MArketing je 11to polje, gde sija tvoje sunce u sextilu sa saturnom -ostani gde jesi!
Fax je prikazan marsom u izgonu sto je grozno medjutim pored suvladara prirodne skorpioneske kuce u kojoj je -moci ces da ga zavrsis... medjutim uran na mc-u pored venere ama nikako ne govore o poljoprivredi, tako da je bolje da usmeris svoje prioritete i reorganizujes se.
Problem sa faxom postoji i postojace jer je saturn u devici i kvadrira od tvog mc-a/uspeha do cuda nekih planeta pa ces se muciti jos neko vreme. Ocekivano poboljsanje je tek za nekih godinu i po' kada ce saturn izaci odatle a jupi preci preko asc-a dajuci tebi nove mogucnosti. Istovremeno uran ce doci na tvoj mesec -trajno i znacajno menjajuci tvoje radno okruzenje pa mozda i struku. Trenutno te neptun na asc-u cini nezadovoljnim i verovatno osecas da su ti izbori ili pogresni ili ih preispitujes. Pluton na merkuru -promena u domu koja te ne cini presrecnim
Da me ne razumes pogresno nikako ne mislim da si glup ili na bilo koji nacin mentalno ogranicen, mislim da u karti ima PREVISE vodolijice da bi je tracio na poljoprivredu, pametan si i vladar ac-a je na mc-u, pored venere -karijera ti ne gine, uz pomoc zena, proboj posle 35te... medjutim opet poljoprivredi ni traga
Vladar sedme u 11oj, mesec u prvoj -ostaj tu kako znas i umes!
Pozdrav, web