E, to vec nije tako lako... :?
Gazdarica:I ta djevojka je pisala areodrom, umjesto aerodrom...
Pokusavam sad da se sjetim kako je pisala rijec hangar, ali ne mogu...![]()
![]()
![]()
da se zenim ?!?Rebecca:Jok, Ufolog bi izgleda da se zeni, pa sad konachno otkrio recept...krenuo sa pravopisom ovaj put ..srecno!!
jes', bio mutav & nepismen dok vas nisam sreo... i zenu miRebecca:Bar je dechko proprichao kako treba :wink:
NEMOJ DA KUKAŠ JER DOK KUČKA NE ZAMAŠE REPOM KUČIĆI NE TRČE ZA NJOMpovredjena ruza:ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?
Zeppco:Eh da lako je vama!![]()
Rebecca ,ajd please da mi pomognes u geografiji,nekako se ne snalazim!!![]()
P.S.a gde ti ode jos jedno -c ? 8)
Rebecca:Zeppco:Eh da lako je vama!![]()
Rebecca ,ajd please da mi pomognes u geografiji,nekako se ne snalazim!!![]()
P.S.a gde ti ode jos jedno -c ? 8)
Ups!!!
u pravu si...evo ga stize jos jedno c
geografija?
mislis na reljef? 8)
povredjena ruza:ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?