Prostatitis, upala prostate

• Začetnik teme Začetnik teme zlobo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam nameru da bilo sta reklamiram iz bilo kog razloga,zelim samo da delimo iskustva u lecenju,nista vise.Novac je nebitan,nista nije skupo ako pomaze.Koristim te cepice treci dan,primecujem neke boljitke.Generalno,nisam imao neke jake i bolne simptome.Ne znam kako deluju,mozgam i o tome.Uopsteno bih probao sve ukoliko ne steti.Koliko pomaze,i to je individualno.I sam hronikus se kod nas manifestuje na nekoliko razlicitih nacina.Nekome pomaze,nekome ne
Pa da, u tome i jeste fora, NEKOME POMAŽE NEKOME NE ?

Neki su ovozemaljci, neki marsijaneri a treći venerijanci.

Pa sad, lek pomaže samo onima koji su poreklom sa Venere, a ostalima ne.

Izgovor za one kojima čarobni lek nije pomogao je - vi niste venerijanci, to je razlog, žao nam je.

Koliko košta to bosansko-hrvatsko sočinenije ?

Gledaj,ja sam veteran sto se tice ovih muka.Kao i svi mi,zivimo po nekim amplitudama,jednostavno ti odredi tok zivota.Na priemer,alkohol,ljuto,zacinjeno,ne konzumiram vise od 20 godina.Svaki sex je nova pobeda.Sto se tice ,da te citiram "bosansko-hrvatskog socinjenija",apsolutno ne vidim razlog zasto ne probati,zasto ne verovati?Pored toliko novca potrosenog na svakakve gluposti i nebitne stvari,cifra od par stotina evra je mizerna.Ovako,imam novca i vise nego sto mi je potrebno,ovom prilikom dajem obecanje da cu to "socinjenije" kupiti nekom sabratu po mukama,naravno,ako neko zeli.Imamo na forumu bar tri pacenika kojima je pomoglo.

Gledaj,ja sam veteran sto se tice ovih muka.Kao i svi mi,zivimo po nekim amplitudama,jednostavno ti odredi tok zivota.Na priemer,alkohol,ljuto,zacinjeno,ne konzumiram vise od 20 godina.Svaki sex je nova pobeda.Sto se tice ,da te citiram "bosansko-hrvatskog socinjenija",apsolutno ne vidim razlog zasto ne probati,zasto ne verovati?Pored toliko novca potrosenog na svakakve gluposti i nebitne stvari,cifra od par stotina evra je mizerna.Ovako,imam novca i vise nego sto mi je potrebno,ovom prilikom dajem obecanje da cu to "socinjenije" kupiti nekom sabratu po mukama,naravno,ako neko zeli.Imamo na forumu bar tri pacenika kojima je pomoglo.
Ok brate, samo nam reci po kojoj ceni prodaješ to čarobno sočinenije ?

On to ne prodaje, to je neki mostarski izum, apotekar neki je to smislio, sad sam pogledala, ali cene
nema. Zasto bi Vlajko pisao i hvalio taj lek. Sigurno je da mu za sada pomaze.

Mene je zaprepastilo da covek ( ovaj apotekar) kaze sledece:

U čepiću od 200 mg sadržano je i nekoliko visokovrijednih produkata pčela i pčelinjih proizvoda, biljnih smola i voskova. Receptura je tajna, ali je primjena lijeka u liječenju oboljenja prostate revolucionarna

Tako je nesto moguce samo u Tunguziji i kod nas na Balkanu. Receptura tajna, a ti uzimas lek.

Da si malo pazljivije citao, ukapirao bi da niti reklamiram, jos manje - prodajem. Inace,da odgovorim i moderatoru, lek - suplement, ispitan je od strane tamosnjeg instituta za zdravlje, i kao takav, potpuno je bezopasan za zdravlje. Necemo sada polemisati koliko su njihove institucije validne.... Svakako je ispitan. Sa druge strane, zaista se osecam mnogo bolje. To je ono sto me jedino i zanima. Neko je i petrolej pio.... Ne znam koliko godina imas Radovane IV-i... cenim da nisi mlad

Da si malo pazljivije citao, ukapirao bi da niti reklamiram, jos manje - prodajem. Inace,da odgovorim i moderatoru, lek - suplement, ispitan je od strane tamosnjeg instituta za zdravlje, i kao takav, potpuno je bezopasan za zdravlje. Necemo sada polemisati koliko su njihove institucije validne.... Svakako je ispitan. Sa druge strane, zaista se osecam mnogo bolje. To je ono sto me jedino i zanima. Neko je i petrolej pio.... Ne znam koliko godina imas Radovane IV-i... cenim da nisi mlad
Instituti za zdravlje ne mogu da odobravaju ili da ne odobravaju neki melem koji pravi baba Zivana.
Vazno je da kod tebe deluje i zapravo je to jedino vazno.

