Prorocanstva iz poslednje biblijske knjige-Otkrivenja

A zar nisu pokusavali da ga kamenuju, vise puta ,koliko je puta u subotu lecio,apostoli trgali klasije,prevrtao stolove prekrsio vise jevrejskih zakona i sta sada ?
A sto se Duha Svetoga vtice nisi video jer se ne odvajas od kompa i tvojih ucitelja

- - - - - - - - - -

/QUOTE]

Pokusvali kada im je pokazivaod a je Bog.

Ali nikada nije rksio subotu.

jesu ga okrivljavali za neke svoje obicje koje su izmislili za subotu.
Ali su znalid a su to njihovi obicaji a ne Bozja zapooivest.

isus leci u subotu a oni ne.
Ali zivotinju spasvaju u subotu.
Isus im kaze da je to pogresno svetkovanje subote.
Nije moguce da to ne znas?

Pa nije tako.
Ti zapostavljas gomilu cinjenica o kojima smo vec diskutovali.
Jesi li citao od pocetka?

Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Znaci ako imas ime zveri mozes da kupujes i bez ziga.
Ako imas broj zveri, mozes da kupujes bez ziga.
Ili ako imas zig, mozes da kupujes.

Bice ti dozvoljeno.

Zig zveri mora da bude nesto cime gresis Bogu.
Ali ako primis cip pod kozu koji se opticki ne vidi i ne menja tovj izgled, u cemu je to greh?
Bilo da imaš ime, broj ili žig zveri biće omogućena kupoprodaja, a bez bilo čega od toga onemogućena. I zato je greh šta god od tog da se primi. Po drugom tumačenju ime, broj i žig zveri su sinonimi, ali i u tom slučaju bez toga nema kupoprodaje i ko to primi ide u jezero ognjeno. Ako se čip pod kožom, a najverovatnije da hoće (možda i u vidu laserske tetovaže), bude koristio kao uslov kupoprodaje onda je to žig zveri iz Otkrivenja. Ali, čak i ovi što sada primaju čipove u telo u "medicinske svrhe" i iz drugih razloga, ne treba da to čine, jer čip može da izazove bolesti i sl.

Isus je bio sirotinja u dronjcima.

Sta reci........

Pa nije bio u drionjcima.

Joh 19:23 A vojnici kad razapeše Isusa uzeše Njegove haljine i načiniše četiri dela, svakom vojniku po deo, i dolamu; a dolama ne beše šivena nego izatkana sva s vrha do dna.
Joh 19:24 Onda rekoše medju sobom: Da je ne deremo, nego da bacamo kocke za nju kome će dopasti. Da se zbude pismo koje govori: Razdeliše haljine moje medju sobom, a za dolamu moju baciše kocke. Vojnici, dakle, tako učiniše.

- - - - - - - - - -

Bilo da imaš ime, broj ili žig zveri biće omogućena kupoprodaja, a bez bilo čega od toga onemogućena. I zato je greh šta god od tog da se primi. Po drugom tumačenju ime, broj i žig zveri su sinonimi, ali i u tom slučaju bez toga nema kupoprodaje i ko to primi ide u jezero ognjeno. Ako se čip pod kožom, a najverovatnije da hoće (možda i u vidu laserske tetovaže), bude koristio kao uslov kupoprodaje onda je to žig zveri iz Otkrivenja. Ali, čak i ovi što sada primaju čipove u telo u "medicinske svrhe" i iz drugih razloga, ne treba da to čine, jer čip može da izazove bolesti i sl.

Zasto bi cip bio zig zveri???

Zasto bi to bio greh???

Ako ti niko ne brani d lsuzis Bogu kako hoces i niko te ne prisiljvad a greis.
U cemu je greh imati cip?

Pa u nicemu.

A zar nisu pokusavali da ga kamenuju, vise puta ,koliko je puta u subotu lecio,apostoli trgali klasije,prevrtao stolove prekrsio vise jevrejskih zakona i sta sada ?
A sto se Duha Svetoga vtice nisi video jer se ne odvajas od kompa i tvojih ucitelja

- - - - - - - - - -

/QUOTE]

Pokusvali kada im je pokazivaod a je Bog.

Ali nikada nije rksio subotu.

jesu ga okrivljavali za neke svoje obicje koje su izmislili za subotu.
Ali su znalid a su to njihovi obicaji a ne Bozja zapooivest.

isus leci u subotu a oni ne.
Ali zivotinju spasvaju u subotu.
Isus im kaze da je to pogresno svetkovanje subote.
Nije moguce da to ne znas?

I znaci predocio im da grese, zato je i uzeo apostole nove ucenike, koji ce da pripovedaju novo,ne po starom slovu koje ubija nego po novom ,jel tako?

Isus je bio sirotinja u dronjcima.

Sta reci........

To je Ivan bio tko zna da čita evandjelje, odjeven u devine dlake trljiš a hranio se skakavcima zarastao kao pustinjak od kojeg oko je bježalo.

A Isus je bio povezan s aristokracijom koja je stajala iza njegova pokreta kao bogate žene Marije Ivana Huze žena od upravitelja Heroda.

