PROFESIONALNA ORJENTACIJA I NATAL

Sevilja ,da li te interesuje politika?Sa ovako jakom cetvrtom kucom i Suncem u Ovnu tacno na MC -sta drugo nego vatreni predvodnik nove patriotski i nacionalno orijentirane struje.To je moje vidjenje..
Mene politika zanima čisti iz sporta. Inače, završavam medicinski fakultet, pa me zanima vidjenje svih znalaca astrologije koja bi mi oblast legla najbolje.
Evo, ja lično, glasam za sudsku medicinu.
Šta drugi misle?

p.s. postaviću o'ma tvoju kartu;)

chart.cgi

pokusala sam da postavim svoju natalnu kartu (ako nisam uspela karta se nalazi na temi uporedno posmatranje), pa ako moze neko da mi pogleda koje zanimanje bi mi najvise odgovaralo :?:, sta bi trebalo da studiram...posto znam da je vipcurlic pretrpana poslom, bilo bi dobro da mi pomogne neko drugi, hvala unapred...

lako je ubaciti kartu ali mora da sam nesto ipak zabrljala kada sam pisala uputstvo pa nikako da svi ubace karte ili se ne snalaze sa engleskim jezikom kad otvore astrokom ili ne mogu zbog nekih drugih razloga i opcija da imaju omogucen prenos slika sa neta..zaista ne znam

Sljoko, daj pomozi ti nama. Fakultet najcesce determinise neciji zivot, zar ne bi bilo u najmanju ruku glupo da znas nekad da su ti to uradili astrolozi s foruma?
Kazi nam izmedju cega se dvoumis/troumis pa da te uputimo. I ti ces verovatno sledece godine na fax jer jupi ulazi u tvoju devetu, sta god da odlucis ta prva godina nece ti tesko pasti! Medjutim dva vladara devetog su u konjunkciji, a i sama imam jakog urana kao suvladara devetog i dao mi je promenu fakulteta, sad nakon istog razmisljam o promeni profesije...
Dakle daj nam smernice, gde su ti misli kad kazes fakultet. Bolje je da ti pomognemo kvalitetnim savetom nego da ti izlazemo opcije. Zasto ovo kazem -svi koji sada upisujete fax a da vam je asc kraj bika pocetak blizanaca imate taj problem sto ce vam jupiter preci preko neptuna -vase nade i ideali bice EXTREMNO visoki, to jako cesto zna da donese samoobmanu i napustanje prvog fakulteta.
U tvom slucaju to je pojacano time sto gledajuci tranzitni uran on ce nakon tvoje druge godine kvadratirati vladara devetog -tad ces tek zeleti da napustis fax. U tom slucaju uvek vise volim da posavetujem da ljudi razmisle o pauziranju (ne sazrevamo svi u isto vreme) iskoriste ovih godinu dve dana za odlazak u inostranstvo (taman i kao bebisiter), nauce neki jezik i vrate se na svez start za dve godine.

Sljokica - za nju pisem

ona studira vec ,rekla sam joj da napise ovde sve to jos ranije ali nije videla, mislim da je knjizevnost i da hoce da to upravo promeni jer je jako interesuju prava...ima na temi o natalnim kartam u slikama vec taj post kod mene..oa sam joj rekla da to ovde stavi i da objasni sta i kako zeli, da joj se ciljano da odgovor..

Sljoko, daj pomozi ti nama. Fakultet najcesce determinise neciji zivot, zar ne bi bilo u najmanju ruku glupo da znas nekad da su ti to uradili astrolozi s foruma?
Kazi nam izmedju cega se dvoumis/troumis pa da te uputimo. I ti ces verovatno sledece godine na fax jer jupi ulazi u tvoju devetu, sta god da odlucis ta prva godina nece ti tesko pasti! Medjutim dva vladara devetog su u konjunkciji, a i sama imam jakog urana kao suvladara devetog i dao mi je promenu fakulteta, sad nakon istog razmisljam o promeni profesije...
Dakle daj nam smernice, gde su ti misli kad kazes fakultet. Bolje je da ti pomognemo kvalitetnim savetom nego da ti izlazemo opcije. Zasto ovo kazem -svi koji sada upisujete fax a da vam je asc kraj bika pocetak blizanaca imate taj problem sto ce vam jupiter preci preko neptuna -vase nade i ideali bice EXTREMNO visoki, to jako cesto zna da donese samoobmanu i napustanje prvog fakulteta.
U tvom slucaju to je pojacano time sto gledajuci tranzitni uran on ce nakon tvoje druge godine kvadratirati vladara devetog -tad ces tek zeleti da napustis fax. U tom slucaju uvek vise volim da posavetujem da ljudi razmisle o pauziranju (ne sazrevamo svi u isto vreme) iskoriste ovih godinu dve dana za odlazak u inostranstvo (taman i kao bebisiter), nauce neki jezik i vrate se na svez start za dve godine.

