profesor me iskoristio

• Začetnik teme povredjena ruza
  • Datum pokretanja

Milojko Vasic

Ističe se
Poruka
2.527
Gost (male):
Nego, taj profesor ...
Ma kakav profesor ... Zar ne shvataš ? Nema profesora, sve je zayebancija, foliranje, lupetanje. Mi to ovde volimo. Zato i postoji ovaj forum. Smaramo se, dosadno nam, ne znamo šta ćemo sa sobom, pa onda dođemo na forum. Jedan od nas postavi neki glupi topic, pa onda svi zajedno lupetamo. Zapravo, toliko smo se uživeli u ove virtuelne razgovore, da ih kapiramo kao da su stvarni, a onda, da bi smo opet pobegli na drugi nivo virtuelnog, onda izmislimo neki novi lik, i njen/njegov virtuelni problem. Virtuelno u virtuelnom !!! Do jaja !

Ljubi Milojko blondi i Gazdaricu, koju pozdravljam jer se upravo ponovo pojavila na forumu.

P

Profesor

Gost
povredjena ruza:
ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?

Ja sam Profesor u srednjoj skoli i volim da tokom godine pojebem po koju moju ucenicu jos ako je nevina onda je obavezno prvo castim jednim oralnim a onda zna se...ali nikada to ne radim da bi ona kod mene popravial ocenu i neucenjujem ako hoce hoce ako nece nece sta da radim, a na kraju krajeva i ja sam jednom morao da se branim od ucenice koja je cula da sam umetnik sa jezikom pa me proganjala a ja nisam hteo i tacka...

A ti draga moja ako si htela na takav nacin da popravis ocenu onda po zakonim nepisanim dala si nesto da bi nesto dobila i to je gotovo...a bogami sto profesor trazi jos to znaci da nije bila samo ocena u pitanju nego da si uzivala u toku odnosa i da mu se to dopalo...ko nece da uci a hoce dobru ocenu onda mora da ribicu prosto pravilo....

Da sam ja bio na mestu tog profesora dao bih ti nezaboravno vece i odmah sutradan jedinicu....za dobru ocenu treba uciti a jebati se iz zelje za zadovoljstvom....tako bi ti mene i pored toga sto si dobila jedan jurila i trazila da ponekad spavamo..

P

Profesor

Gost
Gazdarica:
Nadam se da se ovaj samo sali da je profesor... :?

Ne ja jesam profesor, pa neko mladu decu treba da nauci i te stvari, zar nevidite koliko pitanja na ovom forumu ima, njihovi roditelji umesto da vaspitavaju svoju decu i da se prema njima postave kao prijatelji i da ih oslobode da pred njim mogu da pricaju i da ih pitaju sve oni uvek zauzeti uvek nesto rade ili piju itd. Pa ko je njima najpristupacniji pa naravno profesor, a isto je i sa ponekim profesoricama zavode maloletnike i tako ih uce svom zanatu ....Da tako ti je to u zivotu...

Gost
Profesor:
Gazdarica:
Nadam se da se ovaj samo sali da je profesor... :?

Ne ja jesam profesor, pa neko mladu decu treba da nauci i te stvari, zar nevidite koliko pitanja na ovom forumu ima, njihovi roditelji umesto da vaspitavaju svoju decu i da se prema njima postave kao prijatelji i da ih oslobode da pred njim mogu da pricaju i da ih pitaju sve oni uvek zauzeti uvek nesto rade ili piju itd. Pa ko je njima najpristupacniji pa naravno profesor, a isto je i sa ponekim profesoricama zavode maloletnike i tako ih uce svom zanatu ....Da tako ti je to u zivotu...

hhhiiiii...ovaj profesor zna srpski gore od mene...ja bih tebi dala 1...1...1...do kraja skolske godine...

Gost118

Elita
Poruka
22.446
Iskreno profesore, ja sam zgrozena...
Kakvim ti to vrijednostima ucis mlade ljude...?
Kakav im primjer svojim ponasanjem dajes...?
Jesi li razmisljao o tome...?
Kad sam ja isla u gimnaziju, profesori su bile osobe koje se cijene i postuju, a ne s kojima se ide u krevet, iz bilo kog razloga...
Takodje, i profesori su postovali svoje ucenike..

P

Profesor

Gost
Gazdarica:
Iskreno profesore, ja sam zgrozena...
Kakvim ti to vrijednostima ucis mlade ljude...?
Kakav im primjer svojim ponasanjem dajes...?
Jesi li razmisljao o tome...?
Kad sam ja isla u gimnaziju, profesori su bile osobe koje se cijene i postuju, a ne s kojima se ide u krevet, iz bilo kog razloga...
Takodje, i profesori su postovali svoje ucenike..

Nisam ja to izmislio to ima svuda u svim gradovima, kada sam i ja bio srednjoskolac znalo se ko je ko i sta ko radi, a da ti kazem pravo kao pocetnik ja sam bio dobar profesor ali me kolege zavele....a dobra je piletina sta da radim..

P

Profesor

Gost
mishica:
Aaaaa... sad pazis na pravopis, je li...idi profo procitaj svoj predhodni post...pa kako si zavrsio osnovnu skolu?
:wink:

Draga moja misice nije tu u pitanju pravopis nego brzina u kucanju...a sta si ti zapela sa tim pravopisom, vidis da se ovde prica o seksu izmedju prfesora i mladih ucenica...