PROFESIONALNA ORJENTACIJA I NATAL

E sad mnogo bolje razgovaramo :-)
Zasto gradjevina, pa povuklo te inzinjerstvo -najbolji opis saturn/urana -sa jos malo marsa mogla si i na masinstvu da zavrsis. Nebitno sve bi se to okoncalo, ali nemoj se opterecivati time, svi mi imamo svoju karmu da odradimo. Nisi nista gluplja i slabija pa taman jos i neku godinu da izgubis dok sebe ne nadjes.

Sto se tice turizma -ljubav prema kratkim putovanjima jasno je opisana venerom u raku u tvom trecem polju. Venerica vlada poljem tvog svakodnevnog rada pa zaista moze i to....medjutim uz kvadrat na vladara trece koji je u hirovitom ovnu, pa njegov trigon sa uran/saturnom...mozda ti zvuci smesno, ali ovo moze da bude tvoja profesija, dok jos jedan zanat ispeces :-)
Dakle ovo jeste nesto u cemu bi bila dobra i u cemu bi se pronasla ali zaista tek iza 30ih, a do tada ima jos mnogo.

Pravo -neophodan jak jupi i saturn (rodjeni sam Robin Hud i bez potrebe za tom diplomom :-) ) Sto jes' jes' jupi je na asc-u -ti si jedna progresivna prilika skroz a saturn muku muci u kuci tudjeg novca za koji bi se potencijalno borila... studije prava su sjajno opisane tvojim chartom i mislim da ces ih upisati, muku muciti sa svim tim teskim velikim knjigama u opisu saturna... medjutim milo bice ti si rodjena da volis (mesec hirovit, venera u rakcicu, a sunce u petoj) -tebe to pravo nece drzati predugo i napustices ga...

Nemoj misliti da ti predocavam nesto crno, ali stvari stoje ovako -sta god da sad upises zeleces da napustis za dve do tri godine. Taj poriv (tranzita urana) je nesto cemu covek tesko da moze da se odupre.
Ono sto mogu toplo da ti preporucim, jupiter planeta inostranstva obrazovanja i expanzije ulazi od marta ja mislim u tvoje deveto polje ali ono ga vec sad oseca -to je zelja za progresom, obrazovanjem ali i putevima (stoga spominjes turizam), na vladara tvog asc-a ali i ljubav samu po sebi ide jedan predivan trigon urana (aktivan letos) i on ako mu dopustis moze doneti VELIKE promene -uran vladalac tvog mc-a -mozes bilo sta krupno izmeniti, u izgledu, stavovima, zivotu...venera je vladar tvoje seste -to moze biti kako posao tako i potpuna promena tvoje dosadasnje sredine, saturn preko sunca -ozbiljnost, sazrevanje stavova, ali i selidba -teska mucna...prva :-) Pluton kvadrat merkur ume da bude tezak na mentalnom nivou -lagane depresijice, otudjivanja, tesko sazrevanje, kraj neke velike ljubavi, problem sa protokom novca

Razmisli o odlasku negde na godinu dve, prosirices svoje vidike i kad se vratis znaces tacno sta zelis a mi ti necemo biti potrebni... tada bih da sam na tvom mestu, sa znanjem nekog jezika upisala turizam i trazila svoju srecu u njemu.

Poljubac, webhanuma

Mnogo si me uplasila time sto si mi napisala da cu za 2-3 godine, sta god da upisem, pozeleti da to napustim :-( Nisam dobro razumela onu recenicu da sam rodjena da volim i da cu napustiti pravni fakultet...iz ljubavi prema cemu?
Dopada mi se informacija za VELIKE promene, ali mi se cini da si htela da mi kazes da ih necu dobro podneti (posto si spomenula depresiju, tesko sazrevanje...)

