On je propali konj!Ovo da pljune Đokovića?
Ne postoje adekvatne reči u srpskom jeziku.
Ne razumem. Ovo uopšte nije ljudsko biće. Zla nakupina masnog tkiva.
Pu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je propali konj!Ovo da pljune Đokovića?
Pu.
Da propaooGle ovo?

Ovo da pljune Đokovića?
Pu.
Mislim da on ne mora nista ni da izjavi.Ovakve izjave su sasvim dovoljne da čovek vidi kakav je to ološ u pitanju.
Promeniće on stranu i nastaviće da pljuje, samo će pljuvati neke druge: nekada je pisao i za Demokratiju. Uostalom, ko se još seća Šarovicevih nastupa iz radikalskih dana?Када правосуђе ново дође овај би отишао на издржавање казни за све лажи што је изговорио до сада
Kolika im je brojnost, ono, odprilike?Нажалост, има их и на форуму.
Nikola Tesla je pravno gledano rodjen na teritoriji AustrougarskeI to ima najvise GS titula u INDIVIDUALNOM sportu kao sto je tenis...
Kakvi su ovo divljaci. Lepo sam rekao pre 3-4 godine, da Tesla ozivi i kaze nesto protiv njih, oni bi ga popljuvali i vrv rekli da je Ustasa.
tacnoNikola Tesla je pravno gledano rodjen na teritoriji Austrougarske
Svi koji su švercali da se uhite pod obavezno a sva imovina oduzme i rasproda na dobošJa se nadam iskreno nekom lex specijalisu, u njihovom stilu, za masovna hapsenja pa da posle dokazuju nevinost.
Stvarno propao, ne skida se sa pozicije prvih 10 tenisera u svetu godinama.Da propaoo
Ima ih između 10 i 160.Kolika im je brojnost, ono, odprilike?
Ima ih između 10 i 160.
Ali bliže 6.
Biljo kako biljo Bljuzi tek više nema napljata od Srbistan za socijaljno na šezdeset ćetri decaVucicev korisni idiot. Jednoga dana i njegova dela doci ce na naplatu...
To će izgledati ovako kao u prilogu:Promeniće on stranu i nastaviće da pljuje, samo će pljuvati neke druge: nekada je pisao i za Demokratiju. Uostalom, ko se još seća Šarovicevih nastupa iz radikalskih dana?
Trebao je reći "propali DOSovski teniser"...
Da...autorski osvrt na propalog tenisera sa Informera...DJ Vucicevica...
Premda nije ni bio neki talenat...
Premda je i sam bio ko loptica...
Ipak...svedocimo da je zaista bio i ostao...propali teniser...ali jos vise dnovinar...
Zali Boze uzaludna zivota...
https://direktno.rs/sport/tenis/645750/dragan-j-vucicevic-napad-novak-djokovic.html
...
meni nije jasno zasto se poistovecuje sa bilo cim sto ima mozakNije mi jasno zašto ga poistovećujete sa konjem?
Ovako mali, debeo i bradat, više liči na Mangulicu, vrstu domaće papkarske živuljke.
Kako kaže @Grom_sa_neba! - osuditi ga na dugogodišnju robiju, a nakon toga protjerati u Albaniju.Када правосуђе ново дође овај би отишао на издржавање казни за све лажи што је изговорио до сада