[QUOTE.;26691174]

I znaci predocio im da grese, zato je i uzeo apostole nove ucenike, koji ce da pripovedaju novo,ne po starom slovu koje ubija nego po novom ,jel tako?

Ne da grese vec da drze zapovesti Bozje a ne obicaje...

Markus 7:8 Jer ostaviste zapovesti Božje, a držite običaje ljudske, pranje žbanova i čaša; i druga mnoga takva činite.

Ti to mesas.

- - - - - - - - - -

Imas li neku isusovu sliku sa kravatom ili leptir masnom ?

Sve neke dronje...........

Zasto bi to bio greh???

Pa u nicemu.
Greh je u tome što će u vreme Antihrista svako biti obavezan da primi čip u desnu ruku ili čelo kao izraz pokornosti "svemoćnom" gospodaru - sinu bezakonja. On će, po Pismu, sebe proglasiti Bogom i tražiće od svih ljudi da mu odaju bogopoštovanje. Kao što je đavo govorio JAOŠUI u pustinji (parafraza): "Ako mi se pokloniš daću ti sva blaga ovoga sveta". A Gospod mu odgovara da je kazano u Pismu: "Bogu se klanjaj i Njemu jedinome služi".

Pa nije bio u drionjcima.

Joh 19:23 A vojnici kad razapeše Isusa uzeše Njegove haljine i načiniše četiri dela, svakom vojniku po deo, i dolamu; a dolama ne beše šivena nego izatkana sva s vrha do dna.
Joh 19:24 Onda rekoše medju sobom: Da je ne deremo, nego da bacamo kocke za nju kome će dopasti. Da se zbude pismo koje govori: Razdeliše haljine moje medju sobom, a za dolamu moju baciše kocke. Vojnici, dakle, tako učiniše.

- - - - - - - - - -

Zasto bi to bio greh???

Pa u nicemu.

Ovde se ne slazem sa tobom.... Chip znaci da ce moci da registruju svaku tvoju aktivnost,svaku tvoju emociju,svaku tvoju misao..a ti znas da cak ni Sotona ne moze da cita misli ljudima??
A pomocu tog chipa ce takodje moci i da se utice na nase emocije radiotalasima....ili ko zna sta jos !

To je zalazenje na Bozju teren..i veeeeliki je greh.....

Ali OK, procitacu u Velikoj Borbi sta jos pise,dok ne formiram svoj konacni stav!

Ne znam brate.
Ja procitah negde da je bio siromah, ako sam pogresio sorry.

Ma nisi sto se tice garderobe,ali imas i preobrazenje, tu je slika nesto drugacija,odnosno imamo cara cele vasione obucenog u prosjaka...kapiras?

- - - - - - - - - -

Ovde se ne slazem sa tobom.... Chip znaci da ce moci da registruju svaku tvoju aktivnost,svaku tvoju emociju,svaku tvoju misao..a ti znas da cak ni Sotona ne moze da cita misli ljudima??
A pomocu tog chipa ce takodje moci i da se utice na nase emocije radiotalasima....ili ko zna sta jos !

To je zalazenje na Bozju teren..i veeeeliki je greh.....

Ali OK, procitacu u Velikoj Borbi sta jos pise,dok ne formiram svoj konacni stav!

Ja bih ti prepporucio da krernes od pocetka,i vidis sta je iz cega izniklo....

Ma nisi sto se tice garderobe,ali imas i preobrazenje, tu je slika nesto drugacija,odnosno imamo cara cele vasione obucenog u prosjaka...kapiras?
Izvini druze ali ne kapiram.

Mene moze reci nesto pametno covek koji je od svog zivota napravio pare, carstvo, imovinu........a nikako nemoze onaj ciga sto skuplja sekundarne sirovine.

Kapiras ti mene ?

Mene moze reci nesto pametno covek koji je od svog zivota napravio pare, carstvo, imovinu........a nikako nemoze onaj ciga sto skuplja sekundarne sirovine.

Kapiras ti mene ?

Zato sto gledas na ono "na oci,a ne na srce" ..... Dakle, nisi obracen- svetovan si

Biblija govori o tome kako da dobijemo vecni zivot...najpre to.... Ono neraspadljivi,a ne raspadljivo :)

Kapiras ti mene ?

Pa prvo, tvoja predstava o Isusu je oskudna, jer se zasniva na garderobi kako sam primetio?
Zato sam pomenuo preobrazenje na gor,i gde ima drugaciju odecu .....
Asto se tice matrijalnoga ,nemoj tako, pa samo u mojoj okolini ima par ciga koji su od mene i mnogih bogatiji za 100 g:mrgreen:

...

Isaiah 8:20

(KJV) To the law and to the testimony: if they speak not according to this word, it is because there is no light in them.

(LITV) To the Law and to the Testimony! If they do not speak according to this Word, it is because there is no dawn to them!

(MKJV) To the Law and to the testimony! If they do not speak according to this Word, it is because no light is in them.

(Serbian DK) Zakon i svedočanstvo tražite. Ako li ko ne govori tako, njemu nema zore.

Back