Prorocanstva iz poslednje biblijske knjige-Otkrivenja

PA UC EMU JE GREH PRIMITI TAJ FIZICKI ZNAK?

KOJI JE TO ZNAK?

Ljudi ne trebajud a prime zig zveri jer time grese i krse Bozji zakon.
Sta je to onda to cime gresimo bogu?

Ako je cip greh onda ga ne treba primiti ni kao bankvnu akrticu ni u pasisu nista.
Ja sam ranije mislio da je greh primiti ga i u pasošu. Sada ne smatram tako. Mislim da je greh onako kako Bog kaže u Pismu, ni manje ni više, ne treba ni da dodajemo ni da oduzimamo (svesno ili nesvesno) od onoga što je Bog objavio. Greh je primiti žig (vidimo da je to po svemu sudeći čip) na desnoj ruci ili čelu bez koga se neće moći ni kupiti ni prodati. Tako piše u Pismu.

Uskrs mora da bude izmedju 22. marta i 25. aprila – kod katolika po gregorijanskom, a kod pravoslavaca po julijanskom kalendaru. Zbog pomenute razlike od 13 dana, od pravoslavaca Uskrs je uvek izmedju 4. aprila i 8. maja po kalendaru koji svakodnevno koristimo.
I odredjuje se prema pashi jevrejskoj koju ti verovatno ne svetkujes?

- - - - - - - - - -

Ko je citao Bibliju-svavio je subotu.... "hriscani" koji su se okupljali u nedelju .. su otpali od Reci Bozje,i time su odbacili samog Boga!!!!

Jeste ,u pravu si, apostoli su ih krstili uzaludno ,i nisu znali sta cine jel tako?

Adventisti Sedmog dana imaju jasan stav...

pročitajte Veliku borbu i razumećete čitav scenario.

Šteta što nismo prošli sve stihove koje govore o karakteru prve zveri, jer svetlost istine iz Svetog pisma jedino može da otkloni sve ove sumnje!

Mali rog = Danilo 7. glava
Čovek bezakonja = Solunjanima poslanica
Aždaja = Otkrivenje 12. 13. 17.
Prva zver = 13. glava
Vavilon veliki = Otkrivenje 14. 17. 18. glava
K-urva iz Otkrivenja = Otkrivenje 17. glava

P.S. 1

Nije mi poznato da sada postoji zvaničan stav crkve o ovom pitanju...

možda ako bi zaista trebalo da dođe do realizacije globalnih implantata, onda će svakako postojati zvaničan stav crkve!

P.S. 2

Ja ni u kakvom slučaju neću prihvatiti AUTORITET Sotone, ma na koji način da se to predstavi...

ako bi implantant bio žig zverin, ja ga neću primiti.

OK! Onda cu sama procitati u Velikoj Borbi..... Pisacu vam ovih dana o 144 000 ...imam jos pitanja neka tj. poslacu Vam jedan citat :)

Ja sam ranije mislio da je greh primiti ga i u pasošu. Sada ne smatram tako. Mislim da je greh onako kako Bog kaže u Pismu, ni manje ni više, ne treba ni da dodajemo ni da oduzimamo (svesno ili nesvesno) od onoga što je Bog objavio. Greh je primiti žig (vidimo da je to po svemu sudeći čip) na desnoj ruci ili čelu bez koga se neće moći ni kupiti ni prodati. Tako piše u Pismu.

Pa nije tako.
Ti zapostavljas gomilu cinjenica o kojima smo vec diskutovali.
Jesi li citao od pocetka?

Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Znaci ako imas ime zveri mozes da kupujes i bez ziga.
Ako imas broj zveri, mozes da kupujes bez ziga.
Ili ako imas zig, mozes da kupujes.

Bice ti dozvoljeno.

Zig zveri mora da bude nesto cime gresis Bogu.
Ali ako primis cip pod kozu koji se opticki ne vidi i ne menja tovj izgled, u cemu je to greh?

- - - - - - - - - -

nije biblija problem nego tvoji osnivaci ,koji nemaju apostolsko prijemstvo,kapiras?
?

Kako da nemaju.

Mnostvo reformatora je poneleo apsotolsko prejemstvo.
Luter, Hus i drugi...

I odredjuje se prema pashi jevrejskoj koju ti verovatno ne svetkujes?

- - - - - - - - - -

Jeste ,u pravu si, apostoli su ih krstili uzaludno ,i nisu znali sta cine jel tako?

