P
Profesor
Gost
d1:a cega si ti profesor...
Informatike i Fizickog Vaspitanja
d1:a cega si ti profesor...
Profesor:mishica:Aaaaa... sad pazis na pravopis, je li...idi profo procitaj svoj predhodni post...pa kako si zavrsio osnovnu skolu?
:wink:
Draga moja misice nije tu u pitanju pravopis nego brzina u kucanju...a sta si ti zapela sa tim pravopisom, vidis da se ovde prica o seksu izmedju prfesora i mladih ucenica...
Mako:Ej profo, evo moja bratanica bas treba da upise srednju, pa ako mozes kazi nam u kojoj ti predajes, pa da preporucim...
![]()
![]()
![]()
mishica:Profesor:mishica:Aaaaa... sad pazis na pravopis, je li...idi profo procitaj svoj predhodni post...pa kako si zavrsio osnovnu skolu?
:wink:
Draga moja misice nije tu u pitanju pravopis nego brzina u kucanju...a sta si ti zapela sa tim pravopisom, vidis da se ovde prica o seksu izmedju prfesora i mladih ucenica...
A sto si ti zapeo na sexu sa ucenicama...ozeni se...ako te neka bude htela... :wink:
Gazdarica:Kako mozes biti profesor informatike i fizickog vaspitanja...? Jedino ako si zavrsio dva fakulteta..?
Ili...?
Naprotiv, ja jesam plavusa... 8)Profesor:Gazdarica:Kako mozes biti profesor informatike i fizickog vaspitanja...? Jedino ako si zavrsio dva fakulteta..?
Ili...?
Vidi se da nisi plavusa. Tako je imam dva fakulteta a uz to sam i Programer a i svi zanati mi idu od ruke....
Gazdarica:Naprotiv, ja jesam plavusa... 8)Profesor:Gazdarica:Kako mozes biti profesor informatike i fizickog vaspitanja...? Jedino ako si zavrsio dva fakulteta..?
Ili...?
Vidi se da nisi plavusa. Tako je imam dva fakulteta a uz to sam i Programer a i svi zanati mi idu od ruke....
Hehehe, mozda je pratio desavanja na forumu...d1:e draga moja gazdarice... ovaj degen ocigledno zna da se na forumu cene informaticari... pa pride i dobar fizicki izgled... a verovatno ce uskoro da odvali i da nosi usku maskirnu uniformu na posao...
marsovac... sutra pocinje plicak... majke mi
d1:e draga moja gazdarice... ovaj degen ocigledno zna da se na forumu cene informaticari... pa pride i dobar fizicki izgled... a verovatno ce uskoro da odvali i da nosi usku maskirnu uniformu na posao...
marsovac... sutra pocinje plicak... majke mi
mishica:Pa i da se ozenim ja cu opet voleti mlado meso..
hhhiiii...niko ti nije rekao da ozenis moju babu, ozeni se s mladim mesom...
povredjena ruza:ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?
Anonymous:povredjena ruza:ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?
Prijavi ga muriji i ne sekiraj se. Posao ce da izgubi i "oladice" 5 "meteri" u corci, a Tvoj slucaj ce da carsija zaboravi za sedam dana_))))))
![]()
Ne, farbana... Jos sa smedjim pramencicima...Profesor:Gazdarica:Naprotiv, ja jesam plavusa... 8)Profesor:Gazdarica:Kako mozes biti profesor informatike i fizickog vaspitanja...? Jedino ako si zavrsio dva fakulteta..?
Ili...?
Mislis i gore i dole (prirodna)
Gazdarica:Ako ti vjerujes u te stereotipe o plavusama, onda bi ozbiljno morao da se zamislis nad svojom inteligencijom...![]()
![]()
![]()
povredjena ruza:ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?
d1:ej profesore... ajde mi reci Košijev princip konvergencije...