aleksije radicevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.153
Ja bih poveo računa o čemu se ovde piše. Moderator Nina zaključala je temu o Milici Vučić sa obrazloženjem da se radi o tuđem detetu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček da ti nađem jednu sliku od danas.Ja bih poveo računa o čemu se ovde piše. Moderator Nina zaključala je temu o Milici Vučić sa obrazloženjem da se radi o tuđem detetu!
https://forum.krstarica.com/threads...-vucic-pravo-na-studiranje-u-berlinu.1044102/
Pa i Dragan J Vučićević je nečije dete.
Ne znam, valjda pravi aluziju na srpsku mitlogiju. U njoj su vampiri jako prisutni.

Šatro naučnik!!!I to ima najvise GS titula u INDIVIDUALNOM sportu kao sto je tenis...
Kakvi su ovo divljaci. Lepo sam rekao pre 3-4 godine, da Tesla ozivi i kaze nesto protiv njih, oni bi ga popljuvali i vrv rekli da je Ustasa.
Misliš da neće da krene sa tako nečim, čim AV bude izgubio izbore?To će izgledati ovako kao u prilogu:
Ако смем да питам, која су твоја достигнућа у животу?Dzaba sad sve titule i pare
Nema opravdanja ni za jedne ni za druge ..odvratan su soj
Дилема; продухвољени израз лица, лепота, атлетско тело/став/држање или харизма?Ako se pažljivije i dublje zagledaš možda ipak uspeš da pronađeš neki prikriveni šarm
Pogledajte prilog 1814289
ili možda ipak ne

Pa tih ih sve izbananiraj pa bidne jednoumlje i superНажалост, има их и на форуму.
Ti bi ostavio majmune koji tvrde da je zemlja ravna, da ne bi bilo jednoumlje?Pa tih ih sve izbananiraj pa bidne jednoumlje i super
DaTi bi ostavio majmune koji tvrde da je zemlja ravna, da ne bi bilo jednoumlje?
Ovog sam lika gledao na nekim videima, razuman covek. Nekad masa poentu, ali verovatno nema iza sebe tim ljudi koji mu priprema sta ce reci, sve iz svoje glave prica.
Da, zašto da drugi samo jedu govna, oću i ja maloTi bi sebi na tanjiru, pored ćevapa, ostavio i poneku pseću kaku da bi imao opciju izbora
Zanimljivo