Prostatitis, upala prostate

• Začetnik teme Začetnik teme zlobo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To i jeste problem. Gde otici? Obzirom da mi novac nije problem, otisao bih kada bih samo znao kod kog urologa? Zna li neko urologa kome je prostatitis specijalnost?
Ja sam malo pogledala te uroloske ordinacije po Beogradu i odlucila bih se za ovog:
Malo je stariji covek, profesor je, svakako da bi on ( da sam ja u pitanju) bio prva adresa,

1. UROLOŠKA I NEFROLOŠKA ORDINACIJA KOSA DR DRAGIČEVIĆ

Adresa: Majora Branka Vukosavljevića 48, 11077 Beograd (Novi Beograd)

Telefon: 011/3188-260

Lekarska ordinacija „KOSA“ se nalazi na Novom Beogradu u mirnom delu naselja Bežanijska Kosa. Prim dr Petar Dragičević je medicinski fakultet u Beogradu završio 1962 god. Do osnivanja ordinacije radio je u KBC Zvezdara. Bavi se bolestima bubrega i urinarnim infekcijama.

Prof. dr Dejan Dragičević radi na Urološkoj Klinici u Beogradu i predaje Urologiju na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Ja sam malo pogledala te uroloske ordinacije po Beogradu i odlucila bih se za ovog:
Malo je stariji covek, profesor je, svakako da bi on ( da sam ja u pitanju) bio prva adresa,

Lekarska ordinacija „KOSA“ se nalazi na Novom Beogradu u mirnom delu naselja Bežanijska Kosa. Prim dr Petar Dragičević je medicinski fakultet u Beogradu završio 1962 god. Do osnivanja ordinacije radio je u KBC Zvezdara. Bavi se bolestima bubrega i urinarnim infekcijama.

Prof. dr Dejan Dragičević radi na Urološkoj Klinici u Beogradu i predaje Urologiju na Medicinskom fakultetu u Beogradu.
Kod njega idem, tj,, bio pre mesec dana. Radi mladji Dragicevic, dr. Dejan. Covek je super, za prvu posetu, ja sam zadovoljan. Odradio je uz, rt, kaze da je sve u redu. Mala upala na desnoj strani. Dao sam briseve, na sve. Samo se pokazao umeren broj Enterokoka. Rekao je da antibiotici nisu potrebni. Idem iduce nedelje na kontrolu, pokusacu da malo ozbiljnije i opsirnije popricam o svemu. Ordinacija je u porodicnoj kuci, video sam i starijeg Dragicevica. Mnogi tvrde da je dr. Dejan Dragicevic jedan od najboljih urologa u Srbiji. Prvi put u zivotu me nije bolelo prilikom uzimanja brisa (inace, Dragicevic to radi po ps-u, pacijent u lezecem polozaju i sa dubljim prodorom u uretru).

Kod njega idem, tj,, bio pre mesec dana. Radi mladji Dragicevic, dr. Dejan. Covek je super, za prvu posetu, ja sam zadovoljan. Odradio je uz, rt, kaze da je sve u redu. Mala upala na desnoj strani. Dao sam briseve, na sve. Samo se pokazao umeren broj Enterokoka. Rekao je da antibiotici nisu potrebni. Idem iduce nedelje na kontrolu, pokusacu da malo ozbiljnije i opsirnije popricam o svemu. Ordinacija je u porodicnoj kuci, video sam i starijeg Dragicevica. Mnogi tvrde da je dr. Dejan Dragicevic jedan od najboljih urologa u Srbiji. Prvi put u zivotu me nije bolelo prilikom uzimanja brisa (inace, Dragicevic to radi po ps-u, pacijent u lezecem polozaju i sa dubljim prodorom u uretru).
Ja sam uvek skepticna, ne zatio sto nemam poverenja u Juniora nego mrzim kad me neko zavlaci svojim imenom
pa neka je i neki frizer i onda uvek budus usluzen od sina, cerke ili posinka,. Trazi bre , ako tamo vec ides i placas7
silne parfe da te pregleda vlasnik, a to je profesor, a ne njegov sin ili zet.

Ja sam uvek skepticna, ne zatio sto nemam poverenja u Juniora nego mrzim kad me neko zavlaci svojim imenom
pa neka je i neki frizer i onda uvek budus usluzen od sina, cerke ili posinka,. Trazi bre , ako tamo vec ides i placas7
silne parfe da te pregleda vlasnik, a to je profesor, a ne njegov sin ili zet.
Mislim da me nisi dobro razumela. Pregledao me je dr. Dejan Dragicevic, takodje je profesor. Za njega kazu da je jedan od najboljih u Srbiji. Njegov otac je bas u poznim godinama i vise ne radi.

