Dakle, konačni antihrist je jedan od antihrista koji odriču Oca i Sina s tim što će on za razliku od ostalih još i zasesti u crkvu Božiju i proglasiti sebe Bogom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja govorim istinu, jer volim Istinu. A budi pošten pred svojom savešću i ispitaj da li govoriš istinu kad učiš da ne postoje raj i pakao iako Sveto Pismo jasno uči da postoje. Može li govoriti neko istinu ako negira reč Božiju. Neka bi Gospod dao da se odvratiš od tog učenja o nepostojanju zagrobnog života koje odvraća narod od pokajanja.Zašto ne pristanete uz istinu umesto da odvraćate ljude od istine?
Čitao sam i da neki adventisti, ne mogu reći da li to uče svi, možda ima dosta ljudi koji su neupućeni, uče da je čip prihvatljiv zato što je to navodno pečat Božiji iz Otkrivenja što je još jedno satansko izvrtanje s ciljem da prevari ljude da prime žig zveri misleći da je to pečat Božiji. Mislim da se zato stalno insistira da je papstvo zver da bi kad dođe prava zver - Antihrist, ljudi pomislili da je to Hrist koji je po drugi put došao i koji ih je oslobodio pape - Antihrista iz Otkrivenja, kako adventisti tumače za papu. Ne tvrdim da i Glasnik to svesno radi, možda je i on samo pod uticajem tih adventističkih učenja, ali svesno ili nesvesno on uči pogrešno. Tako ja to vidim, a vreme će pokazati kako će biti. U svakom slučaju trebamo se ispravljati kad god vidimo da grešimo.
Mislim svojom glavom. Čitam Pismo i razne spise, ali i sam rasuđujem uz pomoć Božiju...Iz onoga sto pisete ovde Avakume, vidim da to nisu vase ideje .
Vec ideje neke licnosti koja ima uticaj na vas.
Oslobodite se svega toga mislite sami svojom glavom.
Čitao sam to negde ranije. Neki američki ogranak adventističke crkve uči da je čip pečat Božiji.Ovo su te skroz prevarili.
Ovako nesto moze da tvrdi samo neko ko je skroz laik.
A adventisti to nisu.
Skroz netacno.
Cip pecat Bozji???
Zadržava pre svega Božanski promisao. A naravno i apostoli i drugi hrišćani koji imaju Duha Svetoga. Ti stihovi ne govore da će Antihrist doći odmah posle apostola već da mnogi antihristi već dođoše.Antihrist iz islama?
Samo ce vam se smejati.
Skroz ste promasili.
Ti stihovi govore da ce antihrist doci ubrzo posle apostola.
Jer oni su ti koji zadrzvaju.
Sto znaci da je antihrist vec mnogo pre Islama poceo da deluje.
Islam jos nije ni postojao.
Islam nalazimo zadnji put kod reke Eufrat.
Zašto ne pristanete uz istinu umesto da odvraćate ljude od istine?
Ja ne opadam, jer nisam ni rekao da svi adventisti uče da je čip pečat Božiji već neki. A dobro znam za to učenje adventista da je subota pečat Božiji i sa time se slažem, to sam već rekao, i sam smatram da je subota pečat Božiji, ali nije samo subota već i sve drugo iz Pisma, pa tako i učenje o postojanju raja i pakla što adventisti negiraju. A "ko u jednom sagreši, u svemu je sagrešio", tako govori reč Božija.VI KORISTITE METODE OPADANJA...
A istina je kod adventista? Maaajde...
Da li bi ti dao svoj život za istinu?
Ja ne opadam, jer nisam ni rekao da svi adventisti uče da je čip pečat Božiji već neki. A dobro znam za to učenje adventista da je subota pečat Božiji i sa time se slažem, to sam već rekao, i sam smatram da je subota pečat Božiji, ali nije samo subota već i sve drugo iz Pisma, pa tako i učenje o postojanju raja i pakla što adventisti negiraju. A "ko u jednom sagreši, u svemu je sagrešio", tako govori reč Božija.
UVEK SAM SPREMAN!
: )
Bila bi mi čast da budem u toj vernoj grupi ljudi koji su trpeli strašna mučenja radi Hrista!
(LINK)
(kako bi mogao da stojim u takvom društvu ako i ja ne podnesem isti tretman od današnjih hulnika, bezakonika, lažnih apostola, lažnih vernika... mržnja protiv istine je uvek postojala i ja samo sledim put Isusa Hrista!
Ne prizivam ja nevolju, ali ona sama dolazi ako sledite Isusa Hrista:
Joh 15:17 Ovo vam zapovedam da imate ljubav među sobom.
Joh 15:18 Ako svet na vas uzmrzi, znajte da na mene omrznu pre vas.
Joh 15:19 Kad biste bili od sveta, onda bi svet svoje ljubio; a kako niste od sveta, nego vas ja od sveta izbrah, zato mrzi na vas svet.
Joh 15:20 Opominjite se reči koju vam ja rekoh: nije sluga veći od gospodara svog. Ako mene izgnaše, i vas će izgnati; ako moju reč održaše, i vašu će održati.
Joh 15:21 Ali sve će vam ovo činiti za ime moje, jer ne poznaju Onog koji me posla.
Joh 15:22 Da nisam bio došao i govorio im ne bi greha imali; a sad izgovora neće imati za greh svoj.
Joh 15:23 Koji mrzi na mene i na Oca mog mrzi.
Joh 15:24 Da nisam bio i dela tvorio među njima kojih niko drugi ne tvori, ne bi greha imali; a sad i videše, i omrznuše na mene i na Oca mog.
Joh 15:25 Ali da se zbude reč napisana u zakonu njihovom: Omrznuše na me nizašta.
Joh 15:26 A kad dođe utešitelj, koga ću vam poslati od Oca, Duh istine, koji od Oca izlazi, On će svedočiti za mene.
Joh 15:27 A i vi ćete svedočiti, jer ste od početka sa mnom.
Isus Hrist

Lose ti ide nesto.
Istina je u Bibliji...