Treba li neko da te uspava d1...? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gazdarica:Pitagorim poucak to znade svako dijete, kvadrat nad hipotenuzom jednak je zbiru kvadrata nad obje katete...![]()
Btw. profo, Zdrepceva krv je stvarno jeftino vino...
Gdje je tu stil..?![]()
ne bi bilo lose...Gazdarica:Treba li neko da te uspava d1...?![]()
Gazdarica:Mogu ti reci ni meni, d1... (Uh sto nema neki smajli koji zijeva)

d1:aces geometriju... ajde...
evo ti najosnovnije iz te oblasti...
sta je to euklidova geometrija
povredjena ruza:ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?

Milorad izDonje Češonje:A di su mi ovčice???? Vide li ih ko????????????????![]()
JOVANA77:Milorad izDonje ?ešonje:A di su mi ov?ice???? Vide li ih ko????????????????![]()
eto ih piju zdrepcevu krv kod profesora
Profesor:JOVANA77:Milorad izDonje ?ešonje:A di su mi ov?ice???? Vide li ih ko????????????????![]()
eto ih piju zdrepcevu krv kod profesora
Jos se hladi drga moja...mogla bi da dojes na casicu posle a...
Profesor:Ma pusti to, samo na casu vina i mali razgovor, videces dopascu ti se. Makar kao prijatelj....i sagovornik....nista ja ne dobijam na silu...to si valjda shvatila iz mojih recenica....