PROFESIONALNA ORJENTACIJA I NATAL

MArketing je 11to polje, gde sija tvoje sunce u sextilu sa saturnom -ostani gde jesi!

Fax je prikazan marsom u izgonu sto je grozno medjutim pored suvladara prirodne skorpioneske kuce u kojoj je -moci ces da ga zavrsis... medjutim uran na mc-u pored venere ama nikako ne govore o poljoprivredi, tako da je bolje da usmeris svoje prioritete i reorganizujes se.

Problem sa faxom postoji i postojace jer je saturn u devici i kvadrira od tvog mc-a/uspeha do cuda nekih planeta pa ces se muciti jos neko vreme. Ocekivano poboljsanje je tek za nekih godinu i po' kada ce saturn izaci odatle a jupi preci preko asc-a dajuci tebi nove mogucnosti. Istovremeno uran ce doci na tvoj mesec -trajno i znacajno menjajuci tvoje radno okruzenje pa mozda i struku. Trenutno te neptun na asc-u cini nezadovoljnim i verovatno osecas da su ti izbori ili pogresni ili ih preispitujes. Pluton na merkuru -promena u domu koja te ne cini presrecnim

Da me ne razumes pogresno nikako ne mislim da si glup ili na bilo koji nacin mentalno ogranicen, mislim da u karti ima PREVISE vodolijice da bi je tracio na poljoprivredu, pametan si i vladar ac-a je na mc-u, pored venere -karijera ti ne gine, uz pomoc zena, proboj posle 35te... medjutim opet poljoprivredi ni traga:roll:

Vladar sedme u 11oj, mesec u prvoj -ostaj tu kako znas i umes! :lol:

Pozdrav, web

hvala ti na ovom izdasnom odgovoru ..... potrudicu se onda da ostanem na ovom poslu mada mi se trenutno chini ne tako sjajan za mene ......jos jednom ti puno hvala :oops:;) :-*

Zanima me, posto studiram agroekonomiju, da li cu se time baviti inace u zivotu i kad bi moglo da pocnem nesto vezano za finansije, odnosno da zaradjujem?

PRAVA KARTA

Mislim da prvo trebas zavrsiti fakultet,odvlacenje paznje i vremena, posebno jos uz emocije, mora da utice na tebe, pa tako da je najbolje za poslovno angazovanje tek kasnije..ima mogucnosti za rad u struci i treba da zavrsis to sto pre, period 24-28 nekako najbolji za to sve zajedno..kad osetis da ti jednom krene, mnogo ce ti biti lakse nego sada..

Uf evo mene i ovde da vas gnavim...:)
Hocu da upisem medicinu ove godine ali nisam sigurna da li mi to odgovara...Kakve su mi predispozicije za medicinu i da li mi je ova godina dobra za upisivanje faxa?Ako medicina nije za mene, sta bi mi jos odgovaralo?pozz

Moze medecina, posebno ako je volis i to uz specijalizaciju pedijatrije, neonatologije, ili ginekologije ili endokrinologije, kozne ili interna ne bih rekla da su za tebe..ako ne medecina bas, onda moze stomatologija, za farmaciju nisam sigurna...

Mislim da prvo trebas zavrsiti fakultet,odvlacenje paznje i vremena, posebno jos uz emocije, mora da utice na tebe, pa tako da je najbolje za poslovno angazovanje tek kasnije..ima mogucnosti za rad u struci i treba da zavrsis to sto pre, period 24-28 nekako najbolji za to sve zajedno..kad osetis da ti jednom krene, mnogo ce ti biti lakse nego sada..

pa da, ovo odvlachnje je vec kritichno, mama je odavno odustala, al tata me josh podrzava :| hvala vip :*

Zanima me da li ima smisla da nastavim da guram ovaj fax...Studiram ekonomiju, obnovila sam prvu godinu...
Ma ima itekako smisla da ti nastavis da guras...nego imamo sitan problem -uran na suncu daje neobjasnjivu zelju da se prekine to sto si do sad radila -sta god da je on zeli promeniti (sunce je u devetoj a signifikator je tebe -dakle ti trenutno prezivljavas neku promenu za koju mislis da je povoljno da se odrazi kroz fakultet)
Ovaj chart je generalno lep za studij, pa sad ako se na ekonomiji nisi pronasla mozes promeniti, ali takodje mozes i pauzirati godinu. Ovaj "pakao" ce prestati vec polovinom godine
Medjutim posto ce jupiter preci preko vladara devete zaista je steta da odustanes jer moze doneti olaksano polaganje ispita u ovom roku (kraj januara pocetak feb). Takodje snagu za ucenje obezbedio bi ti i tranzitni trigon saturna na stelijum u jarcu.... steta je da ne ucis sada, a sta god da se teze desava trenutno, zaista ce prestati uskoro.