I dalje mi nije jasno zašto ne izbaciš CENU pakovanja tog "nekom pomaže nekom ne " hrvatsko-bosanskog sočinenija ?

Instituti za zdravlje ne mogu da odobravaju ili da ne odobravaju neki melem koji pravi baba Zivana.
Vazno je da kod tebe deluje i zapravo je to jedino vazno.
Institut je potvrdio da ne šteti zdravlju, ok.

Ne šteti zdravlju ni čaj od Nane, rekao bih. Ali ne leči prostatitis ? :think:

Može li institut da potvrdi da taj "nekom pomaže nekom ne" suplement leči prostatitis ?

Ne može naravno.

Institut je potvrdio da ne šteti zdravlju, ok.

Ne šteti zdravlju ni čaj od Nane, rekao bih. Ali ne leči prostatitis ? :think:

Može li institut da potvrdi da taj "nekom pomaže nekom ne" suplement leči prostatitis ?

Ne može naravno.
Cak ni to ne bi smeo "Institut" da potvrdi jer autor leka kaze da se radi o tajnom receptu.
Znaci da nikakve potvrde nema, a i kako bi moglo da je bude, ako su neki sastojci nepoznati.

Cak ni to ne bi smeo "Institut" da potvrdi jer autor leka kaze da se radi o tajnom receptu.
Znaci da nikakve potvrde nema, a i kako bi moglo da je bude, ako su neki sastojci nepoznati.
Kupih pre 11 godina lekove iz Kine....Shenzong Prostate Research Institute.Sacuvao sam jednu praznu bocicu na kojoj pise "Discharge Block Capsules".Navedeno je koja je uloga kapsula,doziranje...nema sastojaka.Pricali su mi neki stariji urolozi da su svojevremno odalzili u Kinu na specijalizacije (za vreme Jugoslavije).Imaju za svaki organ (Kina) institute i klinike.Preparate,lekove,sta vec,proizvode na samim institutima.Nasima nije bilo dozvoljeno da udju u taj deo instituta.Kako god,urolog mi je rekao da moze pomoci,te sam i kupio.Prvo se krece cicscenjem organzma( nekim praskovima koji su odvratnog ukusa i koji se mesaju sa gaziranim picem),nakon toga idu kapsule.I bilo je efekta,prilicno ublazi tegobe.To je kostalo ako se lepo secam,oko 200 usd.Poenta je da nema nigde sastava na ambalazi.

Kupih pre 11 godina lekove iz Kine....Shenzong Prostate Research Institute.Sacuvao sam jednu praznu bocicu na kojoj pise "Discharge Block Capsules".Navedeno je koja je uloga kapsula,doziranje...nema sastojaka.Pricali su mi neki stariji urolozi da su svojevremno odalzili u Kinu na specijalizacije (za vreme Jugoslavije).Imaju za svaki organ (Kina) institute i klinike.Preparate,lekove,sta vec,proizvode na samim institutima.Nasima nije bilo dozvoljeno da udju u taj deo instituta.Kako god,urolog mi je rekao da moze pomoci,te sam i kupio.Prvo se krece cicscenjem organzma( nekim praskovima koji su odvratnog ukusa i koji se mesaju sa gaziranim picem),nakon toga idu kapsule.I bilo je efekta,prilicno ublazi tegobe.To je kostalo ako se lepo secam,oko 200 usd.Poenta je da nema nigde sastava na ambalazi.
Ja bez deklarisanih sastojka stvarno uzimam samo neke suplemente, mada je zakon takav da i na
njima mora da stoje sta sadrze i kolike su jedinice.

Ma uzimaj bre sta ti odgovara.

On to ne prodaje, to je neki mostarski izum, apotekar neki je to smislio, sad sam pogledala, ali cene
nema. Zasto bi Vlajko pisao i hvalio taj lek. Sigurno je da mu za sada pomaze.

