procene oko mundijala

Treba tu dodati tri legende: Roberta Karlosa, Arijela Ortegu, i Njegovo Fudbalsko Visočanstvo Luisa Nazaria Da Limu Ronalda. :worth:

Takođe, verujem da ne bi bilo mnogo teško ubediti Klarensa Sedorfa da obuče ponovo reprezentativni dres, pogotovo jer se on i povukao iz reprezentacije zbog konflikta sa tadašnjim trenerom Markom Van Bastenom.

FK Penzioner :lol:

Sa Gancijima igramo u nedelju, tako da to ne bi trebalo da ti predstavlja problem. Poslednju utakmicu, sa Australijom, igramo u sredu, ali u pola devet uveče, tako da i za to pretpostavljam da ti neće biti problem.

Ali šta ćeš sa najiščekivanijim duelom? Protiv Švaba igramo u petak, i to u pola dva.

Lepo ja kažem, trebalo je tu uzeti godišnji odmor. :D

Imam kafić blizu kancelarije, pa ću izaći na ''teren''. Nije sve u kancelarijskom poslu:mrgreen:

Nego nije poenta bila šta da radim sa utakmicama Srbije, to gledam 1/1, ali šta sa ostalim tekmama...2006. sam odgledao 90% utakmica, a sad...ma smisliću nešto, yebo pos'o:D

Ne razumem? Zašto Balak? :confused:

Za Zidana pretpostavljam jer je bio majstor, ali zašto Balak? Nije valjda da ti je od svih svetskih fudbalera on najbolji frajer? :eek: Mada, dobro, bolje i to nego Kristina Ronaldo. :D

Inače, kad smo kod njega, baš smo pričali nešto pre par dana na Fudbalu o njegovom neigranju, koje će za nas, rekao bih, biti veliki plus. Jeste da je on van forme već duže vreme, ali švapski kapiten ti je institucija k'o brazilska desetka. Što reče jedan kolega ''ali on se više dernja, kuka, vrišti, i skače nego što igra''. Pa, rekoh, pravi švapski kapiten. :D Oni imaju tri titule, sve tri kad su ih predvodila praktično tri od pet najslavnijih kapitena ikad: Fric Valter, Franc Bekenbauer, i Lotar Mateus. Tako da je njegova povreda veliki plus za naše šanse, i veliki minus za tvoje pohotne oči. :D

Što se tiče Španaca, kopiraću već napisano:

Nikad Španci nisu imali ni približno ovoliko jak tim.

Zapravo, pitanje je kad se poslednji put moglo reći da je jedan tim ovoliki favorit za titulu.

Jedino možda Laka Konjica '54. Čak su i po rezultatima tu negde. Doduše, ne i po gol razlici.

Imali su jake timove, ali baš, baš nikad nisu važili ni za jednog od tri favorita, a kamoli za najvećeg. I to ubedljivo najvećeg.

Ja iskreno mislim da pitaš 10 ljubitelja fudbala za realno mišljenje, minimum 7 će ti reći da vidi njih kao prvake. Jedini sličan slučaj (zapravo, tad je bilo 10 od 10) je bio sa gore pomenutim Puškaševim Mađarima.

Stvarno:eek:????? Jupiiiii znaci imacu sansu da osetim atmosheru finala jeeeeeeeeeeeeee...:klap::klap::klap:

Kako zasto Balak, pa zato sto je lep 'fala Bogu mada se meni vise dopada Oliver Kan ali dobro on je penzioner cika a Zidan je sve ono sto se zenama dopada kod jednog muskarca dok je Ronaldo bljak neprimetan, nikakav sarm doticnog se ne moze nanjusiti...ja nerado priznajem da ne znam ni sta je ofsajd...a fudbal rado gledam, jednostavno malo sam zanski pritupa...tu se vec nista ne moze...:aha:

Stvarno:eek:????? Jupiiiii znaci imacu sansu da osetim atmosheru finala jeeeeeeeeeeeeee...:klap::klap::klap:

Kako zasto Balak, pa zato sto je lep 'fala Bogu mada se meni vise dopada Oliver Kan ali dobro on je penzioner cika a Zidan je sve ono sto se zenama dopada kod jednog muskarca dok je Ronaldo bljak neprimetan, nikakav sarm doticnog se ne moze nanjusiti...ja nerado priznajem da ne znam ni sta je ofsajd...a fudbal rado gledam, jednostavno malo sam zanski pritupa...tu se vec nista ne moze...:aha:

Imas horor ukus

2afwhtd.jpg

...jaoj bre muski primerci Balkana ne ide to kako vi zamisljate...kliknes sa nekim ili ne kliknes, ne mogu da gledam svaku crtu pojedinacno bwe...meni je bas Kan sladak, svidja mi se od sportista jos i Monfis, Marej, Soderling...meni su oni veoma privlacni...ajd' onaj Tjeri Anri je isto simpatican od tih kao lepih ali ne padam ja na to...sarm momci sarm se trazi:aha::zaljubljena:

Back