Propali teniser DJ Vucicevic...

@aleksije radicevic, što kažeš na modni izričaj ovog gospodina?

1000013592.jpg

Ovog sam lika gledao na nekim videima, razuman covek. Nekad masa poentu, ali verovatno nema iza sebe tim ljudi koji mu priprema sta ce reci, sve iz svoje glave prica.

Sto se tice ovog videa, slazem se sa njim da ne postoji zatvorska kazna za Vucicevica koja bi bila pravedna za svo zlo koje izlazi iz njegovih usta. Odseci jezik debilu je adekvatna kazna, medjutim u drzavi Srbiji to se nece desiti nikada i on ce nastaviti da laje, jos dugo vremena i da truje narod. Srbija je u ponoru i ja zaista ne vidim kako ce se izvuci iz tog ponora.

Nemanja Vidić stao uz Đokovića: Neko piše naslove, a neko…​

Na društvenim mrežama bivši kapiten Mančester Junajteda je podelio snimak na kojem Đoković slavi uspeh i jasno poručio:

Neko piše naslove, a neko opet piše istoriju!

https://sportklub.n1info.rs/tenis/a...ZU5AaaqmDJ3I3x6TQM_aem_Q3p3ZXBrGijOdQHmx-KDNw

Videh na FB da je moja tetka lajkovala ovaj članak. S njom raspravljam još od Slobinog vremena, jer je uvek bila na toj strani.
Ako je sad između ava i Đokovića izabrala Đokovića, ispostavlja se da čak i kod njegovih pristalica ispada da mu napad na Đokovića uopšte nije bio potreban. Naprotiv.

Back