kako je Jupi presao preko Saturna i Urana, shvatila si da nije ono sto si izabrala za tebe, jasno nam je to, i kako se nalazi preko Neptuna, pokusavas da nadjes i izaberes ono sto volis jer je Neptun iz 11 polja,i kako je saturn na pocetku Device na tvom Suncu, odluku po pitanju fakulteta donosis i biras bas ono sto volis..ali kako ce Saturn da udje u kvadrat Saturnu i Uranu tek od jeseni (kad bi i promenila fakultet po svoj prilici) i kako ce biti tu jos godinu dana, ja bih rekla da ce tesko da ti padne taj period prve godine na drugom fakultetu, shvatices da je tesko, da mnogo trebas da radis i da to jos nije ono o cemu si mislila da treba da bude (uvek je na pocetku tako jer ima gomila nepotrebnih stvari).Mozda teska i obimna godina po ispitima.Sa Uranom i Saturnom u kvadratu sa Saturnom kao i opozicijom Urana iz rriba, mnogo pre mislim da ces imati promenu 2008 i tesku godinu, cak i da padnes jednu, prvu ili drugu godinu na pravima nego sto ces napustiti ono sto volis, jer pluton je na pocetku jarca u to vreme i sam sebi dolazi u sekstil..snaga ljubavi i volje, to to volis da radis. Tu se moje misljenje razlikuje od Web , jer sa Uranom moze da bude i gubitak godine a ne samo odustajanje od karijere ili fakulteta...

Mnogo si me uplasila time sto si mi napisala da cu za 2-3 godine, sta god da upisem, pozeleti da to napustim :-( Nisam dobro razumela onu recenicu da sam rodjena da volim i da cu napustiti pravni fakultet...iz ljubavi prema cemu?
Ne ne draga moja, astrologija sluzi da pomogne a nikako da uplasi, tako da si samo cula moje reci mnogo strasnije nego sto one jesu.
Ono sto sam ja htela da ti predocim je sledece -indikacije za promenu fakulteta imas te je s te strane tvoja zelja da ga napustis prvi put smislena i opravdana.
S druge strane za te 2-3 godine.... ici ce jedan tranzit koji je malo rusilacke prirode... ne umem najbolje da ti priblizim ali probaj moje reci da citas bas onakve kakve su. Nisam rekla upisaces i napustices pravo iz ljubavi prema.... To je tvoja projekcija.
Rekla sam da ces imati jak nagon (sasvim opravdano) da napustis bilo koji studij na kom se tad zateknes -to ce biti neka vrsta sazrevanja i s tog aspekta sam te posavetovala da mozda otputujes negde i unapredis se u roku od 2 godine (a definitivno bi prosperirala jer jupi idi kroz devetu, pa onda desetu) jer bi nakon toga ti bila samosvesna i ne bi imala ovih sumnji. Takodje bi iskoristila masu drugih dobrih tranzita, ali sve to moze i drugacije... i zaista nemas cega da se bojis.... realnost je takva da ljudi kojima je deveto polje u jarcu u mnogo vecem broju slucajeva od 50% zavrsavaju fax tek oko nekih 30ih. To je nesto neovisno o intelektu, koji je neosporan u tvom slucaju -smisao je da treba vreme in between upotrebiti sto bolje. Dakle mesta strahu nema!
Da si stvorena da volis -pod tim sam mislila sledece: peto polje je polje ljubavi, hobija, zabave i dece -ti se nalazis u tome, tu je tvoje sunce, kao i sam vladar petog polja... jednostavno to me NE asocira na advokata -moze cak i naucnik -oni koji se igraju u laboratoriji kao deca, ali pravnici su mnoooogo drugaciji ljudi. Tvoj mesecak je u ovnu -to su tvoje emocije, one su cesto ishitrene (opet nije za pravnika), hirovite, brze, dinamicne ali potpuno decje i neiskvarene...tvoja venera je u raku -ako ne sada voleces jednog dana da imas familiju, sanjaces o deci, domu.... to ne rade sve zene, a narocito ne na majcinski nagon kakav ces ti razviti ako ga vec nemas. To je lepo za videti, ne negira to ni jednu profesiju samu po sebi, nego mi je tesko da te zamislim u karijeri pravnika ...ali ne i na fakultetu jer je to vec vezano za stavove, obrazovanje, moral...
Sta te jos plasilo to sto sam spomenula kvadrat tr plutona na tvoj merkur -pa to je ovo sto UPRAVO prezivljavas -promena misljenja, drasticna, velika... ako imas decka onda i sa njim nesto silno ne stima (dakle moze i kraj neke velike ljubavi da donese)... nije depresija u smislu sedis kuci places i narices, ali... evo ti to dajes kao konstantnu zabrinutost po forumu
Nemoj da se bojis, lepi periodi su ispred tebe, samo nauci da ih koristis i slusaj i lepe reci u mom postu kojih ima vise nego negativnih na koje te samo UPOZORAVAM a ne plasim ili sta slicno. Da ce ti zivot doneti promene -mislila sam da je bolje da znas nego da te snadje... moras ovo razumeti kao imanje vise opcija, a ne kao da te ja guram na neku stranu.
Dakle izbor jeste na tebi, a ja sam ti samo dala perspektivu koju do sada nisi imala :*

