Informer i Branko Babić bi da kupe N1 i Novu!? Posle menadžmenta ovih medija, pokušaj preuzimanja najavio i Dragan J. Vučićević

Vucic ne zali pare da otkloni svaku tudju misao
Zna da ce profit biti veci a cak on ni ne placa
Dok profit lepo smesta u dzep
Nešto nisam primetio da ti mediji imaju drugačiju misao, kada je u pitanju Vučićevo ispunjavanje naredjenja zapada i uvlačenje Srbije u NATO pakt i eU.

Ali zato znamo kako se ovi plaćaju:
1763326059809.jpeg

У заблуди си. Бранко је*ени Бабић је у WWII финансирао Стаљина. Силну лову му је уплатио, а онда је увидео да је овај диктатор и окренуо је ћурак наопако. Скроман чова, те се не хвали тиме. људЦки је грешити. :mrgreen:
Uverljivije od verzije Ćaci botova.

то слушам годину дана кад неко окрене ћурак или га провале он уствари није никад ни био већ је убачен елемент, вучићев човек итд. сада је и цела опозиција вучићева.
једноставно нису дозрели да вучићу стану на реп. само се праве перформанси да би се некако народ поново анимирао.
Takoe.
I onog policajca je udario student bokserom, a nadstrešnica nikada nije rekonstruisana.

Gledanost Informer televizije raste
Sad mi je to Tramp javio telefonom...
jer je gledaju i blokaderi a ćacad uopšte ne gledaju N1 ili Novu
To su propali mediji
Nijedan normalan Srbin ne gleda ni zapadnjačke gov.novizije N1 i NovaS, ni Vučićeve gov.novizije sa nac. frekvencijama i Svinjformer.
Ovog zadnjeg mogu da gledaju samo Lazini pacijenti.

Sad mi je to Tramp javio telefonom...
HustlerHD se čudom čudi
Nijedan normalan Srbin ne gleda ni zapadnjačke gov.novizije N1 i NovaS, ni Vučićeve gov.novizije sa nac. frekvencijama i Svinjformer.
Ovog zadnjeg mogu da gledaju samo Lazini pacijenti.
Piši ti ovo Deda Mrazu,možda ga i nasmeješ

то слушам годину дана кад неко окрене ћурак или га провале он уствари није никад ни био већ је убачен елемент, вучићев човек итд. сада је и цела опозиција вучићева.
једноставно нису дозрели да вучићу стану на реп. само се праве перформанси да би се некако народ поново анимирао.
:tick:
Nije problem u nedoraslosti nego u tome što ne mogu da se odlepe od avnojevske podrške…

Ko li je ovaj ego?nesto mi poznat nick:whistling:
Pogledajte prilog 1817922
Nego kada n1 postane neutralan hoćete i njih da isto vredjate:mrgreen:
Onako pitam za poznanika.. .
Toliko o tome. Naravno, mi s jeftinim ulaznicama ne smemo ni da pomislimo da bi to mogao biti i neko poznat…

Back