Da se javim,stanje je sve bolje.Nema iritacija,nagon za laznim mokrenjem je skoro iscezao.Potrosio sam dve kutije,odnosno 10 dana koriscenja.Citajuci po forumu,naisao sam na podatak u kome je urolog sa VMA prepisao antibiotik u vidu rektalnog cepica.Po toj logici,zasto ne bi i Supoprost imao isti put do prostate?Apsolutno ne reklamiram,to me ne zanima.
Koji urolog ?

Ko je taj stručnjak koji tvrdi da je zid debelog creva propustan, ko čarapa ?

Poslednja izmena:
Citah malo o klinikama u Italiji i Grckoj.Ova Atinska,ima veoma opsirno objasnjenje uz iliustracije.Metode lecenja,terapije....deluje vrlo ohrabrujuce.Verovatno nije jeftino,obzirom da se mora lezati kod njih 6 nedelja.Poenta je koliko sam shavtio,odblokirati nerve,krvotok prostate.Uz antibiotike primenjuje se pritisak na odredjene tacke (koje su pod upalom) prstom.Primenjuju se i prostaticne injekcije.Tamo se tvrdi da je iskljucivo mikrob-bakerija uzrocnik upale.Ne postoji nebakkterijski prostatitis.Zanimljivo zvuci.
Pišeš bez veze, vidi se da nemaš problem sa prostatom, već samo reklamiraš proizvod.

Ja sam u početku imao nespecifični prostatitis - bez bakterija.

Upalu prostate ne može izazvati bakterija jer je sam sekret prostate BAKTERICIDAN, kapiraš ?

Izguglaj malo o tome, pa se opet javi.

Pišeš bez veze, vidi se da nemaš problem sa prostatom, već samo reklamiraš proizvod.

Ja sam u početku imao nespecifični prostatitis - bez bakterija.

Upalu prostate ne može izazvati bakterija jer je sam sekret prostate BAKTERICIDAN, kapiraš ?

Izguglaj malo o tome, pa se opet javi.
On konkretno bas nista ne raklamira, ne znam od kud ti ideja da je dosao ovde i da pise
o svojim problemima , pita za urologe, a da nesto reklamira pa jos i daje svoju adresu
na koju neko uplacuje pare. Pokusava covek sve i svasta, moze mu se. moze da plati
pa kupuje i od ovog iz Mostara te cepice.

On konkretno bas nista ne raklamira, ne znam od kud ti ideja da je dosao ovde i da pise
o svojim problemima , pita za urologe, a da nesto reklamira pa jos i daje svoju adresu
na koju neko uplacuje pare. Pokusava covek sve i svasta, moze mu se. moze da plati
pa kupuje i od ovog iz Mostara te cepice.
Ma znamo se već, braniš ga zato što gura to hrvatsko-bosansko "čudo od leka". Napisah li ja to "leka", pardon ,od suplementa.

Iz tvog rodnog kraja praktično.

Ako mu se već "može", što se sam ne izleči, u tišini ?

Zašto prosipa svoju "pamet" ovde na SRPSKOJ Krstarici, ako nije u pitanju REKLAMA ?

Ma znamo se već, braniš ga zato što gura to hrvatsko-bosansko "čudo od leka". Napisah li ja to "leka", pardon ,od suplementa.

Zašto prosipa svoju "pamet" ovde na SRPSKOJ Krstarici, ako nije u pitanju REKLAMA ?
Radovane, aj ti otkrijem jednu veliku tajnu koju svako ovde na forumu i zna jer
ja ne krijem odakle sam. Ja sam iz Zajecara , taj hercegovacki kraj uopste i ne poznajem, a nikada
ga necu ni upoznati jer me put tamo ne vodi.
Covek ima golemu muku, isprobava sve i svasta pa je dosao i do tih cepica iz Mostara koji
ce mu mozda pomoci neko vreme, ali on ipak vise veruje nekom urologu.

Znas onu cuvenu Lecicevu repliku iz "Bulevara .."....znas onu "Pandur,..."?Procitah da si nekakav penzionisani drot.I apsolutno ti prilici.Procitah da prodajes nekakvo seno....Nemoj me provocirati svojim sizofrenim komentarima.Tvoja sizofrena cepanja apsolutno nemaju nikakvu ulogu na forumu.