Upisala sam gradjevinski fakultet, ali zelim da studiram nesto drugo, a kao sto sam vec spomenula ranije plasim se da ponovo ne napravim gresku...Interesuje me pre svega pravni fakultet i vip mi je rekla da mi to ne bi bila greska. Interesantan mi je i turizam pa bi volela da znam u cemu bi bila bolja.

Rekose mi da cu imati uspeha,samo negde van svoje zemlje?
...meni neostvarena zelja -gluma....?
Zasto su ti rekli van zemlje -venera u sedistu i u konj sa jupiterom, vladar je devetog polja u kom je sunce. Dakle horoskop vice vodi me u Enostranstvo :-)
Kada -zbog blizine saturna ipak bolje posle 30ih -ti ces se tada osecati ispunjenije, ali mogucnosti ce se stalno ukazivati i na tebi je da ih prihvatis/odbijes.

Zasto gluma -pa ti bi samo na sceni da budes, mesec u sedmoj i u lavu -najpompeznije ako je ikako moguce.
Sta nam treba za glumu -jak neptun (laz obmana i jaka jedanaesta kuca koja su daske koje zivot znace ili sedma sto je rad s javnoscu). Pozoriste ovde moze... zaista imas i neptun/mars (vladar trece i reci tamo), medjutim merkur je u skorpiji i mnooooogo je bistar, on je sa suncem na mc-u i definitivno govori o kakvoj javnoj karijeri, tako da ce biti pozoriste ako ga zelis, ali moze i nesto drugo s ovakvim uranom, kao i naknadna promena.
Da li gluma... ili voditeljka odlucices kad vreme dodje, ali talenti postoje i ovo zasigurno nije karta (kao 99% ljudi) lenje osobe koja bi glumu zarad bega od zivota i sopstvene inertnosti da nesto drugo postigne.
Sta god da radis, nemoj zanemariti obrazovanje jer ce ti pomoci. Jesi razmisljala o prijemnom na akademiju ili...koje su ti ambicije? Daj nam bitne godine pa da pogledamo tranzite tad?
Puno srece i ocekujemo besplatne karte za neku premijericu kroz koju godinu!

Ako je moguce da jos ove godine apliciras na prijemni, nemoj se libiti -jupiter u prvoj daje expanziju i nove mogucnosti licnosti, kvadrat plutona na vladara cetvrtog i devetog je jako tezak...ali ipak bi govorio o nekoj stalnoj velikoj promeni, kako doma, tako i finalnoj odluci vezanoj za visoko obrazovanje.
Zelim ti puno srece!

Upisala sam gradjevinski fakultet, ali zelim da studiram nesto drugo, a kao sto sam vec spomenula ranije plasim se da ponovo ne napravim gresku...Interesuje me pre svega pravni fakultet i vip mi je rekla da mi to ne bi bila greska. Interesantan mi je i turizam pa bi volela da znam u cemu bi bila bolja.
E sad mnogo bolje razgovaramo :-)
Zasto gradjevina, pa povuklo te inzinjerstvo -najbolji opis saturn/urana -sa jos malo marsa mogla si i na masinstvu da zavrsis. Nebitno sve bi se to okoncalo, ali nemoj se opterecivati time, svi mi imamo svoju karmu da odradimo. Nisi nista gluplja i slabija pa taman jos i neku godinu da izgubis dok sebe ne nadjes.

