GreyLord
Aktivan član
- Poruka
- 1.508
Tisina
Postavite neki zadatak ili cutite![]()
uh, pazi sad, vidis li koliko si subjektivan?? Koliko puta si ti pisao u ovoj temi nesto nevezano za zadatke, a ja te nikad nisam 'opomenjivao'! m' idi bre...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tisina
Postavite neki zadatak ili cutite![]()

uh, pazi sad, vidis li koliko si subjektivan?? Koliko puta si ti pisao u ovoj temi nesto nevezano za zadatke, a ja te nikad nisam 'opomenjivao'! m' idi bre...![]()

Ja sam ja
Tisina, em sam stariji em sam ono drugo prema tome kush![]()

mislim da moze, tj da je integrabilna funkcija. mogu proveriti ako ti je bas stalo....
Ja sam ja
Tisina, em sam stariji em sam ono drugo prema tome kush![]()

pa zato kush ti. no offence, samo vracam. Bachje?![]()
steeve, necu da se svadjamo, ali nisi u pravu.pa zato kush ti. no offence, samo vracam.
sta?![]()

Kad porastes kas'ce ti se samo![]()

pa nemoj sad, mozda si me nesto uvredio a ja nzm sha je. msm, mozda, otkud znam.![]()

tacno takoKad porastes kas'ce ti se samo![]()
Ma ne ne odnosilo se na Stevicu. Bachje... Satrovacki za nesto sto bi verovatno bilo cenzurisano![]()
ali ima tu jes necega 
Ako ti nije veliki problem, bio bih ti baš zahvalan... Polomih se oko tog integrala hehe
Погледај овај линк:Jelte, el moguće naći integral od x[SUP]x[/SUP]dx? Nije u pitanju ni jedan konkretni zadatak, samo mi ne ide nikako pa se pitam može li?![]()
Погледај овај линк:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=integral+x^x+dx
Не може се добит стандардним мат.поступком...

Primaran, spada u primarne, ali to nije nesto posebno vazna podela![]()
znm, samo, posto se pominje on u jednom zadatku, a trazi se bas to.hvala!

ee, sad mi nesto pade na pamet, da li alkoholi mogu biti kvartarni, i kako je to moguce? I da, ovde u knjizi pise nesh, primarni, sekundarni, tercijani i kvartarni C atomi...? sha je to?![]()

Moze li neko da mi pokaze kako se rade ovi zadaci:
a) 10^log_10(100) =
b) log_a(32) / log_a(4) =
c) 10^log_10(2) =
d) log_27(243) =
e) log_2(4^p) =
f) log_4(2^p) =
Unapred hvala
Vlada
Pa kao C atom postoji ali alkohol kvarterni ne postoji ali ti ces mi reci zastoee, sad mi nesto pade na pamet, da li alkoholi mogu biti kvartarni, i kako je to moguce? I da, ovde u knjizi pise nesh, primarni, sekundarni, tercijani i kvartarni C atomi...? sha je to?![]()

Zavisi od broja osoba sa kojima pijes![]()