јок, има Влајко, па је као требао доброг уролога, а Рајка се потрудилаИмаш проблема са простатом?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јок, има Влајко, па је као требао доброг уролога, а Рајка се потрудилаИмаш проблема са простатом?

сигурно да има, другачијег назива.Ја сам управо на боловању због тога.
Лекар, уролог и то врхунски, преписао ми је ове лекове али не знам да ли их има у Србији:
Да, и зато и пишем. Руси су јаки по питању медицине и имају сасвим другачији приступ. Нема развлачења болести, одмах реагују.сигурно да има, другачијег назива.
Радовану се неће допасти ови чепићи
чек, је л ти оно беше живиш у Русији?
Ma ima nekih novi "momenata" , da ne kazem teorija, ali to sad nema sve vezeповишена вредност указује на свашта нешто, не нужно и на рак.
биопсија је једино сигурица, ако је доци нешто сумњиво кад опипа![]()
Pa ne bilo ti zapovedjeno napisi koje si to lekove dobio.Да, и зато и пишем. Руси су јаки по питању медицине и имају сасвим другачији приступ. Нема развлачења болести, одмах реагују.
После три дана терапије било ми је боље а малтене нисам могао да мокрим.
Јуче био на контроли. Хтео да ми закључи боловање али сасм га замолио да ме остави до краја седмице. Да одморим и да "нервирам" неке модераторе.
само кад су они тебе брзо оправили, и сад се чувајХтео да ми закључи боловање али сасм га замолио да ме остави до краја седмице. Да одморим и да "нервирам" неке модераторе.

Јој Рајела.....Pa ne bilo ti zapovedjeno napisi koje si to lekove dobio.
Ja imam hronicni prostatis 20 godina.U te dve decenije doziveo sam dve jake upale izazvane bakterijama.Generalno,sve te godine su prosle u znaku prostate.Jednostvano,zivot nije isti.Uvek postoji neki simptom koji te podseca.Pazi,doveo sam sebe do neke normale.Imam dva sina,dva braka....bio sam i malko nestasan po pitanju zena....ali,nikad nije bilo kao pre upale,u svakom segmentu.Koliko imas godina i kakva je upala u pitanju?Jbg,nasa medeicina je na zacelju u svemu.Ne znam sta pijes,kakvi su ovo medikamenti.ProvericuДа, и зато и пишем. Руси су јаки по питању медицине и имају сасвим другачији приступ. Нема развлачења болести, одмах реагују.
После три дана терапије било ми је боље а малтене нисам могао да мокрим.
Јуче био на контроли. Хтео да ми закључи боловање али сасм га замолио да ме остави до краја седмице. Да одморим и да "нервирам" неке модераторе.
Она ми је дезерт!само кад су они тебе брзо оправили, и сад се чувај
не знам шта се код нас дешава по питању лекића.
повукли су нека старе, и јако добре за те упале.
може да дираш све модераторе, Рајку не смеш. има те бијемо, знаш![]()
Kad pogledam tvoje prethodne strane stalno mi iskacu neki Hrvati, a oni valjda ne bolujuЈој Рајела.....
На претходној страни имаш све!
Знам за медецину у Србији и имам јако лоша искуства по питању лечења покојних родитеља и покојне сестре. У Русији сам доживео све супротно. Видиш да им је стало до тебе али оно, људски, искрено.Ja imam hronicni prostatis 20 godina.U te dve decenije doziveo sam dve jake upale izazvane bakterijama.Generalno,sve te godine su prosle u znaku prostate.Jednostvano,zivot nije isti.Uvek postoji neki simptom koji te podseca.Pazi,doveo sam sebe do neke normale.Imam dva sina,dva braka....bio sam i malko nestasan po pitanju zena....ali,nikad nije bilo kao pre upale,u svakom segmentu.Koliko imas godina i kakva je upala u pitanju?Jbg,nasa medeicina je na zacelju u svemu.Ne znam sta pijes,kakvi su ovo medikamenti.Provericu
Umrecu od smehaОна ми је дезерт!
Шалим се. Ускратила ми је елементарно право а то је право на слободу мишљења и брука се по питању Ивермектина. Поред тога, воли да преноси бомбастичне наслове везане за Русију који су у 90% лажни. Али то је друга тема.
Neces nazalost od njega saznati nista, probaj onaj Radovanov caj ( ruski).Ja imam hronicni prostatis 20 godina.U te dve decenije doziveo sam dve jake upale izazvane bakterijama.Generalno,sve te godine su prosle u znaku prostate.Jednostvano,zivot nije isti.Uvek postoji neki simptom koji te podseca.Pazi,doveo sam sebe do neke normale.Imam dva sina,dva braka....bio sam i malko nestasan po pitanju zena....ali,nikad nije bilo kao pre upale,u svakom segmentu.Koliko imas godina i kakva je upala u pitanju?Jbg,nasa medeicina je na zacelju u svemu.Ne znam sta pijes,kakvi su ovo medikamenti.Provericu
Какав линк сада тражиш. Окачио сам фото а ти сама гуглај. Нисам их куповао он лајн.Kad pogledam tvoje prethodne strane stalno mi iskacu neki Hrvati, a oni valjda ne boluju
bas svi od ove upale..
Stavi bre link oko tih lekova, ako hoces, ako neces, ne moras.
Dobro.Какав линк сада тражиш. Окачио сам фото а ти сама гуглај. Нисам их куповао он лајн.
По обичају мораш да покажеш своју сујету?Neces nazalost od njega saznati nista, probaj onaj Radovanov caj ( ruski).
Ma kazi bre coveku cime te lece lekari u Rusiji, mozda ce mu to pomoci.По обичају мораш да покажеш своју сујету?
Имам и за тебе лек, сасмо што ти никога не слушаш!
Рекао сам ти већ једном, окачио сам фото на претходној страни али ти никога нити пратиш нити слушаш нити уважаваш?Ma kazi bre coveku cime te lece lekari u Rusiji, mozda ce mu to pomoci.
Taj lek koji ti pomaze ima svoje ime svejedno da li je biljka, hemija ili neka metafizika
u pitanju.
Izvinjavam se, stvarno nisam videlaЈа сам управо на боловању због тога.
Лекар, уролог и то врхунски, преписао ми је ове лекове али не знам да ли их има у Србији:
Pogledajte prilog 1045053

Ma davim zbog ovog coveka koga to muci.Рекао сам ти већ једном, окачио сам фото на претходној страни али ти никога нити пратиш нити слушаш нити уважаваш?
https://forum.krstarica.com/threads/prostatitis-upala-prostate.150830/post-43641400
Просто давиш без основа!
Ма ниси ни гледала!Izvinjavam se, stvarno nisam videla![]()
Остави ти тог човека, уме он и без тебе да ме пита.Ma davim zbog ovog coveka koga to muci.
Nego, jel tebi stvarno to sve sada OK?
Kako bre nisam gledala, dva su leka antibiotici, a bilo mi je komicno da na ruskom ima silnih izrazaМа ниси ни гледала!
Просто, лош ти је алгоритам, требало би те ажурирати!