Koji je drugi fakultet koji zelis pokusati? Ili zelis odustati samo zato sto si izgubila godinu?

Zanima me da li ima smisla da nastavim da guram ovaj fax...Studiram ekonomiju, obnovila sam prvu godinu...Pa ako mozhesh da pogledash u moju natalnu kartu, bila bih jako zahvalna :)

http://img528.imageshack.us/my.php?image=34247144li1.gif

Slazem se sa vidjenjem WEB, dodala bih da ces svakako da se pronadjes, bilo da ostanes tu gde jesi ili resis da nesto promenis, mada licno mislim i da nemas neku posebnu ideju cim si obnovila postojecu godinu. Vreme je da zapnes jer koliko mi se cini da si u prethodnoj godini mnogo vise mislila na emocije i ono sto se tamo desava ili sto prezivljavas, bilo da si sama ili imala krizu u polju emocija, znaci, vidjenja sam da si se trosila na pogresnu stranu i da nisi mislila da neces stici ono sto si imala od obaveza...No, saturn ti je lep i zapni, i sta god da odaberes, i da ostanes tu, malo ce uran jos uvek da te drma, pobegla bi iz svoje koze, posebno na kritike majke, rekla bih ali bice bolje i pokazi se i dokazi jer je greota da ne studiras!

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=xnwfilePylvbb-u1199649108

Mene zanima profesionalna orjentacija, na poslu me prate razne spletke, a ja sam sve vise psihicki nestabilna da to sve izdrzim! Ne diram nikoga, ali se nekako ne uklapam u to okruzenje- ne lazem, ne podbadam, ne tuzakam...!
Hvala!

Problemi na poslu koji radis su evidentni, ne samo sad vec konstantno ali ti nekako kulminiraju sa 24-tom godinom.To sto se sugavo osecas, problem stoji i u kretanju Saturna i moraces da menjas nesto, ili posao ili stav prema drugima i da pokazes zube na neki nacin i to bih rekla do kraja godine. Ne bih se sada mnogo busala, na tvom mestu, jer promena kao promena mora prvo da bude obezbedjena pa tek onda da napravis nesto drasticnije. sada mozes da se osecas osporena, ugrozena, kao da bi sutra napustila sve ali, mislim da promena predstoji samo ti treba pomoc i podrska neke muske osobe iz kruga prijatelja..kad nadjes novi posao, bezi odatle a znam da ti ne odgovara. Budi spremna da to moze da potraje jos do jeseni 2008 na primer..ako i iskrsne neki drugi posao, ocekuj Saturnov uticaj do jeseni, znaci, nije ti sjajno ali promene predstoje, patis najvise u sebi i psiholoski i to te izjeda..pazi da ne ostanes bez neke plate, cini mi se i da to moze da bude veza sa starim poslom i kad bi prsla na novi , taj vid osporenosti na primer..

Web ce ti verovatno reci u kojoj sfari da trazis mada mislim i da ti sama vec imas neke ideje..

vidim da ste se bas lepo angazovale, pa ako je interesantno, pogledajte moje stanje po pitanju profesije: ja sam se profesionalno orjentisala i to mislim pravo, bar sam ja zadovoljna, ali me zanima mogucnost daljeg skolovanja, u pitanju bi bio doktorat, knjizevnost... ja sam pozitivna i imam zelju ali sam i malo nesigurna.. imam osecaj da bi to eventualno trebalo malo da saceka.. dok se srede druge stvari tipa finansija i emocija.. imam utisak da bi mi podrska (od muskoga u mom zivotu, a koga bi drugo :) u slucaju rada na doktoratu bila neophodna..
eto, moja razmisljanja pa ako ste zainteresovani, bacite pogled :)
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=45ifilejLAqBz-u1199883247

vidim da je ovo ostalo nevidjeno...vreme za dodatno usavrsavanje je 2009 godina, kaad Sturn bude bio na Jupiteru i omogucio ti napredak i sirenje i to je period od sledece 2 godine u kojem ostvarujes ono sto si naumila jer ti to zaista volis i trebas, osecas da ti je neophodno zarad sebe, mozda trebas da sacekas sada mada je saturn u trigonu sa mesecom, ali mislim da je zaista vreme tek od kraja 2008 ili sredine 2009 kada saturn bude na Jupiteru. Sigurna sam da ces to odraditi i to vrlo uspesno i biti zadovoljna sobom...

