Shljokica TS!!!
Zainteresovan član
- Poruka
- 177
E sad mnogo bolje razgovaramo :-)
Zasto gradjevina, pa povuklo te inzinjerstvo -najbolji opis saturn/urana -sa jos malo marsa mogla si i na masinstvu da zavrsis. Nebitno sve bi se to okoncalo, ali nemoj se opterecivati time, svi mi imamo svoju karmu da odradimo. Nisi nista gluplja i slabija pa taman jos i neku godinu da izgubis dok sebe ne nadjes.
Sto se tice turizma -ljubav prema kratkim putovanjima jasno je opisana venerom u raku u tvom trecem polju. Venerica vlada poljem tvog svakodnevnog rada pa zaista moze i to....medjutim uz kvadrat na vladara trece koji je u hirovitom ovnu, pa njegov trigon sa uran/saturnom...mozda ti zvuci smesno, ali ovo moze da bude tvoja profesija, dok jos jedan zanat ispeces :-)
Dakle ovo jeste nesto u cemu bi bila dobra i u cemu bi se pronasla ali zaista tek iza 30ih, a do tada ima jos mnogo.
Pravo -neophodan jak jupi i saturn (rodjeni sam Robin Hud i bez potrebe za tom diplomom :-) ) Sto jes' jes' jupi je na asc-u -ti si jedna progresivna prilika skroz a saturn muku muci u kuci tudjeg novca za koji bi se potencijalno borila... studije prava su sjajno opisane tvojim chartom i mislim da ces ih upisati, muku muciti sa svim tim teskim velikim knjigama u opisu saturna... medjutim milo bice ti si rodjena da volis (mesec hirovit, venera u rakcicu, a sunce u petoj) -tebe to pravo nece drzati predugo i napustices ga...
Nemoj misliti da ti predocavam nesto crno, ali stvari stoje ovako -sta god da sad upises zeleces da napustis za dve do tri godine. Taj poriv (tranzita urana) je nesto cemu covek tesko da moze da se odupre.
Ono sto mogu toplo da ti preporucim, jupiter planeta inostranstva obrazovanja i expanzije ulazi od marta ja mislim u tvoje deveto polje ali ono ga vec sad oseca -to je zelja za progresom, obrazovanjem ali i putevima (stoga spominjes turizam), na vladara tvog asc-a ali i ljubav samu po sebi ide jedan predivan trigon urana (aktivan letos) i on ako mu dopustis moze doneti VELIKE promene -uran vladalac tvog mc-a -mozes bilo sta krupno izmeniti, u izgledu, stavovima, zivotu...venera je vladar tvoje seste -to moze biti kako posao tako i potpuna promena tvoje dosadasnje sredine, saturn preko sunca -ozbiljnost, sazrevanje stavova, ali i selidba -teska mucna...prva :-) Pluton kvadrat merkur ume da bude tezak na mentalnom nivou -lagane depresijice, otudjivanja, tesko sazrevanje, kraj neke velike ljubavi, problem sa protokom novca
Razmisli o odlasku negde na godinu dve, prosirices svoje vidike i kad se vratis znaces tacno sta zelis a mi ti necemo biti potrebni... tada bih da sam na tvom mestu, sa znanjem nekog jezika upisala turizam i trazila svoju srecu u njemu.
Poljubac, webhanuma
Mnogo si me uplasila time sto si mi napisala da cu za 2-3 godine, sta god da upisem, pozeleti da to napustim :-( Nisam dobro razumela onu recenicu da sam rodjena da volim i da cu napustiti pravni fakultet...iz ljubavi prema cemu?
Dopada mi se informacija za VELIKE promene, ali mi se cini da si htela da mi kazes da ih necu dobro podneti (posto si spomenula depresiju, tesko sazrevanje...)