Kasnije generacije su odbacile ucenje Isusa i Apostola o suboti....

Vrednujes "Crkvene Oce" kao bezgresne-zato i mogu da manipulisu sa tobom i pored toga sto ZNAS sta pise u Bibliji, i koji je dan Isus slavio!!!

I za to ces odgovarati- Jer si znao, a nisi drzao Zakon!!!!!

Pa nije tako.
Ti zapostavljas gomilu cinjenica o kojima smo vec diskutovali.
Jesi li citao od pocetka?

Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Znaci ako imas ime zveri mozes da kupujes i bez ziga.
Ako imas broj zveri, mozes da kupujes bez ziga.
Ili ako imas zig, mozes da kupujes.

Bice ti dozvoljeno.

Zig zveri mora da bude nesto cime gresis Bogu.
Ali ako primis cip pod kozu koji se opticki ne vidi i ne menja tovj izgled, u cemu je to greh?

- - - - - - - - - -

Kako da nemaju.

Mnostvo reformatora je poneleo apsotolsko prejemstvo.
Luter, Hus i drugi...

jes ali su ga izgubili napustivsi crkvu od koje su i rukopolozeni,ili dolazimo u asurd odnosno oni jer su oklevetali one koji su ih rukopolozili?Ž

To i ja kazem- ne treba primiti chip i da nema veze sa Zigom Zveri...opet, ako to udje u opticaj.... bice primorani SVI da ga imaju!

Zato sam i pitala sta ce crkve na to reci.... posto sada ne odobravaju ni pirsinge ni tetovaze.....

A vidim da ljudi nemaju strpljenja ovde.... Ako je Nedelja Zig Zverin, kako ce Nedelja biti na ruci i na celu??

Jednostavno...

u pitanju je ili kršenje Božjeg zakona zbog posla (žig na ruci) ili su ljudi prevareni (žig na čelu - umu).

Poslednja izmena:
Kasnije generacije su odbacile ucenje Isusa i Apostola o suboti....

Vrednujes "Crkvene Oce" kao bezgresne-zato i mogu da manipulisu sa tobom i pored toga sto ZNAS sta pise u Bibliji, i koji je dan Isus slavio!!!

I za to ces odgovarati- Jer si znao, a nisi drzao Zakon!!!!!

ne sizi, znas i sama da jer isus gospodar i subote tako da vje nije svetkovao, zasto se blamiras?

ne sizi, znas i sama da jer isus gospodar i subote tako da vje nije svetkovao, zasto se blamiras?

Nemoj da se brukas.

Isus nije dosaod a ukine zakon negod a zivi po njemu...

Da je Isus i ejdnom prekrsio subotu, kamenovali bi ga u mestu...

Ali Pismo kaze da je u svemu bio duzand a zivi po zakonu...

- - - - - - - - - -

Bog ce svoje poznati po Duhu Svetome.

Duh sveti menja loude.

Ja kod vas to jos nikada nisam vidio.

A ne dolazim iz indije da vas neznam.

KOJU PORUKU UPUCUJE BOZJI ANDJEO LJUDIMA NA KRAJU SVETA?

Off 14:7 I govoraše velikim glasom: Bojte se Boga, i podajte Mu slavu, jer dodje čas suda Njegovog; i poklonite se Onome koji je stvorio nebo i zemlju i more i izvore vodene.

2.Mo 20:11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i šta je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga.

POZIV DA PSOTUJU BOGA KAO STVORITELJA POSTUJUCI SUBOTU...

Vidi se da nisi upucen.... Ali onda pitas-pa ti neko otvori oci,ok?

Jevreji su imali jako stroge propise za svetkovanje subote- smeli su samo odredjeni broj koraka da naprave itd....

Okrivili su Isusa sto je subotom sa ucenicima trgao klasje i jeo..... i onda je on zeleo da im kaze ko je on - Sin Bozji

ISUS JE CELOG ZIVOTA SVETKOVAO SBUBOTU

Objasnjenje ne moze da da ni toj Patrijarh.... pa neces ni ti uspeti

- - - - - - - - - -

*SUBOTU

DOK LJUDI PRIMAJU ZIG ZVERI U ISTO VREME VERNI PRIMAJU PECAT BOZJI.

Zig se prima na ruci i celu.
Rec je o zigu kao kada se konji zigosu na priemer, ali je to samo simbolika.

Pecat Bozji se daje samo na celu ne na ruci.