Sto se tice turizma -ljubav prema kratkim putovanjima jasno je opisana venerom u raku u tvom trecem polju. Venerica vlada poljem tvog svakodnevnog rada pa zaista moze i to....medjutim uz kvadrat na vladara trece koji je u hirovitom ovnu, pa njegov trigon sa uran/saturnom...mozda ti zvuci smesno, ali ovo moze da bude tvoja profesija, dok jos jedan zanat ispeces :-)
Dakle ovo jeste nesto u cemu bi bila dobra i u cemu bi se pronasla ali zaista tek iza 30ih, a do tada ima jos mnogo.

Pravo -neophodan jak jupi i saturn (rodjeni sam Robin Hud i bez potrebe za tom diplomom :-) ) Sto jes' jes' jupi je na asc-u -ti si jedna progresivna prilika skroz a saturn muku muci u kuci tudjeg novca za koji bi se potencijalno borila... studije prava su sjajno opisane tvojim chartom i mislim da ces ih upisati, muku muciti sa svim tim teskim velikim knjigama u opisu saturna... medjutim milo bice ti si rodjena da volis (mesec hirovit, venera u rakcicu, a sunce u petoj) -tebe to pravo nece drzati predugo i napustices ga...

Nemoj misliti da ti predocavam nesto crno, ali stvari stoje ovako -sta god da sad upises zeleces da napustis za dve do tri godine. Taj poriv (tranzita urana) je nesto cemu covek tesko da moze da se odupre.
Ono sto mogu toplo da ti preporucim, jupiter planeta inostranstva obrazovanja i expanzije ulazi od marta ja mislim u tvoje deveto polje ali ono ga vec sad oseca -to je zelja za progresom, obrazovanjem ali i putevima (stoga spominjes turizam), na vladara tvog asc-a ali i ljubav samu po sebi ide jedan predivan trigon urana (aktivan letos) i on ako mu dopustis moze doneti VELIKE promene -uran vladalac tvog mc-a -mozes bilo sta krupno izmeniti, u izgledu, stavovima, zivotu...venera je vladar tvoje seste -to moze biti kako posao tako i potpuna promena tvoje dosadasnje sredine, saturn preko sunca -ozbiljnost, sazrevanje stavova, ali i selidba -teska mucna...prva :-) Pluton kvadrat merkur ume da bude tezak na mentalnom nivou -lagane depresijice, otudjivanja, tesko sazrevanje, kraj neke velike ljubavi, problem sa protokom novca

Razmisli o odlasku negde na godinu dve, prosirices svoje vidike i kad se vratis znaces tacno sta zelis a mi ti necemo biti potrebni... tada bih da sam na tvom mestu, sa znanjem nekog jezika upisala turizam i trazila svoju srecu u njemu.

Poljubac, webhanuma

Evo, ja lično, glasam za sudsku medicinu.
Šta drugi misle?
Ja licno glasam da ti odes u glasnogovornike jer s ovim suncem lepo bi ti bilo :-)
Poriv sa sudskom je razumljiv, opravdan i podrzavam ga.
Pare su lav, sunce u ovnu na mc-u -borba za vlast, novac, dominaciju.
Vladar treceg u devetom, sunce/merkur trigon s uranom vladarom seste. Tvoja ljubav i jeste tamo....
Medjutim kako znas i umes, bez mama tata i podrske borise da ostanes u akademiji, to je polje gde pripadas. Ni jedna zena tu nece imati sunce u vagici i trigonu nego bas ovako kao tvoje -egzaltirano napeto i borbeno -to je neophodnost.
Vladar tebe i suvladar 12og je tamo -institucioni rad, zatvorene prostorije, laboratorije.... ajd' i ta sudska medicina ako mora :oops:
Vladar devetog u ljubavi sa venerom, tradicionalni vladar devete u trigonu sa tvojim vladarom, saturn jak i jos malo pa u vazdusnom intelektualnom trigonu... ne mrdaj od fakulteta kako znas i umes :-)
Vladar sestog u cetvrtom jupiter -jupiter osnovni simbol fakulteta i inostranstva, retro pa i jedno i drugo uz tegobu, cetvrta kuca su osnove koje mozes davati drugima, drugi vladar seste isto u cetvrtoj -sustina ili nista