Super ti si odgovorila u medjuvremenu!
.ali kako ce Saturn da udje u kvadrat Saturnu i Uranu tek od jeseni (kad bi i promenila fakultet po svoj prilici) i kako ce biti tu jos godinu dana, ja bih rekla da ce tesko da ti padne taj period prve godine na drugom fakultetu
jupi ce to olaksati koliko toliko, ali ja bih ga definitivno drugacije koristila, nego... ne razlikuje se nase misljenje nego ne gledamo isti interval =>
Sa Uranom i Saturnom u kvadratu sa Saturnom kao i opozicijom Urana iz rriba, mnogo pre mislim da ces imati promenu 2008 i tesku godinu, cak i da padnes jednu, prvu ili drugu godinu na pravima nego sto ces napustiti ono sto volis, jer pluton je na pocetku jarca u to vreme i sam sebi dolazi u sekstil..snaga ljubavi i volje, to to volis da radis. Tu se moje misljenje razlikuje od Web , /QUOTE]
Ja to vidim ovako -u doba kad osoba upisuje fakultet -definitivno kvadrat saturna na konjunkciju vladara devete ne moz' da godi. Medjutim ovde je problem malo komplexniji posto naredna godina (kraj 2009) posto ce se saturn kretati malo levo pa desno opa cupa, naredna godina ce doneti kvadrat tr saturna na konjunkciju, kao i kvadrat urana na to.... vip to je bukvalno rusenje okova "pusti me van pusti me van, ovo je pretesko za mene", a onda se to da vrrrrrlo lako kompenzovati onim sto vec napricah jer bi taj aspekt mogao da oznaci hipoteticki kraj inostranstva, gde bi ona zablistala nekom novom svetloscu (jupi kroz deseto -ljudi bi je videli kao novu licnost) i apsolutno neminovno u leto 2010 bi znala sta hoce jer saturn gazi merkura -sazrevanje u svakom smislu te reci, ali po osnovnoj simbolici tada nema greske oko fakulteta, tesko koliko god da je imace vrlo jasnu mentalnu sliku i nece lutati. Sve vreme pre toga jupi ce gaziti po 11om sto ce mozda celoj prici dati neki novi sjaj ambicije i pojacanih talenata, nade da se sve postigne sada u jednom lepom skolskom duhu -na vreme, jasno i neobicno kako saturn/uran i diktiraju :-)

Eto to je moje misljenje... nisam htela da budem pesimisticna sljokice, ... ja bih volela da je neko sa mnom popricao ovako pre par godina, krace bih lutala... ili bar u drugom smeru ;-)

