procene oko mundijala

Ma imaju oni sasvim korektnu odbranu. Nisu Burdiso, Demikelis, Hajnce, i Samjuel uopšte loši igrači. Doduše, svakako bi ta odbrana bila barem duplo bolja da osoba sa pozamašnom količinom krvi u svom heroinu nije izostavila nenadjebivog Havijera Zanetija.

Ako su negde slabi, to je pozicija golmana.

Ma imaju oni sasvim korektnu odbranu. Nisu Burdiso, Demikelis, Hajnce, i Samjuel uopšte loši igrači. Doduše, svakako bi ta odbrana bila barem duplo bolja da osoba sa pozamašnom količinom krvi u svom heroinu nije izostavila nenadjebivog Havijera Zanetija.

Bas, idiot je Zanetija izostavio ... Jesi mozda vidio , mislim u Blicu, pre negde su napravili tim od izostavljenih fudbalera, a koji bi ono trebali da igraju na SP...

Korektna da, ali dobra...šta znam, djeluje mi kao spremna za kiks u svakom trenutku. Istina, kada se pogleda gdje ti igrači igraju, plus da je tu i tata tj. Zaneti...3 igrača odbrane koja su igrala finale LŠ. Nije mala stvar, definitivno, ali nekako, osim Zanetija koji je jednostavno mašina, ovi ostali mi ne ulivaju previše povjerenja. A upravo taj Zaneti nije pozvan.
Kambjasa i da ne komentarišem, Maradona koliko god dobar igrač bio, kao trener donosi veoma čudne odluke.

A volio bih da vidim na djelu onog Otamendija, mada mislim da i ako bude dobijao priliku to će biti nešto na kašičici.

Poslednja izmena:
Gazija:
Bas, idiot je Zanetija izostavio ... Jesi mozda vidio , mislim u Blicu, pre negde su napravili tim od izostavljenih fudbalera, a koji bi ono trebali da igraju na SP...

Ja sam to video na netu da su neki stranci napravili još pre nekih par nedelja.

Evo, našao sam sad ovo:

Adler (Germany); Diarra (France), Ferdinand (England),­ ­Essien (Ghana), Zanetti (Argentina); Beckham ­(England), Cambiasso ­(Argentina), Ballack (Germany); Van Nistelrooy (Holland), Drogba (Ivory Coast), Ronaldinho (Brazil).

Doduše, većina njih je povređena, ne izostavljena odlukom trenera.

Treba tu dodati tri legende: Roberta Karlosa, Arijela Ortegu, i Njegovo Fudbalsko Visočanstvo Luisa Nazaria Da Limu Ronalda. :worth:

Takođe, verujem da ne bi bilo mnogo teško ubediti Klarensa Sedorfa da obuče ponovo reprezentativni dres, pogotovo jer se on i povukao iz reprezentacije zbog konflikta sa tadašnjim trenerom Markom Van Bastenom.

Ja sam to video na netu da su neki stranci napravili još pre nekih par nedelja.

Evo, našao sam sad ovo:

Adler (Germany); Diarra (France), Ferdinand (England),­ ­Essien (Ghana), Zanetti (Argentina); Beckham ­(England), Cambiasso ­(Argentina), Ballack (Germany); Van Nistelrooy (Holland), Drogba (Ivory Coast), Ronaldinho (Brazil).

Doduše, većina njih je povređena, ne izostavljena odlukom trenera.

Treba tu dodati tri legende: Roberta Karlosa, Arijela Ortegu, i Njegovo Fudbalsko Visočanstvo Luisa Nazaria Da Limu Ronalda. :worth:

Takođe, verujem da ne bi bilo mnogo teško ubediti Klarensa Sedorfa da obuče ponovo reprezentativni dres, pogotovo jer se on i povukao iz reprezentacije zbog konflikta sa tadašnjim trenerom Markom Van Bastenom.

Samo bih na onaj spisak dodao i Alešandre Pata....
Ronaldovo vreme je prošlo.
Uf Sedorf je jako dobar, konstantno dobro igra iako je već u godinama, setimo se samo gola koji je dao Mančesteru...

Da, Pato. Dodao bih i Dijega.

Ronaldo je bre Ronaldo. To ti je kao što je Ajverson rekao za Džordana kad se ovaj po drugi put vratio u NBA: ''Majkl Džordan će i sa 50 godina biti bolji od barem polovine igrača u ligi.''

Jeste, Sedorf je carina. Jedan od mojih omiljenih igrača.

:heart:

Da, Pato. Dodao bih i Dijega.

Ronaldo je bre Ronaldo. To ti je kao što je Ajverson rekao za Džordana kad se ovaj po drugi put vratio u NBA: ''Majkl Džordan će i sa 50 godina biti bolji od barem polovine igrača u ligi.''

Jeste, Sedorf je carina. Jedan od mojih omiljenih igrača.:heart:

Da, i Dijego...
To stoji što kažeš za Ronalda.:ok:

Ma carina je, nego čujem da će da ide u Amriku, dosadilo mu u Milanu.:(

peti ligament:
'ebo te, još sam i pročitao sve postove. Trokira mozak, palim u krevet.
U 8 na posao, a počinje SP. E u ******.

Sa Gancijima igramo u nedelju, tako da to ne bi trebalo da ti predstavlja problem. Poslednju utakmicu, sa Australijom, igramo u sredu, ali u pola devet uveče, tako da i za to pretpostavljam da ti neće biti problem.

Ali šta ćeš sa najiščekivanijim duelom? Protiv Švaba igramo u petak, i to u pola dva.

Lepo ja kažem, trebalo je tu uzeti godišnji odmor. :D

Back