PROFESIONALNA ORJENTACIJA I NATAL

lepo si rekao...sunce, kao glavno, pa još i vladar podznaka i druge kuće u konjunkciji sa vrhom treće i lepim aspektima sa uranom i neptunom...kako onda nema duhovnosti??' i deveta ja u ribama...

Sunce glavno (na religiju se gleda formalno,radi odrzanja poretka).

Neptun (laz,vlada devetim) je u sestom (Devica,korist) ugrozen od Marsa i Meseca.Sklonost ka opijatima.Bolje ostaviti duvan,jer vise steti zdravlju nego doprinsi lepom.

Hvala obojici, dobro nije bas sa decom ali niste ni daleko. Trebala bih da radim u oblasti medicine i psihoter.
Vladar sestog sunce, u konjunkciji sa neptunom(medicina) i uranom(psihologija, psihoterapija).
Takodje u sestom imam mesec(psiha) u devici(zdravlje).
A prvi posao na kojem sam zaradila pare je bilo na snimanju serije kao statista. Vrh sestog u lavu, dao je novac na polju zabave, scena, kamere :)

Ja glasam da se psihomehanicar bavi psihologijom. Sesta u jarcu, vladar saturn u vodoliji(psihologija).
U setom polju ima jos i uran(psihologija), neptun(neka pomagacka profesija). Uran i Neptun u konjunkciji. Neptun u dobrom aspektu sa suncem u devici(polje zdravstva). A sunce pokazuje i nacin kako on dolazi do novca. Onda vladar desetog mars u vagi(mir, komunikacija) u konjunkciji sa mesecom(psiha).
Pa jos i deveto polje u ribama, a neptun u sestom(zdravstvo, pomagacke profesije).

Hvala obojici, dobro nije bas sa decom ali niste ni daleko. Trebala bih da radim u oblasti medicine i psihoter.
Vladar sestog sunce, u konjunkciji sa neptunom(medicina) i uranom(psihologija, psihoterapija).
Takodje u sestom imam mesec(psiha) u devici(zdravlje).
A prvi posao na kojem sam zaradila pare je bilo na snimanju serije kao statista. Vrh sestog u lavu, dao je novac na polju zabave, scena, kamere :)
pa ok je...uran u konjunkciji sa MC i puno planeta tamo...ali to sve ukazuje i na više profesija...4 kuće na granici po dvaju znakova, pa je vreme rodjenja potrebno tačno u minut (da ne kažem sekund), a to teško da jeste

@ Ja glasam da se psihomehanicar bavi psihologijom. Sesta u jarcu, vladar saturn u vodoliji(psihologija).

Sve su to malefici.Ako je aspektovano ne znaci da to treba i raditi.Gde je Saturn tu nema srece,gde je Uran -visa sila ne da,osoba puca.Neptun u lepom aspektu,iluzije i obmane ali bez posledica po subjekta,u losem sa posledicama.

U njegovom sestom-radno mesto,posao.Saturn nije psihologija,daje jak rezon i dobru logiku,ali se odnosi na zemlju,jer je u prirodnom Device koja simbolizuje neplodnu zemlju

Psihologiju mu daje Jupiter,Merkur u drugom i ocekivati je uspeh,ako prevagu ne odnese druga strana,opijati.

pa ok je...uran u konjunkciji sa MC i puno planeta tamo...ali to sve ukazuje i na više profesija...4 kuće na granici po dvaju znakova, pa je vreme rodjenja potrebno tačno u minut (da ne kažem sekund), a to teško da jeste

da vreme pomerim minut unazad,ista je situacija, stepeni na kojima pocinju kuce se ne menjaju. Ali rekla bih da je vreme rodjenja tacno,ili minut ranije, jer dogadjaji u zivotu potvrdjuju ovo. Npr. vrh cetvrte je na osmom stepenu, po teoriji o stepenima on odgovara skorpiji a meni se kuca nalazi ispod groblja. Onda vrh devetog na 18 stepenu- devica(medicinski fax). Vrh sestog u lavu, na regulusu, prvi posao na snimanju serije, gde sam upoznala poznate glumce. Ovo se uklapa u moj zivot :)
Ali slazem se da taj uran u desetoj moze da donese promene posla, vise poslova.

Hmm, da i ja priupitam ( a jesam dosadna više) - meni su davno rekli kad su mi bacali pogled na kartu rekli da je presudno da gledam i da ' ispunim simboliku' ovog vladar 2 kuće u 4om polju( Jupiter) i vladar 4og u 2 ( Neptun ) te bi to bila zarada od kuće.
Doduše ja sa ovim što sad studiram teško da mogu od kuće da zarađujem, ostaje mi samo prosveta ..što mi je ok s tim da bih morala nekako da se prebacim na rad sa nekom mlađom populacijom pošto me od srednjoškolaca hvata jeza.
Nisam sigurna da li imam u karti uslova za neko dalje školovanje ( master trte mrte, kako je krenulo biće sreća i ako diplomiram). Ko me tero na studij filozofije..mladost ludost.