Pre svega MNOGO vam hvala sto ste odvojile vreme za analizu moje natalne karte! Svaka vasa ispisana recenica mi jako puno znaci.
Svesna sam cinjenice da ce mi pocetak biti tezak na fakultetu, ali je najbitnije da istrajem u svojoj odluci i izboru (kakav god on bio), a i definitivno nisam dovoljno sazrela jer jos uvek nisam sigurna u svoj izbor i zaista sam u potrazi za onim sta volim. Barem sam sigurna u svoju odluku za promenu fakulteta (ispis sa gradjevinskog).
Sto se tice kriticnog perioda u toku studiranja, drago mi je sto cu barem znati da je to odredjena faza sazrevanja, da ne pomisljam ponovo kako sam pogresila u izboru (jer ce mi se to ocigledno desiti koji god fakultet da izaberem).
Tacno je da mnogo volim decu, volim porodican zivot i volela bih da rano rodim dete (naravno uz odgovarajuce uslove, ne samo novcane).
promene --> sto se tice decka, sa njim zaista nesto ne stima pa smo raskinuli...mada mi se cini da ce doci do pomirenja, ali ko zna...posto on zavrsava sa vojskom za oko 4-5 meseci...eto i zbog toga sam takodje zabrinuta.
Pogledala sam i nastavni plan na pravnom fakultetu i posle prve godine (koja ce mi ocigledno biti kriticna) se pojavljuju predmeti koji su mi stvarno interesantni: porodicno pravo, nasledno pravo i sl. a vip mi je rekla da bi bila dobra u tim oblastima. Najverovatnije cu konkurisati na pravnom fakultetu, imam jos malo vremena da razmislim jer uskoro treba da pocnem sa pripremama za prijemni ispit.
Hvala jos jednom vipcurlic i webhanuma na posvecenom vremenu!!! ;) Divne ste, kiss :*

Web hvala ti na lepim recima...i na izdvojenom vremenu.U pravu si stvarno tezim vrhunskom obrzovanju(doktorat) i znam da cu to tamo nekad i ostvariti. Imala sam ja "ponuda" za neki posao novinara..ali ja sam uvek te ponude smatrala neozbiljinim ,tako da jos nisam usla u tu pricu.Zavrsila sam i skolu za to ...bila podsticana,hvaljena sa svih strana ,ali ja stalno odustajem,dvoumim se, ispitujem je li sve to dovoljno dobro,jeli to za mene,da li sad itd.?U svakom slucaju ativiriracu se.Obecavam.E da jos sam htela da te pitam imala sam i nekih ponuda za rad sa medijima Tv ,kako bi mi to islo?

Mene politika zanima čisti iz sporta. Inače, završavam medicinski fakultet, pa me zanima vidjenje svih znalaca astrologije koja bi mi oblast legla najbolje.
Evo, ja lično, glasam za sudsku medicinu.
Šta drugi misle?

p.s. postaviću o'ma tvoju kartu;)

Moje misljenje znas, ja sam za to da ostajes u med. struci i na univerzitetu i ko sto WEB kaze, svojim trudom i radom..

@ Web pitala:

Medjutim PITANJE:
Vip cime mislis da ce biti aktiviran uran u sco? Direkcija, tranzit..tek da umem da otpratim

a ja nisam stigla pre da kazem...Puna snaga i podrska Uranu nastaje u vreme 29-30 te godine , ovo je pocetni period budjenja ovoj osobi ako pomeris direkcijama Merkur ali mislim da snagu donosi saturnov povratak, prvenstveno tim sto aktivira Uran i promene u njoj samoj pa onda, tako spreman pregazi planete u Vagi i mirno dodje na Meces i Pluton u sekstil Neptunu..sva ova cimanja koja postoje, sve ovo sto pravi tenziju, ova osoba moze, zahvaljujuci radu na sebi da upravo slozi kao borbu u sebi za sebe i svoje ideje, potencijale i talente..Kako joj je duhovno iz 8-9 Saturn ucitelj i mucitelj kako ga zovem, vrlo lepo ce da je spremi za Uranovo otvaranje...

Web:
vip izvini molim te sto postavljam podpitanja, ali posto ti je text jako kvalitetan ne zelim pogresno da razumem neke stvari, kad kazes aktivacija, jel' mislis na neku odredjenu? Posto direkcijama ona je vec pocela (merkur dosao u trigon s uranom, a nastavice dalji hod), tranzitima jel' mislis na tr urana po gornjem stelijumu ili nesto 10to? Sorry sto sam krpelj

nisi krpelj, zasto mislis da ne bi i ja pitala sve sto mogu ...delom sam ti pomenula iznad i odgovor na ovo a to sto ja zovem aktivacija, to je moj dozivljaj,zamisli planetu kako ulazi u aspekt i kao da budi drugu, ona otvara oci i pocinje da se mrda..tako mi lakse nego da stalno pricam aspekt,aspekt,aspekt....