Molim za pomoc , da li mi moze neko reci sta je to cime cu se ja u zivotu baviti ???Sa svoje 33 godine imam diplomu iz marketinga i menadzmenta , u kuturi , umetnosti i svim ostalim granama .Ali ja nemam posao , svasta znam da radim ali neznam zasto ne mogu dobiti posao...A za sve do sada - ni dana radnog staza.
Deseta kuca jasno pokazuje nekakvu karijeru - ali ljudi kakvu , kada , u cemu i gde ! ? Mnogi videse inostranstvo , ali gde ???Nikoga nemam po inostranstvu , cak ni pasos . Ruke su potpuno svezane s dvoje male dece i muzem koji ne zivi sa nama ...( i koji sigurno nema nameru da ide van niti da pusti decu ).
Molim vas recite mi kako da se pokrenem ? U cemu da se jos usavrsavam ??? Cime cu se to baviti kad sam vec i strani jezik zaboravila ???
Ne bih trazila pomoc da nisam ovako izgubljena i ocajna , ali ne mogu vishe da zivim od roditeljske pomoci i penzije ! Grize me savest svaki dan sto sam bez posla , ali jedino sto ne prihvatam to je da radim za 200 evra - koje bih u tom slucaju morala da dam osobi koja ce mi cuvati decu.
Pomozite mi da se pronadjem .
Ovo su moji podaci 09.12.1974. Beograd u 11.00

Molim za pomoc , da li mi moze neko reci sta je to cime cu se ja u zivotu baviti ???Sa svoje 33 godine imam diplomu iz marketinga i menadzmenta , u kuturi , umetnosti i svim ostalim granama .Ali ja nemam posao , svasta znam da radim ali neznam zasto ne mogu dobiti posao...A za sve do sada - ni dana radnog staza.
Deseta kuca jasno pokazuje nekakvu karijeru - ali ljudi kakvu , kada , u cemu i gde ! ? Mnogi videse inostranstvo , ali gde ???Nikoga nemam po inostranstvu , cak ni pasos . Ruke su potpuno svezane s dvoje male dece i muzem koji ne zivi sa nama ...( i koji sigurno nema nameru da ide van niti da pusti decu ).
Molim vas recite mi kako da se pokrenem ? U cemu da se jos usavrsavam ??? Cime cu se to baviti kad sam vec i strani jezik zaboravila ???
Ne bih trazila pomoc da nisam ovako izgubljena i ocajna , ali ne mogu vishe da zivim od roditeljske pomoci i penzije ! Grize me savest svaki dan sto sam bez posla , ali jedino sto ne prihvatam to je da radim za 200 evra - koje bih u tom slucaju morala da dam osobi koja ce mi cuvati decu.

Tvoja natalna karta -

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=tw2file27qX4y-u1184572197&nhor=54

