majo
Zainteresovan član
- Poruka
- 329
Rekose mi da cu imati uspeha,samo negde van svoje zemlje?
...meni neostvarena zelja -gluma....?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene politika zanima čisti iz sporta. Inače, završavam medicinski fakultet, pa me zanima vidjenje svih znalaca astrologije koja bi mi oblast legla najbolje.Sevilja ,da li te interesuje politika?Sa ovako jakom cetvrtom kucom i Suncem u Ovnu tacno na MC -sta drugo nego vatreni predvodnik nove patriotski i nacionalno orijentirane struje.To je moje vidjenje..
Naravno..kad stigneš, nigde ne žurim.@ sevilja...mozemo malo kasnije..videla sam pitanje...
![]()
pokusala sam da postavim svoju natalnu kartu (ako nisam uspela karta se nalazi na temi uporedno posmatranje), pa ako moze neko da mi pogleda koje zanimanje bi mi najvise odgovaralo, sta bi trebalo da studiram...posto znam da je vipcurlic pretrpana poslom, bilo bi dobro da mi pomogne neko drugi, hvala unapred...
Nije valjda da nemas NIKAKVU ideju ali bi fax?@malo slatko
kad se upisuje fax, sledece godine?
To je mnogo ozbiljna stvar -izmedju cega se dvoumis/troumis? Koju skolu si zavrsila?
Sljoko, daj pomozi ti nama. Fakultet najcesce determinise neciji zivot, zar ne bi bilo u najmanju ruku glupo da znas nekad da su ti to uradili astrolozi s foruma?
Kazi nam izmedju cega se dvoumis/troumis pa da te uputimo. I ti ces verovatno sledece godine na fax jer jupi ulazi u tvoju devetu, sta god da odlucis ta prva godina nece ti tesko pasti! Medjutim dva vladara devetog su u konjunkciji, a i sama imam jakog urana kao suvladara devetog i dao mi je promenu fakulteta, sad nakon istog razmisljam o promeni profesije...
Dakle daj nam smernice, gde su ti misli kad kazes fakultet. Bolje je da ti pomognemo kvalitetnim savetom nego da ti izlazemo opcije. Zasto ovo kazem -svi koji sada upisujete fax a da vam je asc kraj bika pocetak blizanaca imate taj problem sto ce vam jupiter preci preko neptuna -vase nade i ideali bice EXTREMNO visoki, to jako cesto zna da donese samoobmanu i napustanje prvog fakulteta.
U tvom slucaju to je pojacano time sto gledajuci tranzitni uran on ce nakon tvoje druge godine kvadratirati vladara devetog -tad ces tek zeleti da napustis fax. U tom slucaju uvek vise volim da posavetujem da ljudi razmisle o pauziranju (ne sazrevamo svi u isto vreme) iskoriste ovih godinu dve dana za odlazak u inostranstvo (taman i kao bebisiter), nauce neki jezik i vrate se na svez start za dve godine.
Zasto su ti rekli van zemlje -venera u sedistu i u konj sa jupiterom, vladar je devetog polja u kom je sunce. Dakle horoskop vice vodi me u Enostranstvo :-)Rekose mi da cu imati uspeha,samo negde van svoje zemlje?
E sad mnogo bolje razgovaramo :-)Upisala sam gradjevinski fakultet, ali zelim da studiram nesto drugo, a kao sto sam vec spomenula ranije plasim se da ponovo ne napravim gresku...Interesuje me pre svega pravni fakultet i vip mi je rekla da mi to ne bi bila greska. Interesantan mi je i turizam pa bi volela da znam u cemu bi bila bolja.
Ja licno glasam da ti odes u glasnogovornike jer s ovim suncem lepo bi ti bilo :-)Evo, ja lično, glasam za sudsku medicinu.
Šta drugi misle?
Evo sad krenuh na tebe :-)Web da li bi i meni pogledala...gore mi je Sevilja postavila kartu?
Ja licno glasam da ti odes u glasnogovornike jer s ovim suncem lepo bi ti bilo :-)
Poriv sa sudskom je razumljiv, opravdan i podrzavam ga.
Pare su lav, sunce u ovnu na mc-u -borba za vlast, novac, dominaciju.
Vladar treceg u devetom, sunce/merkur trigon s uranom vladarom seste. Tvoja ljubav i jeste tamo....
Medjutim kako znas i umes, bez mama tata i podrske borise da ostanes u akademiji, to je polje gde pripadas. Ni jedna zena tu nece imati sunce u vagici i trigonu nego bas ovako kao tvoje -egzaltirano napeto i borbeno -to je neophodnost.
Vladar tebe i suvladar 12og je tamo -institucioni rad, zatvorene prostorije, laboratorije.... ajd' i ta sudska medicina ako moraops:
Vladar devetog u ljubavi sa venerom, tradicionalni vladar devete u trigonu sa tvojim vladarom, saturn jak i jos malo pa u vazdusnom intelektualnom trigonu... ne mrdaj od fakulteta kako znas i umes :-)
Vladar sestog u cetvrtom jupiter -jupiter osnovni simbol fakulteta i inostranstva, retro pa i jedno i drugo uz tegobu, cetvrta kuca su osnove koje mozes davati drugima, drugi vladar seste isto u cetvrtoj -sustina ili nista
Poljubac, webhanuma
Tvoja karta je tako lepa da sam se bas pitala jel' moguce da se nisi pronasla u njoj.Ja sam apsolvent na Filozofskom fakultetu knjizevnost.Treba da zavrsim uskoro,ako me nesto nei vid komunikacije sa ljudima,novinarstvo,pisem pomalo..Takodje nastavila bi poslediplomske..ne znam da li vredi da se usko vezem za nauku.