Pecat je nesto vredno i nepromenjivo, nesto dobro.
Ali je i to simbolika.

EVO ZASTO NA RUCI I NA GALVI:

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,

Oni koji ce primiti zig zveri, nedelju, su uvereni u tu ideju o nedelji i uvereni u papstvo.
Njih niko nije morao da prisiljava, oni su u svojoj glavi sledbenici zveri.
Z njih on nije zver.

Oni koji ce primiti na ruci, su oni koji nisu uverene u tu ideju, i nisu pobornici papstva ali su prisiljeni.
Putem embarga, ekonomija.
Ili pretnjom ubistva.

DA NE MOGU DA PRODAJU ILI KUPE AKO SE NE POKLONE I NE PRIME ZIG ZVERI

ZASTO SE PECAT BOZJI DAJE SAMO NA RUCI DOK SE ZIG ZVERI DAJE NA CELU I RUCI?

Videli smo gore da su neki prisiljeni da prime zig zveri, oni nisu sledbenici papstva ili uvereni u njihovu ideologiju.
To je postignuto embargom bilo da je to pojedinac ili drzava.
Ili pretnjom ubijanjem.
To su oni koji primaju zig na ruci

DOK VERNI PRIMAJU PECAT BOZJI SAMO NA CELU.

Zato sto kod boga nema prisiljvanje vec samo dobrovolna sluzba i odluka.
Verni su osvedoceni u Bozju istinu i svojim umom su licno prihvatili pecat Bozji subotu i Boga.

DOGADJAJI U ISTOM PERIODU:

Off 9:4 I reče im se da ne ude travi zemaljskoj niti ikakvoj zeleni, niti ikakvom drvetu, nego samo ljudima koji nemaju pečat Božji na čelima svojim.

Off 14:9 I treći andjeo za njim ide govoreći glasom velikim: Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,

Da li i Bog cipuje?

Ne.
Tako ni zver ne cipuje.
Zig zveri nije cip.
Jer ako jeste onda je i Peact Bozji cip.

Zig zveri mora da bude nesto sto krsi Bozji zakon.
Inace nije greh.

Poslednja izmena:
ZASTO SE PECAT BOZJI DAJE SAMO NA RUCI DOK SE ZIG ZVERI DAJE NA CELU I RUCI?

Videli smo gore da su neki prisiljeni da prime zig zveri, oni nisu sledbenici papstva ili uvereni u njihovu ideologiju.
To je postignuto embargom bilo da je to pojedinac ili drzava.
Ili pretnjom ubijanjem.
To su oni koji primaju zig na ruci

DOK VERNI PRIMAJU PECAT BOZJI SAMO NA CELU.

Zato sto kod boga nema prisiljvanje vec samo dobrovolna sluzba i odluka.
Verni su osvedoceni u Bozju istinu i svojim umom su licno prihvatili pecat Bozji subotu i Boga.

***** PRELEPA PROFILSLIKA GLASNICE!!! *****

Nemoj da se brukas.

Isus nije dosaod a ukine zakon negod a zivi po njemu...

Da je Isus i ejdnom prekrsio subotu, kamenovali bi ga u mestu...

Ali Pismo kaze da je u svemu bio duzand a zivi po zakonu...

- - - - - - - - - -

Duh sveti menja loude.

Ja kod vas to jos nikada nisam vidio.

A ne dolazim iz indije da vas neznam.

A zar nisu pokusavali da ga kamenuju, vise puta ,koliko je puta u subotu lecio,apostoli trgali klasije,prevrtao stolove prekrsio vise jevrejskih zakona i sta sada ?
A sto se Duha Svetoga vtice nisi video jer se ne odvajas od kompa i tvojih ucitelja

- - - - - - - - - -

Vidi se da nisi upucen.... Ali onda pitas-pa ti neko otvori oci,ok?

Jevreji su imali jako stroge propise za svetkovanje subote- smeli su samo odredjeni broj koraka da naprave itd....

Okrivili su Isusa sto je subotom sa ucenicima trgao klasje i jeo..... i onda je on zeleo da im kaze ko je on - Sin Bozji

ISUS JE CELOG ZIVOTA SVETKOVAO SBUBOTU

Objasnjenje ne moze da da ni toj Patrijarh.... pa neces ni ti uspeti

- - - - - - - - - -

*SUBOTU
Boze kakav smisleni odgovor, pa ovo moj sin moze bolje da sroci,ovakve nepovezane nebuloze nisam jos cuo?

Back