profesor me iskoristio

• Začetnik teme povredjena ruza
  • Datum pokretanja

Gost
Profesor:
mishica:
Aaaaa... sad pazis na pravopis, je li...idi profo procitaj svoj predhodni post...pa kako si zavrsio osnovnu skolu?
:wink:

Draga moja misice nije tu u pitanju pravopis nego brzina u kucanju...a sta si ti zapela sa tim pravopisom, vidis da se ovde prica o seksu izmedju prfesora i mladih ucenica...

A sto si ti zapeo na sexu sa ucenicama...ozeni se...ako te neka bude htela... :wink:

P

Profesor

Gost
Mako:
Ej profo, evo moja bratanica bas treba da upise srednju, pa ako mozes kazi nam u kojoj ti predajes, pa da preporucim...

:twisted: :twisted: :twisted:

Kako neshvatas to je veliki problem u nasem skolstvu, mlade devojke se iskoriscavaju i nesmeju nikom da priznaju. Upoznaj ti bolje svoju bratanicu sa ovim problemom a ne tragaj zamnom nas ima u svakoj skoli....

P

Profesor

Gost
mishica:
Profesor:
mishica:
Aaaaa... sad pazis na pravopis, je li...idi profo procitaj svoj predhodni post...pa kako si zavrsio osnovnu skolu?
:wink:

Draga moja misice nije tu u pitanju pravopis nego brzina u kucanju...a sta si ti zapela sa tim pravopisom, vidis da se ovde prica o seksu izmedju prfesora i mladih ucenica...

A sto si ti zapeo na sexu sa ucenicama...ozeni se...ako te neka bude htela... :wink:

Pa i da se ozenim ja cu opet voleti mlado meso..

d1

Domaćin
Banovan
Poruka
4.410
e draga moja gazdarice... ovaj degen ocigledno zna da se na forumu cene informaticari... pa pride i dobar fizicki izgled... a verovatno ce uskoro da odvali i da nosi usku maskirnu uniformu na posao...
marsovac... sutra pocinje plicak... majke mi

Gost
povredjena ruza:
ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?

Prijavi ga muriji i ne sekiraj se. Posao ce da izgubi i "oladice" 5 "meteri" u corci, a Tvoj slucaj ce da carsija zaboravi za sedam dana_:))))))) :idea:

P

Profesor

Gost
Kada bi se nesto ovako dogodilo mojoj sestri ili cerci ja bih tog profesora ubio. Ali nece jer moja sestra to vec zna a kada budem imao cerku i kad dodje to vreme ja cu joj do detalja ispricati sta u tim slucajevima treba da radi naravno da kaze Tati a tata lepo plati da ukokaju nevaljalog profu....tako se to resava...a sto da ga on ukoka nekak ga ukoka neki blesavi otac koji nije znao da vaspitava svoje dete....zivot je pun opasnosti zato decu treba da pripremimo za ovakve stvari....

Gost
Anonymous:
povredjena ruza:
ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?

Prijavi ga muriji i ne sekiraj se. Posao ce da izgubi i "oladice" 5 "meteri" u corci, a Tvoj slucaj ce da carsija zaboravi za sedam dana_:))))))) :idea:

Tacno!!! Prijavi ga i posle uci malo vise da ti se ne ponovi da te napastvuju polupismeni profesori!

Gost118

Elita
Poruka
22.446

Gost
povredjena ruza:

mishica=naivna
sad sam "prepoznala" rukopis :wink:

Sad cemo i profu da "prepoznamo", samo jos koji post...