Web hvala ti na lepim recima...i na izdvojenom vremenu.
Jao draga moja ja ti zivim za ovo!
Hvala tebi :-)
..ali ja sam uvek te ponude smatrala neozbiljinim ,tako da jos nisam usla u tu pricu.Zavrsila sam i skolu za to ...bila podsticana,hvaljena sa svih strana ,ali ja stalno odustajem,dvoumim se, ispitujem je li sve to dovoljno dobro,jeli to za mene,da li sad itd.?
Videces i sama, dvoumljenje i troumljenje kad prodje, ...tacnije samo kad se oprobas u tom svetu -to je itekako za tebe i naci ces potpunu satisfakciju tim radom na vise koloseka.
Postavila si prosto neuobicajeno pametno pitanje "da li sad". DA!!!!!!
Evo bukvalno sad jupiter prelece preko tvog polja komunikacije, te je zaista zalosno ako se istoj ne priklonis. On ce preci ili to vec radi preko jupiter/mars konjunkcije, te ako ima ikakva poslovna ponuda TRENUTNO ja ti najtoplije preporucujem da je prihvatis jer ce tebe to na koncu ispuniti. Dakle jos jednom -jupiter trenutno prelazi preko vladara trece i seste -apsolutno daje rad kroz pisanje u tvom slucaju ili bilo koju vrstu komunikacije.
Zasto je ovo pametno pitanje -astrologija ukazuje na potencijale, ...i s tog aspekta niko ne kaze da se ova mogucnost nece pruziti i kasnije, ali ako je ima sada uhvati je jer je mnogo dobra! To je nesto sto bi ti donelo i materijalnu dobit (mars vladar druge)
E da jos sam htela da te pitam imala sam i nekih ponuda za rad sa medijima Tv ,kako bi mi to islo?
Sextil tranzitnog plutona na natalnog koji je suvladar druge daje snagu i opet obecava novac.
Trigon tr urana na saturna znaci da ako ostvaris ovo o cemu pricam to ce biti naglo (ali jako pozitivno po tebe)
Trigon tr saturna na konjunkciju jupija marsa moze dati kako stalan posao, tako i neku sigurnost i dugo ocekivanu satisfakciju koju cekas

Dakle STA GOD da je u pitanju ako mozes sad da ga ugrabis go for it, apsolutno je doba za to!
Srecno :-)

Pre svega MNOGO vam hvala sto ste odvojile vreme za analizu moje natalne karte! Svaka vasa ispisana recenica mi jako puno znaci.
Nema na cemu milo bice, zadovoljstvo je usmeriti te :smile:
sto se tice decka, sa njim zaista nesto ne stima pa smo raskinuli...mada mi se cini da ce doci do pomirenja, ali ko zna...posto on zavrsava sa vojskom za oko 4-5 meseci...eto i zbog toga sam takodje zabrinuta.
Sto bi rekla moja baka "momci sluze da se menjaju" :oops:
Najverovatnije cu konkurisati na pravnom fakultetu, imam jos malo vremena da razmislim jer uskoro treba da pocnem sa pripremama za prijemni ispit.
Srecno u svakoj odluci koju doneses... kad krene teskoba stisni zube jer znas kad ce kraj :-)
Red rad i disciplina, sta da ti kazem :wink:

kazem ti bez karte,
od filozofije leba nema..
ecc ako ti je prioritet posao, kao sto si navela, mada se csto desi da su ljudi sa phd prekvalifikkovani za bilo koji posao u nasoj zemlji..
ali, eh filozofija, i ja sam se nekada nosila tom mislju...velika zavrzlama, mnogo interesantna nauka..
;)
a sto ne probas sociologiju, to je sigurno lakse za posao.

