Polemarchoi
Ističe se
- Poruka
- 2.589
ali pazi ovo
ako piješ šveps biter lemon
i jedeš indijski orah,
podrigivaćeš na pistaće
provereno![]()
A prdeti na prebranac od rucka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali pazi ovo
ako piješ šveps biter lemon
i jedeš indijski orah,
podrigivaćeš na pistaće
provereno![]()
Treba tu dodati tri legende: Roberta Karlosa, Arijela Ortegu, i Njegovo Fudbalsko Visočanstvo Luisa Nazaria Da Limu Ronalda.
Takođe, verujem da ne bi bilo mnogo teško ubediti Klarensa Sedorfa da obuče ponovo reprezentativni dres, pogotovo jer se on i povukao iz reprezentacije zbog konflikta sa tadašnjim trenerom Markom Van Bastenom.

Aaa, postoje li sanse da se "sastanemo" sa Brazilom u finalu?

Sa Gancijima igramo u nedelju, tako da to ne bi trebalo da ti predstavlja problem. Poslednju utakmicu, sa Australijom, igramo u sredu, ali u pola devet uveče, tako da i za to pretpostavljam da ti neće biti problem.
Ali šta ćeš sa najiščekivanijim duelom? Protiv Švaba igramo u petak, i to u pola dva.
Lepo ja kažem, trebalo je tu uzeti godišnji odmor.![]()

Imam kafić blizu kancelarije, pa ću izaći na ''teren''. Nije sve u kancelarijskom poslu
Nego nije poenta bila šta da radim sa utakmicama Srbije, to gledam 1/1, ali šta sa ostalim tekmama...2006. sam odgledao 90% utakmica, a sad...ma smisliću nešto, yebo pos'o![]()
gde god ima vajrles tu je i RTS...kaki problem...samo klikneš ton i bog te veselio...uebo poso....

Kliknem ton?
A kako da kliknem ton kada mi izleti ''Panteliću mamu ti *ebem, mrš sa terena!''?![]()
molim sve da prestanu sa ovim komentarima,kad god se tako pricalo ispadali smo pre roka
![]()

yebo pos'o![]()

Mada, dobro, bolje i to nego Kristina Ronaldo. Nikad Španci nisu imali ni približno ovoliko jak tim.
Zapravo, pitanje je kad se poslednji put moglo reći da je jedan tim ovoliki favorit za titulu.
Jedino možda Laka Konjica '54. Čak su i po rezultatima tu negde. Doduše, ne i po gol razlici.
Imali su jake timove, ali baš, baš nikad nisu važili ni za jednog od tri favorita, a kamoli za najvećeg. I to ubedljivo najvećeg.
Ja iskreno mislim da pitaš 10 ljubitelja fudbala za realno mišljenje, minimum 7 će ti reći da vidi njih kao prvake. Jedini sličan slučaj (zapravo, tad je bilo 10 od 10) je bio sa gore pomenutim Puškaševim Mađarima.
????? Jupiiiii znaci imacu sansu da osetim atmosheru finala jeeeeeeeeeeeeee...

Stvarno????? Jupiiiii znaci imacu sansu da osetim atmosheru finala jeeeeeeeeeeeeee...
Kako zasto Balak, pa zato sto je lep 'fala Bogu mada se meni vise dopada Oliver Kan ali dobro on je penzioner cika a Zidan je sve ono sto se zenama dopada kod jednog muskarca dok je Ronaldo bljak neprimetan, nikakav sarm doticnog se ne moze nanjusiti...ja nerado priznajem da ne znam ni sta je ofsajd...a fudbal rado gledam, jednostavno malo sam zanski pritupa...tu se vec nista ne moze...![]()
You gotta be effing kidding me? 

Oliver Kan?You gotta be effing kidding me?
I ček, koliko te kapiram, ili barem naslućujem, Oliver Kan ti deluje šarmantno?
Kuku lele mene grdna Slavujka.![]()