peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.340
Argentina bi bila prvak 100% da ima trenera ; ali ga nema
I odbranu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Argentina bi bila prvak 100% da ima trenera ; ali ga nema
I odbranu.
Ma imaju oni sasvim korektnu odbranu. Nisu Burdiso, Demikelis, Hajnce, i Samjuel uopšte loši igrači. Doduše, svakako bi ta odbrana bila barem duplo bolja da osoba sa pozamašnom količinom krvi u svom heroinu nije izostavila nenadjebivog Havijera Zanetija.
Ako su negde slabi, to je pozicija golmana.
Ma imaju oni sasvim korektnu odbranu. Nisu Burdiso, Demikelis, Hajnce, i Samjuel uopšte loši igrači. Doduše, svakako bi ta odbrana bila barem duplo bolja da osoba sa pozamašnom količinom krvi u svom heroinu nije izostavila nenadjebivog Havijera Zanetija.
Ako su negde slabi, to je pozicija golmana.
Bas, idiot je Zanetija izostavio ... Jesi mozda vidio , mislim u Blicu, pre negde su napravili tim od izostavljenih fudbalera, a koji bi ono trebali da igraju na SP...
Марадона, Меси и Агуеро освајају осим ако не испадну у групи.
Gazija:Bas, idiot je Zanetija izostavio ... Jesi mozda vidio , mislim u Blicu, pre negde su napravili tim od izostavljenih fudbalera, a koji bi ono trebali da igraju na SP...

Ja sam to video na netu da su neki stranci napravili još pre nekih par nedelja.
Evo, našao sam sad ovo:
Adler (Germany); Diarra (France), Ferdinand (England), Essien (Ghana), Zanetti (Argentina); Beckham (England), Cambiasso (Argentina), Ballack (Germany); Van Nistelrooy (Holland), Drogba (Ivory Coast), Ronaldinho (Brazil).
Doduše, većina njih je povređena, ne izostavljena odlukom trenera.
Treba tu dodati tri legende: Roberta Karlosa, Arijela Ortegu, i Njegovo Fudbalsko Visočanstvo Luisa Nazaria Da Limu Ronalda.
Takođe, verujem da ne bi bilo mnogo teško ubediti Klarensa Sedorfa da obuče ponovo reprezentativni dres, pogotovo jer se on i povukao iz reprezentacije zbog konflikta sa tadašnjim trenerom Markom Van Bastenom.
pa ispasce sigurno
danas ne mozes da igras ni klikere bez dobrog trenera

I narkoman.![]()
Da, Pato. Dodao bih i Dijega.
Ronaldo je bre Ronaldo. To ti je kao što je Ajverson rekao za Džordana kad se ovaj po drugi put vratio u NBA: ''Majkl Džordan će i sa 50 godina biti bolji od barem polovine igrača u ligi.''
Jeste, Sedorf je carina. Jedan od mojih omiljenih igrača.![]()

Da, i Dijego...
To stoji što kažeš za Ronalda.
Ma carina je, nego čujem da će da ide u Amriku, dosadilo mu u Milanu.![]()
Prati fabulu, bem te u pivo. Pričamo o Sedorfu.
Ne znam, prvi put čujem to za Ameriku. Nadam se da nije istina.
Тамно никшићко и кикирики то је добар посао. Јес да је увозно ал ваља.

peti ligament:'ebo te, još sam i pročitao sve postove. Trokira mozak, palim u krevet.
U 8 na posao, a počinje SP. E u ******.