sorry svima sto spamujem temu!! ali kad ne znam karte da tumacim, bar mogu neku sugestiju da dam, ovako iz zivota :)

Evo mene!!
Opet sam nesredjena na poslu i pitam se da nisam pogresila sa profesijom. Diplomirala sam elektrotehniku, sad mi se javljaju mogucnosti da upisem phd. Inace trenutno radim u inostranstvu.
Ovo mi je drugi posao a diplomirala sam tek pre godinu i po dana, sad razmisljam da ga opet menjam..
A zanima me sve i svasta..
filozofija, gluma.... fotografija..imam neki osecaj da cu se baviti time jednog dana, mada trenutno ne postoji nista sto bi ukazivalo na to

Hvala vam na vremenu i trudu!

Opet sam nesredjena na poslu i pitam se da nisam pogresila sa profesijom. Diplomirala sam elektrotehniku, sad mi se javljaju mogucnosti da upisem phd. Inace trenutno radim u inostranstvu.
Nisi pogresila.
PhD je prikazan 11om kucom gde ti imas sunce, kao i merkur koji je u trigonu s uranom -srecan put na doktorat.
Velike zelje i ambicije isto poticu od te 11te posto je to kuca nadanja i ocekivanja pa su ona neminovno visoka u skladu sa suncem. Zelja za fotografijom -jake ribe, trigon me/ne
Cime ces se baviti-pa bas ovakva raznorodna 11ta omogucice ti sta god pozelis.
Trenutno je povoljan period za PhD jer jupi upravo ulazi u deveto polje u kom je domacin. To je polje kako dalekih putovanja tako i obrazovanja u akademskom smislu. Negde u martu-aprilu ce tr uran dotaci merkur i dati mogucnost kako za doktorat, tako i za promenu posla pa kako sama odlucis.
Saturn opozicija sunce -reforme restruktuisanje, pametne i teske odluke donosis upravo sad. Ako postoji partner tegobe koje ce proci polovinom godine.

Poljubac, webhanuma

Nameravam u Martu upisati postdiplomski studij iz Ekonomije, iako mi Ekonomija nije ljubav, nego odluka donesena iz prakticnih razloga, buduci da imam problema oko nalazenja posla.
Da li da upisem Ecc ili da nastavim Filozofiju?
E sad ja nesto ne razumem :?
Da li imas dva fakulteta sa 27godina, ekonomiju i filozofiju?
Posto tvoj chart izgleda napeto po pitanju studija i ukazuje na potencijalno napustanje studija, pa sad... me interesuje otkud dva fakulteta i tako raznorodna u igri?

web...svaka cast...nemam sta da dodam tj.pitam HVALA PUNO
...I naravno ako stignem do pozorista bice i besplatnih kartica :-) mada nemam tu ideju da pokusam opet prijemni...vise bih sad mozda iz hobija....Inace sam zavrsila uciteljski fax,ali radim sa srednjom skolom u bolnici,a to mi ne pricinjava neko zadovoljstvo...mislim da bi me gluma totalno ispunila...

Web hvala ti beskrajno sto si me tako velikodusno ohrabrila.Ako dobijem neki super posao tebe prvu castim!
Ako neko ko zna(za razliku od mene)moze da postavi kartu za osobu koja je rodjena 20.12.1988. u 13:20 u Mostaru.Devojka je upisala ove godine Tehnologiju,pa se pita kako ce joj ici ,je li na pravom putu ...sta joj se savetuje?Ko stigne i kad signe nek pogleda.Hvalaaaaaaaaa

Nisi pogresila.
PhD je prikazan 11om kucom gde ti imas sunce, kao i merkur koji je u trigonu s uranom -srecan put na doktorat.
Velike zelje i ambicije isto poticu od te 11te posto je to kuca nadanja i ocekivanja pa su ona neminovno visoka u skladu sa suncem. Zelja za fotografijom -jake ribe, trigon me/ne
Cime ces se baviti-pa bas ovakva raznorodna 11ta omogucice ti sta god pozelis.
Trenutno je povoljan period za PhD jer jupi upravo ulazi u deveto polje u kom je domacin. To je polje kako dalekih putovanja tako i obrazovanja u akademskom smislu. Negde u martu-aprilu ce tr uran dotaci merkur i dati mogucnost kako za doktorat, tako i za promenu posla pa kako sama odlucis.
Saturn opozicija sunce -reforme restruktuisanje, pametne i teske odluke donosis upravo sad. Ako postoji partner tegobe koje ce proci polovinom godine.