Nema potrebe da žurite, ako neko nađe vremena i ako bude volje.
untitled.jpg

Jupiter na pocetku device,Sunce u Devici,mora biti ukljucen i intelektualni rad i poriv ka bavljenjem istim,ali ljubav ka novcu i dobro naplatiti svoj rad nose prevagu.Sta god radio novcanice ce biti ukljucene u igru bez kojih neces znati funkcionisati i neces se snaci.Posto je Mesec ugrozen,jos bolje je sto te zanima psihologija i sto se bavis istom,to ce izaci na dobro,ali bez pune vrece neces biti srecan.

Ovo nije lose,jer novcem se mogu usreciti i ljudi koji nas okruzuju,i prva veca suma koju budes zaradio bice ulozena u kupovinu ili renoviranje vec postojece kuce ( stana ).

Ti imas potrebu da posecujes crkve i manastire,narocito zenske,verovatno slavis Svetu Petku ili Bogorodicu.

ovo nije tacno. ni malo. :think:

pa mozda bi ti islo, samo sto si ga omrzo! :P
Pa nisu ti rekli šta ćeš voleti nego u kojoj sferi ti leži najveći potencijal za razvoj ( možda dobitak novčani). E sad što si ti to igrom slučaja u životu zamrzeo, Kreptice pitice, to je druga stvar :D

a dobro, možemo takođe reći da je u ovom momentu programiranje veoma unosan posao, a takođe da 98% ljudi može da se bavi programiranjem jer je u pitanju prosto korišćenje logike i učenje algoritama, za šta svako ima potencijal...

Mislim, ajde, ti sad meni daš natalnu kartu, i ja ti kažem ''aha, biće love ako budeš narodni poslanik, al nipošto nemoj da studiraš filozofiju jer se tu nećeš obogatiti sigurno :S

A Matke, filozofa ko i svih imaš raznih. Ti ko da nisi imao filozofiju u srednjoj školi.
Bilo je međ njima i vernika, i zvezdoljubaca, ateista, praktičara, teoretičara...idi begaj.

Nije ti filozofija baš ne znam kakva visoka i egzaktna nauka. Palamuđenje obično. Igra rečima i pojmovima. Fino onako da malo baciš spiku pa da ljudi zabalave čim čuju da si student filozofije. Prestala sam da govorim ljudima šta studiram jer smaraju sa tim pogledima koji su negde na granici da te smatraju božanstvom i toga da misle da si retard koji je proćerdao najbolje godine svog života.

Astrologija je divna i veruj mi , ništa manje precizna od palamuđenja o bitku, bivstvujućem, transcendentalnoj apercepciji i ostalim ebo lud zbunjenog pojmovima.

Predobro me poznaješ.
Ajde sad završite sa spamom pa da nas prebacim na odgovarajuću temu :)

ajd ekazite mi koja zanimanja mi leze vec jednom, puisti matematiku i filozofiju! :P

ovo nije tacno. ni malo. :think:

Prvi (veci deo) posta nije tumacenje tvoje natalne karte vec psihomenicarove.
A po manastirima ces da se vucaras,itekako,ako nisi ici ces,zivi bili pa videli.

bavim se poslom koji je opisan kroz saturma i urana, samo sto nisam sigurna da je to pravi izbor za mene...:(

Izaberi posao koji ti se svidja,pa radi isti.
Zvezde nista ne daju,zvezde samo nude.A ono sto tebi nude,mi ne znamo jer natalnu nisi postavila,vec rekla samo polozaj dve tri planete.

ajd ekazite mi koja zanimanja mi leze vec jednom, puisti matematiku i filozofiju! :P

Tebi treba znak paznje.Poput onog pajsera,koji je trazio iz dana u dan da mu pogodimo koji je znak.

Poslednja izmena:
Prvi (veci deo) posta nije tumacenje tvoje natalne karte vec psihomenicarove.
A po manastirima ces da se vucaras,itekako,ako nisi ici ces,zivi bili pa videli.

Izaberi posao koji ti se svidja,pa radi isti.
Zvezde nista ne daju,zvezde samo nude.A ono sto tebi nude,mi ne znamo jer natalnu nisi postavila,vec rekla samo polozaj dve tri planete.

Tebi treba znak paznje.Poput onog pajsera,koji je trazio iz dana u dan da mu pogodimo koji je znak.
uf, al si mi rekao. neka si! :P

Back