Propali teniser DJ Vucicevic...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
34.704
...

Da...autorski osvrt na propalog tenisera sa Informera...DJ Vucicevica...

Premda nije ni bio neki talenat...
Premda je i sam bio ko loptica...

Ipak...svedocimo da je zaista bio i ostao...propali teniser...ali jos vise dnovinar...

Zali Boze uzaludna zivota...

https://direktno.rs/sport/tenis/645750/dragan-j-vucicevic-napad-novak-djokovic.html

...
propali teniser a covek je ubedljivo treci najjaci igrac na svetu sa 38 godina, peti na ATP listi i najbolji teniser u celoj otvorenoj sezoni u najtezoj eri u istoriji tenisa

neko ga treba rafalisati svega mi sta nam radi ovaj covek

Ovakve izjave su sasvim dovoljne da čovek vidi kakav je to ološ u pitanju.

Ološ je verovatno najbolji termin, lažljivi, smrdljivi ološ

Međutim, šta reći za one koji prate i veruju ovom gnomu, ovom pojavnom obliku koji nikako ne spada u ljudsku rasu.
Prosto je neverovatno da među nama žive ljudi koji njega smatraju za relevantan izvor informacija.

Ološ je verovatno najbolji termin, lažljivi, smrdljivi ološ

Međutim, šta reći za one koji prate i veruju ovom gnomu, ovom pojavnom obliku koji nikako ne spada u ljudsku rasu.
Prosto je neverovatno da među nama žive ljudi koji njega smatraju za relevantan izvor informacija.
Hebiga, onaj ko ne misli glavom mora da kopira misljenje sa Tv-a i iz novina.

...

Da...autorski osvrt na propalog tenisera sa Informera...DJ Vucicevica...

Premda nije ni bio neki talenat...
Premda je i sam bio ko loptica...

Ipak...svedocimo da je zaista bio i ostao...propali teniser...ali jos vise dnovinar...

Zali Boze uzaludna zivota...

https://direktno.rs/sport/tenis/645750/dragan-j-vucicevic-napad-novak-djokovic.html

...
"Propali teniser Djoković" ovo sam tek sada cula i videla
Ovaj Vučićević je stvarno najgori šljam ..u zadnje vreme me bude sramota što živim u gradu sa ovakvim ne (ljudima)

"Propali teniser Djoković" ovo sam tek sada cula i videla
Ovaj Vučićević je stvarno najgori šljam ..u zadnje vreme me bude sramota što živim u gradu sa ovakvim ne (ljudima)

U njegovu odbranu, on je barem debelo plaćen za sve laži i baljezgarije koje prosipa

Zamisli one koji ga prate, podržavaju i ponavljaju te idiotluke a ćoravog dinara nisu videli od toga

To je tek žali bože vazduha što diše i troši

fyi-na-informeru-upravo-prikazuju-komentare-sa-r-serbia-v0-9v6pf39l2dkf1.jpeg

Back