Poljubac, webhanuma

Hvala!!!
Necu vas zaboraviti!!
:)
Samo nisam sigurna da zelim da zrtvujeam zivot radi doktorata, jer me titula i ne interesuje mnogo, samo mi je posao dosadan, treba mi inspiracija, a nauka me mnogo inspirise, kao i umetnost, i astrologija!!! 1A te studije su izuzetno zahtevne...s druge strane..sta ce mi to..
Imam zelje za putovanjima, za istrazivanjima, za lutanjem, nesto me tera u sve to..ne da mi da stanem..
Ne smatram da sam ambiciozna...ali dobro, verujem da tako pise u karti..:lol:
Cak sa ovakvim merkurom ne znam kako sam uspela na faksu, a pomalo sam lenja, inertna..tesko se pokrecem, ali onda sam nezaustavljiva..valjda je Uran za sve zasluzan!

Sad na pocetku karijere imam nekih nedoumica i razocarenja, pa se stvarno pitam, da nisam pogresila, mozda bih bila bolja vaspitacica??!!!??:razz::shock::lol::confused:

Bas mi znaci ovaj post, pun je podrske!!

Hvala!!!
PS
Dragi ne postoji, ali bice jednog dana i to!!

web...svaka cast...nemam sta da dodam tj.pitam HVALA PUNO
Promena te ceka, a ti vidi kako ces je iskoristiti!
Nema na cemu, uvem je zadovoljstvo pisati pozitivne odgovore :lol:
Web hvala ti beskrajno sto si me tako velikodusno ohrabrila.
Gledaj ti mila da apliciras sto pre, jer nece nista samo :-)
Hvala!!!
Necu vas zaboraviti!!
:)
Samo nisam sigurna da zelim da zrtvujeam zivot radi doktorata, jer me titula i ne interesuje mnogo, samo mi je posao dosadan, treba mi inspiracija, a nauka me mnogo inspirise, kao i umetnost, i astrologija!!! 1A te studije su izuzetno zahtevne...s druge strane..sta ce mi to..
Imam zelje za putovanjima, za istrazivanjima, za lutanjem, nesto me tera u sve to..ne da mi da stanem..
Ne smatram da sam ambiciozna...ali dobro, verujem da tako pise u karti..:lol:
Cak sa ovakvim merkurom ne znam kako sam uspela na faksu, a pomalo sam lenja, inertna..tesko se pokrecem, ali onda sam nezaustavljiva..valjda je Uran za sve zasluzan!
Znas kako, ti mi u ovoj ekipi dodjes najsmesnija... chart ti u nekim segmentima lici na moj -leeeeeenji merkur, ali okrenut svemu (uz urana kako i ne bi) a snagu crpis iz jupi/mars konjunkcije
11ta kuca nije klasicna ambicija te zato i nemas zelju za sticanjem titule, nego razlicite nade, ocekivanja, stremljenja... daje veliki humanizam/altruizam, narocito sa planetama u ribama koje simbolisu hriscanstvo i okrenutost prijateljima -to je kuca koja te pored urana tera da lutas jer se nalazis u kojecemu (za to je zasluzna i peta koja opisuje ljubavi, hobije, igrarije...)
Mnogo slatko -igraj se na svim poljima, a idi na doktorat jer 11ta kuca opisuje i penzije, a vladar drugog i sunce tamo ne mogu da odmognu -znamo kako funkcionise -vece zvanje, veca titula. I fax je za tebe bio daleko najteze iskusenje, tako da ce sve ostalo lakse :razz:

Back