saturnuran
Početnik
- Poruka
- 48
ovde se slažem da je najveća šansa da bude prosveta, ili tako nešto sa decom...moze i saturnuran da baci pogled, bila bih zahvalna![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde se slažem da je najveća šansa da bude prosveta, ili tako nešto sa decom...moze i saturnuran da baci pogled, bila bih zahvalna![]()
lepo si rekao...sunce, kao glavno, pa još i vladar podznaka i druge kuće u konjunkciji sa vrhom treće i lepim aspektima sa uranom i neptunom...kako onda nema duhovnosti??' i deveta ja u ribama...
pa ok je...uran u konjunkciji sa MC i puno planeta tamo...ali to sve ukazuje i na više profesija...4 kuće na granici po dvaju znakova, pa je vreme rodjenja potrebno tačno u minut (da ne kažem sekund), a to teško da jesteHvala obojici, dobro nije bas sa decom ali niste ni daleko. Trebala bih da radim u oblasti medicine i psihoter.
Vladar sestog sunce, u konjunkciji sa neptunom(medicina) i uranom(psihologija, psihoterapija).
Takodje u sestom imam mesec(psiha) u devici(zdravlje).
A prvi posao na kojem sam zaradila pare je bilo na snimanju serije kao statista. Vrh sestog u lavu, dao je novac na polju zabave, scena, kamere![]()
pa ok je...uran u konjunkciji sa MC i puno planeta tamo...ali to sve ukazuje i na više profesija...4 kuće na granici po dvaju znakova, pa je vreme rodjenja potrebno tačno u minut (da ne kažem sekund), a to teško da jeste
Jupiter na pocetku device,Sunce u Devici,mora biti ukljucen i intelektualni rad i poriv ka bavljenjem istim,ali ljubav ka novcu i dobro naplatiti svoj rad nose prevagu.Sta god radio novcanice ce biti ukljucene u igru bez kojih neces znati funkcionisati i neces se snaci.Posto je Mesec ugrozen,jos bolje je sto te zanima psihologija i sto se bavis istom,to ce izaci na dobro,ali bez pune vrece neces biti srecan.
Ovo nije lose,jer novcem se mogu usreciti i ljudi koji nas okruzuju,i prva veca suma koju budes zaradio bice ulozena u kupovinu ili renoviranje vec postojece kuce ( stana ).
Ti imas potrebu da posecujes crkve i manastire,narocito zenske,verovatno slavis Svetu Petku ili Bogorodicu.
najbolje leže ona koja leba donose![]()
bavim se poslom koji je opisan kroz saturma i urana, samo sto nisam sigurna da je to pravi izbor za mene...![]()
meni su ovde nekada odredili da bi mi dobro išlo programiranje, a ja sam to totalno omrzo čak i u onim osnovama u srednjoj što se uči tako da malo tu čovek može da se osloni kad je odabir posla u pitanju![]()
pa mozda bi ti islo, samo sto si ga omrzo!![]()
Pa nisu ti rekli šta ćeš voleti nego u kojoj sferi ti leži najveći potencijal za razvoj ( možda dobitak novčani). E sad što si ti to igrom slučaja u životu zamrzeo, Kreptice pitice, to je druga stvar![]()
wild child, jell mozes meni da kazes nesto?![]()
Ali u mojoj karti nema apsolutno nikakvog potencijala za politiku![]()
A Matke, filozofa ko i svih imaš raznih. Ti ko da nisi imao filozofiju u srednjoj školi.
Bilo je međ njima i vernika, i zvezdoljubaca, ateista, praktičara, teoretičara...idi begaj.
Nije ti filozofija baš ne znam kakva visoka i egzaktna nauka. Palamuđenje obično. Igra rečima i pojmovima. Fino onako da malo baciš spiku pa da ljudi zabalave čim čuju da si student filozofije. Prestala sam da govorim ljudima šta studiram jer smaraju sa tim pogledima koji su negde na granici da te smatraju božanstvom i toga da misle da si retard koji je proćerdao najbolje godine svog života.
Astrologija je divna i veruj mi , ništa manje precizna od palamuđenja o bitku, bivstvujućem, transcendentalnoj apercepciji i ostalim ebo lud zbunjenog pojmovima.
Predobro me poznaješ.
Ajde sad završite sa spamom pa da nas prebacim na odgovarajuću temu![]()
ovo nije tacno. ni malo.![]()
bavim se poslom koji je opisan kroz saturma i urana, samo sto nisam sigurna da je to pravi izbor za mene...![]()
ajd ekazite mi koja zanimanja mi leze vec jednom, puisti matematiku i filozofiju!![]()
uf, al si mi rekao. neka si!Prvi (veci deo) posta nije tumacenje tvoje natalne karte vec psihomenicarove.
A po manastirima ces da se vucaras,itekako,ako nisi ici ces,zivi bili pa videli.
Izaberi posao koji ti se svidja,pa radi isti.
Zvezde nista ne daju,zvezde samo nude.A ono sto tebi nude,mi ne znamo jer natalnu nisi postavila,vec rekla samo polozaj dve tri planete.
Tebi treba znak paznje.Poput onog pajsera,koji je trazio iz dana u dan da mu pogodimo koji je znak.