Teska situacija jeste, prelaz Jupitera preko planeta u Strelcu je doneo razdvajanje sa partnerom, jedan slobodniji odnos, odnosno, razdvojen zivot ali kako je Saturn u kvadratu iz Device iz 7 polja, pitanje je koliko taj brak moze da se spasi...Jupiter je trenutno doneo to sto je doneo ali Saturn ima da gura 2 godine tu i on ne dozvoljava neresene situacije, posebno druga polovina 2008 i tokom 2009...Kako je Pluton na pocetku Jarca, kvadratira sebe u Vagi u 7 polju i kad dodje saurn na to, to su korenite promene ali mislim da to nije obnavljanje braka,vec neko drugi ko ce tebi biti bitan u periodu 39-40 tvoja godina najkasnije.Sada kvadrat sam sebi plus Saturn kvadrat braku, ovo meni lici na mucan i tezak razvod.Iniciran saturn od 34-te i trazenje resenja za decu, pojacan osecaj odgovornosti i straha za njih, to je tvoje stanje...Uran sve vreme i unazad i dalje, kvadratira iz 1 polja i to planete u Strelcu i kada dodje do ovog trena poteze se pitanje razdvajanja i razvoda..Mislim da ces da se razvedes. Jako nezrelai zaista bolesna ili zavisna osoba moze da bude tvoj partner i sa tim stelijumom u strelcu, preko Sunca koje dolazi iz 7 polja, on je neko ko je apsolutno usmeren na sebe, svoje potrebe i nije nimalo covek za porodicu..Saturn bi bio njemu vladar polja dece, to mu je opterecenje i plus sto je Saturn u direktnoj inkonjukciji Suncu..zaista mu je teret..koliko god vase uporedno slaganje bilo dobro, valjda je zato doslo do stvaranja porodice, mislljenja sam da iz toga izlazis i da ne treba da se vracas, volela ga ili ne jer ti perspektive nema.za mene licno.a ni za decu...
Kako da radis u zivotu kad je Jupiter u 1 polju kvadratiran sa svim planetama(izuzev marsa i Venere na kraju)..kad je karijera trebala da ti bude sa Neptunom (nema je, prividna), sa Suncem - da ti to bude muz i inkonjukcija saturnu u 5 polju, da to bude zrtvovanje zbog njega odnosno prvo dece pa onda brakaUran u kvadratu Marsu je hteo da ga napusti jos pre neku godinu ali strah od nemastine nije dao, pojacao se sa Kvadratom Neptunu ali kako je kvadratirao i MC i presao, a saturn dosao, moralo je da se preduzme nesto..muka,muka,muka prava...Ne vidim razlog za inostranstvo jer je Pluton iz 9 u 7 - to je partner prvi prekinuo ali kad saturn dodje na Pluton i tamo bude oko 39-te, ko kaze da drugi partner ne moze da te odvede, ne zbog tebe vec je on negde na strani..sta sa decom..kvadrat Saturn...to bih morala da vidim naknadno, za to mi treba i vremena i mira kog nemam u kuci tako lako...Nudio ti se neki posao ranije, mora da je bilo i da si odbila, mozda za vreme studija ili zavrsetka studija..sada posao..tesko nesto za stalno,samo privremeno ili na odredjeno, no ovo mora bolje da se pogleda..neka za pocetak bude ovako, ne mogu sada da slozim to u glavi i dete mi smeta dok pisem...dok se jos neko prikljuci..

Draga vicpurlic , to je upravo ta situacija .Uzasno mucno i teshko .
Najteze mi pada to sto sam isla kod astrologa kojima sam platila cenu natalne karte ali svi pricaju nesto uvijeno .A ja kazem : recite mi molim vas koliko god da je strasno , mogu sve da podnesem , jer nemogu vise da podnosim neizvesnost i tapkanje u mestu.Nema napretka ovako , ali mora da postoji nesto sto se moze uraditi i kako postupiti ?
Ako je razvod mucan i tezak to moze biti samo zbog dece , oni ga vole .On je alkos i prilicno nemaran i neodgovoran da bih mu dozvolila da uzima decu kod sebe ( tu ja vidim problem ) , naravno i kinta koju bi davao jer on ne radi .
Ali moram valjda ja da radim , a ne da cekam ko ce sta da mi da.
Idu li deca samnom u to inostranstvo ?
Da necu mozda roditi trece dete ???

Draga vicpurlic , to je upravo ta situacija .Uzasno mucno i teshko .
Najteze mi pada to sto sam isla kod astrologa kojima sam platila cenu natalne karte ali svi pricaju nesto uvijeno .A ja kazem : recite mi molim vas koliko god da je strasno , mogu sve da podnesem , jer nemogu vise da podnosim neizvesnost i tapkanje u mestu.Nema napretka ovako , ali mora da postoji nesto sto se moze uraditi i kako postupiti ?
Ako je razvod mucan i tezak to moze biti samo zbog dece , oni ga vole .On je alkos i prilicno nemaran i neodgovoran da bih mu dozvolila da uzima decu kod sebe ( tu ja vidim problem ) , naravno i kinta koju bi davao jer on ne radi .
Ali moram valjda ja da radim , a ne da cekam ko ce sta da mi da.
Idu li deca samnom u to inostranstvo ?
Da necu mozda roditi trece dete ???

ne mogu sad, kasnije cu pogledati, neke stvari mi nisu bile jasne i treba mi mirna situacija u kuci da bih mogla da ih pogledam, nigde ne zurimo..jos neko ce da pogleda verovatno i da priskoci u pomoc

Hvala za pomoć :)

Da u pitanju je moja ćerka.
Nadam se da neko ko se razume u ove čudne sličice će imati volje da mi odgovori :)

Znaci pitanje je: Kojim sportom treba da se bavi devojčica rodjena 24.01.2004. u 11.40. Zemun - klizanje, balet ili nešto drugo??
Karta je posavljena u postu iznad mog.

Hvala!

Back