Poljubac, webhanuma

Ja sam apsolvent na Filozofskom fakultetu knjizevnost.Treba da zavrsim uskoro,ako me nesto ne omete...Ne radim nigde.Zanima me po natalu sta bi mi 'leglo',mene najvise zanima neki vid komunikacije sa ljudima,novinarstvo,pisem pomalo..Takodje nastavila bi poslediplomske..ne znam da li vredi da se usko vezem za nauku.To je to ,ako treba jos sta samo pitaj

Ja licno glasam da ti odes u glasnogovornike jer s ovim suncem lepo bi ti bilo :-)
Poriv sa sudskom je razumljiv, opravdan i podrzavam ga.
Pare su lav, sunce u ovnu na mc-u -borba za vlast, novac, dominaciju.
Vladar treceg u devetom, sunce/merkur trigon s uranom vladarom seste. Tvoja ljubav i jeste tamo....
Medjutim kako znas i umes, bez mama tata i podrske borise da ostanes u akademiji, to je polje gde pripadas. Ni jedna zena tu nece imati sunce u vagici i trigonu nego bas ovako kao tvoje -egzaltirano napeto i borbeno -to je neophodnost.
Vladar tebe i suvladar 12og je tamo -institucioni rad, zatvorene prostorije, laboratorije.... ajd' i ta sudska medicina ako mora :oops:
Vladar devetog u ljubavi sa venerom, tradicionalni vladar devete u trigonu sa tvojim vladarom, saturn jak i jos malo pa u vazdusnom intelektualnom trigonu... ne mrdaj od fakulteta kako znas i umes :-)
Vladar sestog u cetvrtom jupiter -jupiter osnovni simbol fakulteta i inostranstva, retro pa i jedno i drugo uz tegobu, cetvrta kuca su osnove koje mozes davati drugima, drugi vladar seste isto u cetvrtoj -sustina ili nista

Poljubac, webhanuma

Joj, faja, faja;)...ne nagovarajte me na glasnogovornički rad.:D Ja ne umem da mažem i lažem, a previše iskreni u tom poslu ne prolaze.:lol:
Grebaću na svaki mogući način da ostanem u tim, akademskim krugovima, rekoh ti, rad sa studentima je nešto što bih najviše volela, ali avaj, nadam se srećnim okolnostima i da ću se naći u pravom trenutku na pravom mestu.
Reče vip, u nekom od svojih prvih postova, da ću i imati priliku da radim to čemu težim ( mislim da je škicnula u tranzite ;) ).
Uh, videćemo ishod, bićemo u kontaktu nadam se i tad.:D

Ja sam apsolvent na Filozofskom fakultetu knjizevnost.Treba da zavrsim uskoro,ako me nesto nei vid komunikacije sa ljudima,novinarstvo,pisem pomalo..Takodje nastavila bi poslediplomske..ne znam da li vredi da se usko vezem za nauku.
Tvoja karta je tako lepa da sam se bas pitala jel' moguce da se nisi pronasla u njoj.
Skromnosti ovde mesto zaista nije, posto je pisanje tako jak talenat da mi smesno sto kazes "pomalo"... mislim sta da kazem pocni vise da pises.
Gde da ides -vladar 10og i 11og polja na ascu -magistratura i doktorat su nesto cemu tezis ili ces kasnije, ali zaista jedan itelektualni tip u svakom smislu, zbog kvadrata na mc ti ces se boriti tom titulom da "vladas" tj imaces utisak da ce ti to izgraditi karijeru.
Sustina je da to nece biti bas tako -polje svakodnevnog rada je u ovnu, a mars u trecoj kuci -to su pisanja, pored jupitera -nije da si skrta na recima. Taj isti mars vlada kucom novca te me to asocira na honorarni rad narocito zbog toga sto je u drugoj uran koji govori o nestalnom izvoru prihoda.
Vladar devete u devetoj -okrenuces se akademskom zivotu ili otici u inostranstvo na kraju (trigon sa asc i stelijumom), ali probaj u medjuvremenu da se angazujes u nekim casopisima jer verujem da bi se pronasla u tome.

Back