Prostatitis, upala prostate

• Začetnik teme Začetnik teme zlobo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Нека уради ултразвук али пун (значи и кроз анални отвор). Непријатно је али мора за пуну слику стања простате.
У сваком случају, пуно чаја за чишћење мокраћних путева и обавезна терапија.

Ја сам управо на боловању због тога.
Лекар, уролог и то врхунски, преписао ми је ове лекове али не знам да ли их има у Србији:
сигурно да има, другачијег назива.
Радовану се неће допасти ови чепићи :lol:

чек, је л ти оно беше живиш у Русији?

сигурно да има, другачијег назива.
Радовану се неће допасти ови чепићи :lol:

чек, је л ти оно беше живиш у Русији?
Да, и зато и пишем. Руси су јаки по питању медицине и имају сасвим другачији приступ. Нема развлачења болести, одмах реагују.
После три дана терапије било ми је боље а малтене нисам могао да мокрим.
Јуче био на контроли. Хтео да ми закључи боловање али сасм га замолио да ме остави до краја седмице. Да одморим и да "нервирам" неке модераторе.

повишена вредност указује на свашта нешто, не нужно и на рак.
биопсија је једино сигурица, ако је доци нешто сумњиво кад опипа ;)
Ma ima nekih novi "momenata" , da ne kazem teorija, ali to sad nema sve veze
sa ovom upalom.
A inaci smo Radovan i ja specijalci za prostate:D

Да, и зато и пишем. Руси су јаки по питању медицине и имају сасвим другачији приступ. Нема развлачења болести, одмах реагују.
Јуче био на контроли. Хтео да ми закључи боловање али сасм га замолио да ме остави до краја седмице. Да одморим и да "нервирам" неке модераторе.
Pa ne bilo ti zapovedjeno napisi koje si to lekove dobio.

Хтео да ми закључи боловање али сасм га замолио да ме остави до краја седмице. Да одморим и да "нервирам" неке модераторе.
само кад су они тебе брзо оправили, и сад се чувај :lol:

не знам шта се код нас дешава по питању лекића.
повукли су нека старе, и јако добре за те упале.

може да дираш све модераторе, Рајку не смеш. има те бијемо, знаш :lol:

Ja imam hronicni prostatis 20 godina.U te dve decenije doziveo sam dve jake upale izazvane bakterijama.Generalno,sve te godine su prosle u znaku prostate.Jednostvano,zivot nije isti.Uvek postoji neki simptom koji te podseca.Pazi,doveo sam sebe do neke normale.Imam dva sina,dva braka....bio sam i malko nestasan po pitanju zena....ali,nikad nije bilo kao pre upale,u svakom segmentu.Koliko imas godina i kakva je upala u pitanju?Jbg,nasa medeicina je na zacelju u svemu.Ne znam sta pijes,kakvi su ovo medikamenti.Provericu

само кад су они тебе брзо оправили, и сад се чувај :lol:

не знам шта се код нас дешава по питању лекића.
повукли су нека старе, и јако добре за те упале.

може да дираш све модераторе, Рајку не смеш. има те бијемо, знаш :lol:
Она ми је дезерт!
Шалим се. Ускратила ми је елементарно право а то је право на слободу мишљења и брука се по питању Ивермектина. Поред тога, воли да преноси бомбастичне наслове везане за Русију који су у 90% лажни. Али то је друга тема.

Ja imam hronicni prostatis 20 godina.U te dve decenije doziveo sam dve jake upale izazvane bakterijama.Generalno,sve te godine su prosle u znaku prostate.Jednostvano,zivot nije isti.Uvek postoji neki simptom koji te podseca.Pazi,doveo sam sebe do neke normale.Imam dva sina,dva braka....bio sam i malko nestasan po pitanju zena....ali,nikad nije bilo kao pre upale,u svakom segmentu.Koliko imas godina i kakva je upala u pitanju?Jbg,nasa medeicina je na zacelju u svemu.Ne znam sta pijes,kakvi su ovo medikamenti.Provericu
Знам за медецину у Србији и имам јако лоша искуства по питању лечења покојних родитеља и покојне сестре. У Русији сам доживео све супротно. Видиш да им је стало до тебе али оно, људски, искрено.
Код нас само лова! Част изузецима али су они у мањини.

Она ми је дезерт!
Шалим се. Ускратила ми је елементарно право а то је право на слободу мишљења и брука се по питању Ивермектина. Поред тога, воли да преноси бомбастичне наслове везане за Русију који су у 90% лажни. Али то је друга тема.
Umrecu od smeha:D
Ovde je borba oko prostate, batali koronu sada.

Poslednja izmena:
Neces nazalost od njega saznati nista, probaj onaj Radovanov caj ( ruski).

Ma kazi bre coveku cime te lece lekari u Rusiji, mozda ce mu to pomoci.
Taj lek koji ti pomaze ima svoje ime svejedno da li je biljka, hemija ili neka metafizika
u pitanju.
Рекао сам ти већ једном, окачио сам фото на претходној страни али ти никога нити пратиш нити слушаш нити уважаваш?
https://forum.krstarica.com/threads/prostatitis-upala-prostate.150830/post-43641400
Просто давиш без основа!

Back