pošto mi neki kažu da sam previše vickasta,pokušaću sad da budem ozbiljna...
kako neko posle mesec dana veze može da zna i da očekuje da će to biti ozbiljna veza?
ni posle x godina provedenih sa nekim nikad nisi siguran( ne mislim baš bukvalno) a kamoli posle mesec dana...
i to što je rekao da želi
ozbiljnu vezu,ne znači da je
stvarno i želeo,i to baš sa njom(da ne pominjem da je možda već u ozbiljnoj vezi i pre nego što je nju upoznao)...i možda je jedan od onih kojima je devojka "laka" ako mu brzo da jer je recimo njemu 2 nedelje isuviše brzo za te stvari

...i možda je samo glumio da je
super momak jer je mesec dana isuviše malo vremena da nekog upoznaš (naravno, neki forumaši procene čoveka nakon pola sata razgovora sa njim al mi ipak pričamo o devojci koja nije na forumu)...i možda je samo želeo da je iskoristi od samog starta...i u tom slučaju je verovatno kreten...a da ne pričam tek o tome što nije imao herza da joj kaže da je gotovo...
i sad slobodno reci drugarici da smo se svi složili da je taj momak bolid i da sledećeg puta bude obazrivija kad se nakon mesec dana upusti u ozbiljnu vezu
i da, da joj je rekao da sa njom hoće samo neobaveznu vezu,na kakav odgovor sa njene strane bi naišao

?
p.s. stvarno mi je muka više od tema na kojima su samo muškarci negativci i svinje i šta sve ne

dajte neku drugu tematiku...