Mene je zaprepastilo da covek ( ovaj apotekar) kaze sledece:

U čepiću od 200 mg sadržano je i nekoliko visokovrijednih produkata pčela i pčelinjih proizvoda, biljnih smola i voskova. Receptura je tajna, ali je primjena lijeka u liječenju oboljenja prostate revolucionarna

Tako je nesto moguce samo u Tunguziji i kod nas na Balkanu. Receptura tajna, a ti uzimas lek.

Rekoh vec,par stotina evra,tacnije,228
Dati pola nečije plate za suplement koji "nekom pomaže nekom ne" ?
Čista pljačka rekao bih, pogotovu ako se uzme u obzir da će procenat onih kojima neće pomoći biti veeeeeeliki.

Dobro je meni jednom prilikom, prijatelj rekao, čuvaj se prevaranata na mreži, prepoznaju se po tome što ti SKUPO prodaju šećernu vodicu uz DOBRU REKLAMU. Znaju oni da ćeš proizvod uzeti SAMO JEDNOM .:think:

Pa čovek nam je već rekao da NEKOM POMAŽE NEKOM NE ?

Unapred se ogradio, da ga ne bi smo kasnije optuživali za prevaru ?

Dovoljno mu je da nađe 1000 nevoljnika koji će da probaju "lek" i eto mu 230.000 eura prihoda.

I ko da ga traži tamo po Mostaru.
Ja uopste ne mislim da covek to reklamira da bi zaradio pare licno nego mu to sada pomaze,
jednostavno je napisao od cega se bolje oseca.

Upravo tako.Ko ne zeli da proba,ne mora.Verujem da je u redu ako razmenjujemo iskustva.Da ne baskuziram ....osecam se bolje,posle nekih 5 dana
Biolo bi dobro da ne prestanas sa javaljanjem nego da recimo i kroz 5-6 nedelja kazes, napises
da li si jos uvek zadovoljan. Postoji i cuveni placebo efekat koji naravno i funkcionise jer se
na pocetku obradujemo i imamo utisak da lek funkcionise, a i jeste tako, otuda i ovaj
termin, ali onda pocne da pada euforija.

Biolo bi dobro da ne prestanas sa javaljanjem nego da recimo i kroz 5-6 nedelja kazes, napises
da li si jos uvek zadovoljan. Postoji i cuveni placebo efekat koji naravno i funkcionise jer se
na pocetku obradujemo i imamo utisak da lek funkcionise, a i jeste tako, otuda i ovaj
termin, ali onda pocne da pada euforija.
Da se javim,stanje je sve bolje.Nema iritacija,nagon za laznim mokrenjem je skoro iscezao.Potrosio sam dve kutije,odnosno 10 dana koriscenja.Citajuci po forumu,naisao sam na podatak u kome je urolog sa VMA prepisao antibiotik u vidu rektalnog cepica.Po toj logici,zasto ne bi i Supoprost imao isti put do prostate?Apsolutno ne reklamiram,to me ne zanima.

Citah malo o klinikama u Italiji i Grckoj.Ova Atinska,ima veoma opsirno objasnjenje uz iliustracije.Metode lecenja,terapije....deluje vrlo ohrabrujuce.Verovatno nije jeftino,obzirom da se mora lezati kod njih 6 nedelja.Poenta je koliko sam shavtio,odblokirati nerve,krvotok prostate.Uz antibiotike primenjuje se pritisak na odredjene tacke (koje su pod upalom) prstom.Primenjuju se i prostaticne injekcije.Tamo se tvrdi da je iskljucivo mikrob-bakerija uzrocnik upale.Ne postoji nebakkterijski prostatitis.Zanimljivo zvuci.

Citah malo o klinikama u Italiji i Grckoj.Ova Atinska,ima veoma opsirno objasnjenje uz iliustracije.Metode lecenja,terapije....deluje vrlo ohrabrujuce.Verovatno nije jeftino,obzirom da se mora lezati kod njih 6 nedelja.Poenta je koliko sam shavtio,odblokirati nerve,krvotok prostate.Uz antibiotike primenjuje se pritisak na odredjene tacke (koje su pod upalom) prstom.Primenjuju se i prostaticne injekcije.Tamo se tvrdi da je iskljucivo mikrob-bakerija uzrocnik upale.Ne postoji nebakkterijski prostatitis.Zanimljivo zvuci.
Svi ti urolozi imaju istu shemu i protokole, ako ti ovo sto sad ne uzimas ne pomogne idi kao
privatni pacijent u neku nasu bolnicu.

Back