PROFESIONALNA ORJENTACIJA I NATAL

daisy13

moze neko ako nije problem?:rumenko:
jos malo se treba spremiti za fax,a ja sam i dalje u polilemi

Uh, pa imaju i moje drugarice ugrozen mesec pa to studiraju,pritom su odlicni studenti. Juce sam bas gledala kartu koleginice,
mesec ugrozen od saturna, neptuna i urana :eek:
A deveto polje je u ribama, u sestom neptun i uran. Sunce, vladar drugog u devici, i pravi pozitivan aspekt sa neptunom...

Iskreno mislim da je ovo za psihologiju zaista istina, zanimaju me filozofija, psihologija, umjetnost i sve što se tiče funkcionisanja čovijeka.

e pa da, to se poklapa sa tvojim devetim poljem (studije) u ribama. Ali trebalo bi nesto gde imas dobar polazaj, jer si ti podznak lav, verovatno volis moc :)
Vladar lava sunce, ti je u drugom polju(novac). Verovatno jako volis novac. Sunce u devici, novac bi mogao da zaradjujes kroz simboliku device, a to moze biti medicina, socijalni rad, posao gde mozes pomoci drugima, i koji zahteva strpljenje, preciznost,predanost.
p.s. sad sam tek skontala tvoj nik, psihomehanicar :lol: mislim da i to dosta govori o tebi.

I kome sada da vjerujem :D

Jupiter na pocetku device,Sunce u Devici,mora biti ukljucen i intelektualni rad i poriv ka bavljenjem istim,ali ljubav ka novcu i dobro naplatiti svoj rad nose prevagu.Sta god radio novcanice ce biti ukljucene u igru bez kojih neces znati funkcionisati i neces se snaci.Posto je Mesec ugrozen,jos bolje je sto te zanima psihologija i sto se bavis istom,to ce izaci na dobro,ali bez pune vrece neces biti srecan.

Ovo nije lose,jer novcem se mogu usreciti i ljudi koji nas okruzuju,i prva veca suma koju budes zaradio bice ulozena u kupovinu ili renoviranje vec postojece kuce ( stana ).

e, jel mogu ja?

meni je deveto polje u jarcu, vladar saturn je u devici na kraju 5. polja, sunce u ribama, asc u biku, vladar venera u 12 polju u ovnu.

Ti imas potrebu da posecujes crkve i manastire,narocito zenske,verovatno slavis Svetu Petku ili Bogorodicu.

po meni psihologija je najbolji izbor...jer vladar 10 jeste mars, ali u mirnij vagi u kući lomunikacija...u konjunkciji sa mesecom(duša, psiha)...komunikacija u vezi psihe...ta konjunkcija u kvadratu sa urano m u 6 kući zdravlja i posla(radnog mesta) može biti neprijatna u životu...bolje da se ispuni simbolika i utroši energija kavadrata u pravo na psihologiju, kojom vlada upravo uran...vladar druge kuće novca praktično u trećoj---opet komunikacije(naravno treća, kao i svaka, ima i druga značenja, ali...)...jupiter i merkur u drugoj mogu biti svašta, ali svakako i komunikacija u vezi duhovnog(jupiter) razvoja...venera iz 11(psihologija) u konjunkciji sa vrhom druge...
uostalom, kome je ugrožen mesec, psihologija i astrologija mogu samo da pomognu

Kakav duhovni razvoj,ni pomena o tome,planete su mu u detrimentu,reper je drugo polje i sesto.Sesto je prirodno polje Device(korist),a drugo (novac) mu pada u Devicu.

Jupiter vlada umetnutim petim,u drugom je-ljubav ka parama i gomilanju.Merkur je u drugoj.

Sve meri preko novca.Psihologija ga zanima zbog haosa koji mu pravi Mars jer cepa Meseca ( razrovario mu psihu od glave do pete),izlaz trazi preko aspekta Sunca i Urana koji moze dati lepe rezultate.

Back