno nista ni o meni, a kamoli o tome sta i kako treniram i ko me trenira.
To sto imas neku fiksaciju usmerenu na mene, to je tvoj problem

Evo @yioim nek kaze koliko sam nesrazmerna

Прво ти крени у теретану, па ако не буде ништа за шест месеци, онда питај.
Теби треба толико мало масе да је бесмислено да се сад замараш са таквим додацима.

Kad budes krenula da treniras (das sve od sebe, ne da se foliras i gledas u telefon), naglo ce ti skociti apetit i tu se zdravo hrani, ne treba ti salo nego misici. A proteini zasto da ne, cak je kod tebe i vise opravdan razlog da koristis. Ne moras ni neke skupe, dovoljno da ti malo da po gasu

Šta je ovo, ovo je peta koja ima 49kg na metar i žilet.
Devojko, težina ti je idealna.
Radi vežbe zbog definicije, nemoj se gojiti. Preporuka od nekog ko zna šta priča, a ti sad vidi sa ličnim trenerom.
Ne razumem zašto jurite masu.
Ja samo zelim da se ugojim mozda 5 kg. Inace mi je psihoterapeutkinja rekla da sam neuhranjena i da imam premalo kg te me pitala da li mislim da sam debela.Naravno ne zelim zbog toga da se ugojim vec zbog sebe ali mi je cudno sto je nekima moja kilaza okej a nekima ne

Ja samo zelim da se ugojim mozda 5 kg. Inace mi je psihoterapeutkinja rekla da sam neuhranjena i da imam premalo kg te me pitala da li mislim da sam debela.Naravno ne zelim zbog toga da se ugojim vec zbog sebe ali mi je cudno sto je nekima moja kilaza okej a nekima ne
To te je pitala da bi procenila da li možda imaš anoreksiju i namerno održavaš tu kilažu.

Slazem se, napisala sam tu temu jer sam cula dosta saveta od ljudi koji idu u teretanu da pocnem da uzimam proteine da bih dobila misicnu masu.Cak su i mladje devojke sa 16 godina uzimale whey protein.Zato sam htela da cujem savete.🙂
Aj da probam da ti odgovorim, ti zapravo pitas hoces li imati rezultate i imas manji strah od suplementacije cini mi se. Da, imaces brze rezultate a nema razloga za strah. Konkretno ja sam trenirao 10 godina bez suplementacije i imam jako dobre rezultate, tako da mozda mozes da treniras i bez suplementacije to je vec slobodan izbor.

Back