PROFESIONALNA ORJENTACIJA I NATAL

hej, može li netko da pogleda moju natalnu mapicu 17.07.1976. 21:30 mostar BiH. Preživjela sam zadnjih godina tranzitni saturn preko natalnog sunca, merkura, venere i saturna u petoj kući! Moj život i svakodnevnica se ttoooooooootalnoooo promijenila u odnosu na period prije tranzita. Ubrzo mi prelazi preko natalnog marsa a istovremeno uran iz riba mi radi opoziciju na natalni mars u djevici u sedmoj kući. Obzirom da sam se već razvela šta mi donosi ovaj aspekt? HVALA

Jel moze neko malo da ''proviri'' u moju natalnu kartu? Volela bih da mi neko da savet...Gde su poslovi u kojima bih bila uspesna,gde su zapravo moji talenti..Blizi se trenutak kad treba da se pripremam za fakultet ali ne znam sta,bilo koja smernica je dobrodosla :)

Thanks

44482036-1-1.gif

Zdravo opet imam pitanje ,ako ste u mogucnosti da mi date neke smernice u vezi profesije
u ovom slucaju moje dece .
Izuzetno mi je vazno da znam cime ce se ko baviti .Obzirom da ste mi nedavno otkrili da su mi njihove karte ranije uradjene pogresno - sada sam bas zbunjena.
Devojcica je http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...qX4y-u1184572197&nhor=62&go.x=13&go.y=5&go=Go

Decak je
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...97&go.y=5&go=Go&nhor=63&go.x=20&go.y=12&go=Go

Unapred se zahvaljujem i Vic i Web -a od velikog znacaja mi je bila i dosadasnja vasha pomoc !

Uf, Vera74, pa to su bukvalno mala deca ... ni polasku u školu nisu blizu ...

Lično mislim da nema svrhe tako maloj deci bilo šta gledati, osim ako ne postoji neka konkretna, aktuelna stvar (čak i to vrlo, vrlo "dozirano") a što se tiče profesionalne orjentacije, daleko su oni od toga u ovom momentu da je neophodno time se baviti, rano je čak i da ih usmeravaš ka nečemu.

hej, može li netko da pogleda moju natalnu mapicu 17.07.1976. 21:30 mostar BiH. Preživjela sam zadnjih godina tranzitni saturn preko natalnog sunca, merkura, venere i saturna u petoj kući! Moj život i svakodnevnica se ttoooooooootalnoooo promijenila u odnosu na period prije tranzita. Ubrzo mi prelazi preko natalnog marsa a istovremeno uran iz riba mi radi opoziciju na natalni mars u djevici u sedmoj kući. Obzirom da sam se već razvela šta mi donosi ovaj aspekt? HVALA

Moguce je da je ovo pitanje malo zalutalo na temu profesionalne orjentacije, a kako je novi clan i nema je da se "buni sto joj niko ne odgovara, samo da napisem da je primeceno, pa cemo pogledati:razz:

Ja jesam nacrtala kartu ali postoje neka neslaganja...sve planete koje si navela jesu u 5 polju i to je period koji se desavao u zadnjih 5 godina kao takav kakav si navela, ali se po karti Mars nalazi u 6 polju za ovo vreme rodjenja koje si dala i asc je na 14 Riba, pa se sigurno desilo da si kartu radila na nekom drugom mestu ili sajtu ako je u pitanju polozaj kuca..za ovo vreme 21 i 30 , po astrokomu, gde je preracun tacan, Mars je u 6 polju pa moramo da te sacekamo da vidimo sta se to ranije desavalo..ili vreme nije dobro ili ti je neko dao drugacije podatke za kartu..pa se izjasni kad se ukljucis..

Radi se o tome da su natalne karte na neki način interaktivna stvar, da se tako izrazim. Iz natalne karte ne može se videti čime će ti se deca baviti jer sigurno ima više stvari ka kojima su naklonjeni, a kada se navede sve to, stvar postaje suviše uopštena.
Drugo je to kad neko sa 17,18 pita šta bi mu odgovaralo za upis na fakultet i sl., i pri tome otprilike poznaje šta bi a šta ne bi hteo i mogao.

Inače, rekla sam da u principu nema neke velike svrhe deci tumačiti natale, jer nisu formirane ličnosti, predispozicija je suviše ... samo o tome se radi. Ne kažem da ne može teoretski, sve može ali veliki broj astrologa to ne praktikuje iz navedenih razloga.

Mislim da me nisi shvatila šta sam htela da kažem.

De, vip, baci pogled na njen natal (mislim na citiranu Unsaie), meni je jako lep za bavljenje psihologijom. Vidi se maltene na prvi pogled. :-D Čisto da čuje second opinion. :wink:

zna ona moje misljenje, ja je "nagovarala" :wink::oops: na pocetku teme o natalnim kartama u slikama da se okrene tome jer sam videla isto kao i ti da joj to jako lezi i da joj je interes dubok za to...Plus, sto mislim da joj je to jak nacin da "trosi svoje aspekte" a spoj sa astrologijom i jacanje duha i intuicije samo ce joj pomoci da dublje udje u sve to, i da radi sa ljudima jako kvalitetno!Potpuno se slazem sa tobom!

PS. koliko su jake planete, rece ona da su sumnjali kako joj nesto fali u tom polju, da su joj nasli nesto kao pocetno stanje poremecaja..a ne zna da svako od nas ko ima jako polje 12 moze tako lako da bude okarakterisan kao da mu nesto fali..ma lekari uvek nadju nesto , nema organizma koji bi po njima bio zdrav...:)

(uspjela sam da se ne pojavljujem na net cak tri sedmice, ni na sekund :D)

Elle & Vip , hvala, rekla bih nesto vise ali mi se jezik veze svaki put kada mi neko nesto fino kaze.
Necu odbaciti ono sto su mi ljekari rekli, ali cu svakako uzeti u obzir i ovaj komentar o njima kao i 12om polju.
Nego, prije nego sto to kazem nesto glupo, hvala jos jednom :smajlikojicrveni:

Inace, moje napredovanje na polju astrologije ide sporo i iako se tvrdoglavo drzim kursa, ponekad je tesko ne skrenuti u neko polje o kom ne znam nista a djeluje mi zanimljivo.
Kao jednom sa Hironom :lol:
a ima ih dosta zanimljivih...

sto bi bio optimalan posao za mene?

studirala sam (pa prestala, sa neptunom u 9. polju se nisam bas mogla odluciti za samo jednu stvar, ja sam htjela sve i odmah! i na kraju od svega toga nista) i sad radim kao prodavacica... previse radim (vise nego propisano) a malo novca zaradujem (mislim da svoje 6. polje kompletno ispunjavam ;) ).... toliko o mojoj situaciji...

dali bi imala sanse u gastronomiji? napr. da otvorim neki cafe ili bas prodavaonicu kafe ili u tom smjeru nesto? eventualno i restoran? dali uopce smijem da idem u privatnicki posao? ili bolje da sam radnik?

koji mi smjer predlazu zvjezde? volim sve da radim u sustini...sve mi je interesantno i privlacno...

hvala unaprijed!

moja karta:
http://img402.imageshack.us/img402/2706/lydigt6.gif

Back