problem u njoj ili u njemu

pošto mi neki kažu da sam previše vickasta,pokušaću sad da budem ozbiljna...:D

kako neko posle mesec dana veze može da zna i da očekuje da će to biti ozbiljna veza?
ni posle x godina provedenih sa nekim nikad nisi siguran( ne mislim baš bukvalno) a kamoli posle mesec dana...

i to što je rekao da želi ozbiljnu vezu,ne znači da je stvarno i želeo,i to baš sa njom(da ne pominjem da je možda već u ozbiljnoj vezi i pre nego što je nju upoznao)...i možda je jedan od onih kojima je devojka "laka" ako mu brzo da jer je recimo njemu 2 nedelje isuviše brzo za te stvari:neutral:...i možda je samo glumio da je super momak jer je mesec dana isuviše malo vremena da nekog upoznaš (naravno, neki forumaši procene čoveka nakon pola sata razgovora sa njim al mi ipak pričamo o devojci koja nije na forumu)...i možda je samo želeo da je iskoristi od samog starta...i u tom slučaju je verovatno kreten...a da ne pričam tek o tome što nije imao herza da joj kaže da je gotovo...:confused:

i sad slobodno reci drugarici da smo se svi složili da je taj momak bolid i da sledećeg puta bude obazrivija kad se nakon mesec dana upusti u ozbiljnu vezu:neutral:

i da, da joj je rekao da sa njom hoće samo neobaveznu vezu,na kakav odgovor sa njene strane bi naišao:think:?

.

Pa na onakav kakav zasluzuje valjda....ako zeli samo seks sa njim pristace a ako ne zeli pa nece mu puci k_rac ako ga ona odbije...ima i drugih pi.cki

Sto znaci da na osnovu tvog stava trebala je da ceka minimum sest meseci ili da ga tera da se podvrgne detektoru lazi da vidi koliko je iskren i da li su njegova dela istinski dobronamerna :roll::lol:

Pa dobro mozda je i to resenje 6 meseci do godinu dana a ne mesec dana i odmah mu dala...pa da krivica je njena

Pa na onakav kakav zasluzuje valjda....ako zeli samo seks sa njim pristace a ako ne zeli pa nece mu puci k_rac ako ga ona odbije...ima i drugih pi.cki

Sto znaci da na osnovu tvog stava trebala je da ceka minimum sest meseci ili da ga tera da se podvrgne detektoru lazi da vidi koliko je iskren i da li su njegova dela istinski dobronamerna :roll::lol:

Pa dobro mozda je i to resenje 6 meseci do godinu dana a ne mesec dana i odmah mu dala...pa da krivica je njena

izvlaćiš iz konteksta;)

tamo gde ja živim, a to je u RL-u....znam možda jednu žensku osobu koja ne bi imala ništa protiv da ima samo sex sa nekim u koga je pritom i zaljubljena i ništa drugo sem toga:eek::eek::eek:...bez uplitanja ikakvih emocija....

koji ste poremećeni mentoli
uvek vidite neko zlo u drugima jer ste tako naučeni od kako ste počeli da papate kašicu

možda je umro čovek
možda imao saobraćajku i zaboravio sve
možda mu je umro neko
možda je pao sa stepenica i uništio govor
možda se zaljubio u devojku pa je odlučio da prekine jer misli da to neće ići...

Sorry zaboravila si napisat , mozda mu je jezik otpa..:mrgreen:

izvlaćiš iz konteksta;)

tamo gde ja živim, a to je u RL-u....znam možda jednu žensku osobu koja ne bi imala ništa protiv da ima samo sex sa nekim u koga je pritom i zaljubljena i ništa drugo sem toga:eek::eek::eek:...bez uplitanja ikakvih emocija....

Pa dobro :neutral:...svako neka radi kako mu godi

Mislim da sam te jasno citirala ....i ako ti mislis da je njena greska pa dobro :neutral: pamet u glavu i kao sto sam rekla a jos i da dodam ma koliko da je on fin nista pre sest meseci ...to je forumsko pravilo :)

e,znači uhvatile ste se jedne stvari kao pijan plota i sad ću još ja da ispadnem kriva što se taj lik nije javio nekoj tamo,meni nepoznatoj ženskoj osobi...:rotf:

ne sećam se da sam igde pomenula "rok za smuvati se":D
Nisi tim rečima..ali se svodi na tu priču da se ona zaebala, zaljubila se, on
nije što ona nije skapirala jer je malo vremena prošlo, tj. njena je greška što
ga je loše procenila, što realno i jeste, ali je takođe istina da je on mamlaz.

Poslednja izmena:

Back