Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Plavi ekran smrti (mozda ti je ram u pitanju a mozda i maticna)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plavi ekran smrti (mozda ti je ram u pitanju a mozda i maticna)

Uglavnom je plavi ekran znak za grešku ili na RAM memoriji (u većini slučajeva) ili na HDD, bar po mom iskustvu...
@soleares
Jesi li u skorije vreme menjao nešto od gore pomenutih?
Uglavnom je plavi ekran znak za grešku ili na RAM memoriji (u većini slučajeva) ili na HDD, bar po mom iskustvu...
@soleares
Jesi li u skorije vreme menjao nešto od gore pomenutih?[/QUO
Nisam. Imam laptop fujitsu siemens esprimo mobile V6535, kupljen pre 2 meseca.
Je l neko može da mi pomogne oko popravke racunara? Bio sam na netu bez antivirusa i od tada kad ga ukljucim izbacuje mi /WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM is corrupt or missing. Ne mogu nista sa njim. Uopšte ga ne mogu pokrenuti. Skinuo sam windows, ali imam problem jer ne mogu da pokrenem CD jer mi stalno izbacuje ono za fajl. Šta da radim?
Unapred hvala.
Je l neko može da mi pomogne oko popravke racunara? Bio sam na netu bez antivirusa i od tada kad ga ukljucim izbacuje mi /WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM is corrupt or missing. Ne mogu nista sa njim. Uopšte ga ne mogu pokrenuti. Skinuo sam windows, ali imam problem jer ne mogu da pokrenem CD jer mi stalno izbacuje ono za fajl. Šta da radim?
Unapred hvala.
I ja mislim da mu je nesto do harda...Ali,sacekajmo da se javi...
a jel ima neko uputstvo kako se radi u biosu. Ja imam opciju kod mene da ACHI mod ukljucim i iskljucim, ali nemam za to IDE mod.Uradi ovo i sve ce da radi ,udji u BIOS i promeni sa AHCI moda na IDE mod!!!
Udji u BIOS i promeni sa AHCI moda na IDE mod!Kada instaliras XP sa AHCI modom hard disk se ne prepoznaje stoga moras da prebacis na IDE mod i sve ce da radi kako treba.Posle instalacije XP mozes slobodno da vratis na AHCI mod!
@soleares
Jesi li u skorije vreme menjao nešto od gore pomenutih?
Ma ja ne mogu da uopste pokrenem instalciju sa CDa, jer cim se pokrene pojavi se to na ekranu. Zato i ne mogu da ponistim particije.Ne moras da odes u BIOS,nego kada pokrenes instalaciju sa CD-a kada dodjes do izbora particija tu pobrises sve particije koje imas i kreiras ih ponovo...
Ali pre toga backupuj podatke koji su ti potrebni,jer time gubis sve sa harda...
Ako ti nije nesto jasno pitaj...
Ali,prvo uradi ovo sto ti je Winex rekao...
Ma ja ne mogu da uopste pokrenem instalciju sa CDa, jer cim se pokrene pojavi se to na ekranu. Zato i ne mogu da ponistim particije.
Najzad da i ja mogu nekome pomoci! Doktorirao sam instaliranje XP-a i zato mi se slobodno javi ako ti vec nisu pomogli drugi.Najzad da i ja mogu nekome pomoci! Doktorirao sam instaliranje XP-a i zato mi se slobodno javi ako ti vec nisu pomogli drugi.
Pozdrav!![]()
Ljudi, treba mi pomoc...
Da li, kada se koristi Windows XP Home Edition moze instalirati SP2 koji se koristi i za Profesional verziju, ili postoje neki posebni servis pekovi za Home Edition?
Isto pitanje i za .netFramework, da li je isti za sve windowse ili postoje razliciti, za razlicite edicije