Prostatitis, upala prostate

• Začetnik teme Začetnik teme zlobo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako bre nisam gledala, dva su leka antibiotici, a bilo mi je komicno da na ruskom ima silnih izraza
i reci iz nemackog jer na jednoj kutiji ( antibiotik) pise 10 Stück.
Халуцинираш, нигде не пише Stück!
IMG_20211103_174418.jpg

Штука је на руском комад!
Иначе, сви лекови су руски!

Pa pisem kako se kaze i pise na nemackom, a i nemam cirilicu, a i nemacki ne moze da se pise
cirilicom.
Massstab nemacki, масштаб ruski.
Немаш ћирилицу а имаш рачунар?
Јбт, боље је да си ћутала. Ако ме сећање не вара, муж ти је ихжењер електротехнике?
Он би требао да зна како се додаје писмо у опције.
То знају и деца!

Немаш ћирилицу а имаш рачунар?
Јбт, боље је да си ћутала. Ако ме сећање не вара, муж ти је ихжењер електротехнике?
Он би требао да зна како се додаје писмо у опције.
То знају и деца!
Znam i ja, ali pisem i na drugim jeizicima pa ne bih da stalno menjam zbog tebe,
a i razumes sta pisem.

Znam i ja, ali pisem i na drugim jeizicima pa ne bih da stalno menjam zbog tebe,
a i razumes sta pisem.
Јбт, види, и ја пишем на три језика али матерњи увек на ћирилици. На ошишаној латиници, мало, мало подјебаваш људе за граматику а не видиш себе?
Али да завршимо лично препуцавање. Ако ти треба конкретна информација, помоћ, пиши ми на ПП.
Без обзира што си ми као особа бљак, радо ћу ти помоћи!

Јбт, види, и ја пишем на три језика али матерњи увек на ћирилици. На ошишаној латиници, мало, мало подјебаваш људе за граматику а не видиш себе?
Али да завршимо лично препуцавање. Ако ти треба конкретна информација, помоћ, пиши ми на ПП.
OK, ako zatreba javim se ;)

Без обзира што си ми као особа бљак, радо ћу ти помоћи!
ниси морао доплаћивати ништа за горња два лекића?
мрзи ме да проверавам ово доле.

имамо их и ми, нису наш производ,ако сам добро видела.
не зове се тако,али гледала сам по супстанци.
на некој А листи су, и има замена за њих, а то значи да ће добије замену,
ко се лечи у Србији.
јер за први, долата је 3.500 динджи, а за други је цена преко 800 дин., или је то пуна цена. .

п.с. шта, бре, замераш Рајки :lol:
писање ћирилицом не говори ништа о персони,знаш ;)

ниси морао доплаћивати ништа за горња два лекића?
мрзи ме да проверавам ово доле.

имамо их и ми, нису наш производ,ако сам добро видела.
не зове се тако,али гледала сам по супстанци.
на некој А листи су, и има замена за њих, а то значи да ће добије замену,
ко се лечи у Србији.
јер за први, долата је 3.500 динджи, а за други је цена преко 800 дин., или је то пуна цена. .

п.с. шта, бре, замераш Рајки :lol:
писање ћирилицом не говори ништа о персони,знаш ;)
Нема овде доплате. Ја има право на бесплатне лекове а сви заједно коштају у апотеци, само да видим, око 3000 динара.

Poslednja izmena:
Ma i 3000 nisu neke pare nego jel to tebi pomoglo? Da li si siguran ( ako uopste moze da se bude
siguran) da se to nece nekada vratiti?
У лекове сам сигуран, већ други дан ми је било боље. Нисам сигуран у себе. Опет ћу наивно да седнем хладан бетон и ето беде!

Може бити и да није, можда је узрок друге природе а хладан бетон је само убрзао.
Пребирам по глави, шта би могло бити. Пио сам воду са неког извора, видим људи пију а ја био жедан?
Кажу и да може бити и вирус, зато пијем и један антивирус.
Оно што је најважније, већ други дан по узимању лековами било ми је боље.

Може бити и да није, можда је узрок друге природе а хладан бетон је само убрзао.
Пребирам по глави, шта би могло бити. Пио сам воду са неког извора, видим људи пију а ја био жедан?
Кажу и да може бити и вирус, зато пијем и један антивирус.
Оно што је најважније, већ други дан по узимању лековами било ми је боље.
неко није осетљив на хладно, ти очигледно јеси, па сад, знаш шта ти је за избегавање,
ако хоћеш да се сачуваш :lol:

Da ponovim cime se sve borim protiv prostatitisa,nekome ce sigurno trebati:Ulje origana 3kapi dnevno,nezaobilazni caj od male mlecike -3 solje dnevno,litar dnevno nekog caja sa Romanije (bas se tako zove),Magnezijum (Solgar-ov,kazu da je jedan od boljih),Supoprost,Grammin,Megatop 2.5mg.Ne znam sta je pomoglo,mozda sve u neku ruku,Osecam se daleko bolje,da kucnem u drvo :).Od simptoma ostao je jos bol u donjem delu ledja,.Mada,imam isijas odavno,a ni posao koji radim nije lak,tako da mozda i nije sav bol od upale.Generalno,upala nije ni bila onako intenzivna kakvu sam doziveo dva puta u proslosti.I oba puta su me zajebali doktori.Prvi me je lecio vrucim crepom preko stomaka,drugi nije lepo iscitao analize i tako propustio da mi prepise antibiotike protiv infekcije Ureaplazmom.Oba puta,pakao je trajao po godinu dana.
Ma ti doktori su baš nekakvi zahebanti, vole čoveka da zahebu.

Pa si se i ti okrenuo "senu" vidim.

On konkretno bas nista ne raklamira, ne znam od kud ti ideja da je dosao ovde i da pise
o svojim problemima , pita za urologe, a da nesto reklamira pa jos i daje svoju adresu
na koju neko uplacuje pare. Pokusava covek sve i svasta, moze mu se. moze da plati
pa kupuje i od ovog iz Mostara te cepice.
Pa ti se ne izuvaš i obuvaš u istim opancima kako vidim, izjasni se već jednom, jesu li zidovi debelog creva propusni ili nisu ?
Možda ja nisam zaslužio onu moju 8-micu iz Anatomije na faksu ?
Možda sam nešto debelo propustio a ?

Ma ti doktori su baš nekakvi zahebanti, vole čoveka da zahebu.

Pa si se i ti okrenuo "senu" vidim.
Malo sale nije na odmet.Nisam se okrenuo senu,nego ,uz sve ostalo pijem par vrsti cajeva.Seno je citirano,neko je to uputio tebi ranije u nekoj koverzaciji.Zamaraju prepucavanja i sujetne igrice.Mene samo zanimaju iskustva,saveti.Svakako su najvrednija od onih koji su uspeli da zalece prostatitis.Procitah negde na forumu tvoj post u kome nabrajas sta ti je od simptoma ostalo i nakon 20 godina.Sa druge strane tvrdis da si pobedio prostatitis.

Back