- Poruka
- 37.563
NeutralanKo li je ovaj ego?nesto mi poznat nick
Pogledajte prilog 1817922
Nego kada n1 postane neutralan hoćete i njih da isto vredjate
Onako pitam za poznanika.. .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeutralanKo li je ovaj ego?nesto mi poznat nick
Šta ćete sad, tužni li ste?Informer i Branko Babić bi da kupe N1 i Novu!? Posle menadžmenta ovih medija, pokušaj preuzimanja najavio i Dragan J. Vučićević
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/i...okusaj-preuzimanja-najavio-i-dragan-j/rvxsjre
Pogledajte prilog 1817110
Kako?
Nešto nisam primetio da ti mediji imaju drugačiju misao, kada je u pitanju Vučićevo ispunjavanje naredjenja zapada i uvlačenje Srbije u NATO pakt i eU.Vucic ne zali pare da otkloni svaku tudju misao
Zna da ce profit biti veci a cak on ni ne placa
Dok profit lepo smesta u dzep
Bravo!Pa onda ima da se obrise svaki clanak koji blati vucica kao kurir 2017 kad je bio protiv Vucica i pisao da je lesinar.
Super.Jedno politicko glasilo manje,u stvari 3.i onaj radar isto njihov.Pogledajte prilog 1817195
https://www.google.com/url?sa=t&sou...4QFnoECCEQAQ&usg=AOvVaw30XFD81Vwu7BG2GkO654f6Sumnjam da uopšte ima namere, ali Zloba Georgijev i Kesić bi za dovoljnu svotu ladno krenuli i po svojim dosadašnjim fanovima, i to duplo više nego do sad po AV.
Ako je "bivši Blokader, tajkun" - šta je sada?бивши блокадер, тајкун
Gde nisi čuo - na Svinjformeru?сам причао да је студентима у блокади давао силне паре. нисам чуо да га је неко демантовао.
Svinjformer - nema objektivnijeg.Još kad bi postojalo neko objektivno merilo koje su informacije “prave”…
U pravu si.Nemoj da mu daješ ideje.![]()
Pretili mu oni koje je finansirao?Podržavao proteste u početku,finansirao ih sada protivnik blokada.pretili mu preko mreza da ce mu svasta raditi trudnoj zeni, čoveku vise dosta.kao i mnogima..
Jos ovi drugi ne kapiraju sta je srpski inat![]()
Toliko dobro Veleizdajnik plaća botovanje?
Uverljivije od verzije Ćaci botova.У заблуди си. Бранко је*ени Бабић је у WWII финансирао Стаљина. Силну лову му је уплатио, а онда је увидео да је овај диктатор и окренуо је ћурак наопако. Скроман чова, те се не хвали тиме. људЦки је грешити.![]()
Takoe.то слушам годину дана кад неко окрене ћурак или га провале он уствари није никад ни био већ је убачен елемент, вучићев човек итд. сада је и цела опозиција вучићева.
једноставно нису дозрели да вучићу стану на реп. само се праве перформанси да би се некако народ поново анимирао.
Sad mi je to Tramp javio telefonom...Gledanost Informer televizije raste
Nijedan normalan Srbin ne gleda ni zapadnjačke gov.novizije N1 i NovaS, ni Vučićeve gov.novizije sa nac. frekvencijama i Svinjformer.jer je gledaju i blokaderi a ćacad uopšte ne gledaju N1 ili Novu
To su propali mediji
HustlerHD se čudom čudiSad mi je to Tramp javio telefonom...
Piši ti ovo Deda Mrazu,možda ga i nasmeješNijedan normalan Srbin ne gleda ni zapadnjačke gov.novizije N1 i NovaS, ni Vučićeve gov.novizije sa nac. frekvencijama i Svinjformer.
Ovog zadnjeg mogu da gledaju samo Lazini pacijenti.
то слушам годину дана кад неко окрене ћурак или га провале он уствари није никад ни био већ је убачен елемент, вучићев човек итд. сада је и цела опозиција вучићева.
једноставно нису дозрели да вучићу стану на реп. само се праве перформанси да би се некако народ поново анимирао.

Toliko o tome. Naravno, mi s jeftinim ulaznicama ne smemo ni da pomislimo da bi to mogao biti i neko poznat…Ko li je ovaj ego?nesto mi poznat nick
питај гаAko je "bivši Blokader, tajkun" - šta je sada?
Vučićev doopelizac?
много воде Дунавом има да прође док се комуњарска крв не спере
Nije problem u nedoraslosti nego u tome što ne mogu da se odlepe od avnojevske podrške…