Vidim da niko sem moderatora i nekog komercijalnog faktora 😅ne ucestvuje u debati. Daj Boze da su se svi izlecili ili barem zalecili. Juce bio kod urologa, Dragicevica. Nista novo, hocu reci, samo smo pricali, obzirom da je moje stanje daleko bolje. Na moje pitanje o izlecenju, rekao mi je da prostatitis nije bolest, vec stanje. Moguce je postici nekih 75-80% boljitka obzirom da je medicina napredovala. Pijem samo gramin i neki top... od 2.5 mg. Ovo drugo je blaga doza leka za potenciju, za koji dr. kaze da je osnovna funkcija da uspostavi prokrvljenost prostate. Ostalo mi je da uradim jos PSA. Kontrola za 3 meseca.

Vidim da niko sem moderatora i nekog komercijalnog faktora 😅ne ucestvuje u debati. Daj Boze da su se svi izlecili ili barem zalecili. Juce bio kod urologa, Dragicevica. Nista novo, hocu reci, samo smo pricali, obzirom da je moje stanje daleko bolje. Na moje pitanje o izlecenju, rekao mi je da prostatitis nije bolest, vec stanje. Moguce je postici nekih 75-80% boljitka obzirom da je medicina napredovala. Pijem samo gramin i neki top... od 2.5 mg. Ovo drugo je blaga doza leka za potenciju, za koji dr. kaze da je osnovna funkcija da uspostavi prokrvljenost prostate. Ostalo mi je da uradim jos PSA. Kontrola za 3 meseca.
Ljudi nerado pisu o tome, verovatno je to razlog, ali ti ne budi lenj pa pisi kako se kod
tebe "stvar" odvija:)

је л добро разумем.
био си код уролога, на разговору, а ПСА ће урадиш за три месеца?
за претпоставити је да си донео налаз ПСА, само ниси написао које су вредност
Ne,urolog je siguran da je sve u redu.Svakako mi je rekao da uradim i PSA.Generalno,preporuka je da svaki muskarac posle 45-e uradi psa test i da jednom godisnje poseti urologa.

је л добро разумем.
био си код уролога, на разговору, а ПСА ће урадиш за три месеца?
за претпоставити је да си донео налаз ПСА, само ниси написао које су вредности ;)
Mislim da PSA i nema veze sa prostatisom. To kazu urolozi svakom pacijentu
ali i da ne kazu trebalo bi da svako musko bice ide barem jednom u dve godine na taj PSA test.

Da ponovim cime se sve borim protiv prostatitisa,nekome ce sigurno trebati:Ulje origana 3kapi dnevno,nezaobilazni caj od male mlecike -3 solje dnevno,litar dnevno nekog caja sa Romanije (bas se tako zove),Magnezijum (Solgar-ov,kazu da je jedan od boljih),Supoprost,Grammin,Megatop 2.5mg.Ne znam sta je pomoglo,mozda sve u neku ruku,Osecam se daleko bolje,da kucnem u drvo :).Od simptoma ostao je jos bol u donjem delu ledja,.Mada,imam isijas odavno,a ni posao koji radim nije lak,tako da mozda i nije sav bol od upale.Generalno,upala nije ni bila onako intenzivna kakvu sam doziveo dva puta u proslosti.I oba puta su me zajebali doktori.Prvi me je lecio vrucim crepom preko stomaka,drugi nije lepo iscitao analize i tako propustio da mi prepise antibiotike protiv infekcije Ureaplazmom.Oba puta,pakao je trajao po godinu dana.

Mislim da PSA i nema veze sa prostatisom. To kazu urolozi svakom pacijentu
ali i da ne kazu trebalo bi da svako musko bice ide barem jednom u dve godine na taj PSA test.
другар је имао тешку упалу простате,не рак.
рекла бих да је осетљива кад се прехлади,и да је треба чувати ;)
не сећам се вредности ПСА биле су значајно повишене, ЦРП отишао у небеса.
заглавио болнице, антибиотици, и свашта нешто.
редовно је проверавао ПСА, и некакво пишање, сад да ме убијеш не знам како и зашто :lol:

редовно је проверавао ПСА, и некакво пишање, сад да ме убијеш не знам како и зашто :lol:
Tako sam ja svog muza ( ali i brata u Srbiji) maltretirala da idu jednom godisnje na taj PSA,
a onda je objavljena neka studija koja kaze da to bas i nije potrebno pa sam batalila i ja, ali i oni.

Имаш проблема са простатом?

Tako sam ja svog muza ( ali i brata u Srbiji) maltretirala da idu jednom godisnje na taj PSA,
a onda je objavljena neka studija koja kaze da to bas i nije potrebno pa sam batalila i ja, ali i oni.
повишена вредност указује на свашта нешто, не нужно и на рак.
биопсија је једино сигурица, ако је доци нешто сумњиво кад опипа ;)

Ја сам управо на боловању због тога.
Лекар, уролог и то врхунски, преписао ми је ове лекове али не знам да ли их има у Србији:

IMG_20211103_174418.jpg

Back