problem u njoj ili u njemu

Samo dvi opcije :
1.) Desila mu se neka tragedija ( i u totalnoj je nemogucnosti da se javi)
Mada valjda ima netko njegov tko zna da je ona bila u toj nekoj prici s njim, pa da joj javi ...

2.) Vjerovatnije : DEBILANA od gnjusa, koji nema MUDA !

Drugarica je upoznala super decka,lep pametan,kulturan.Bili su zajedno mesec dana,setali su pricali,bio je pazljiv,rekao je da zeli ozbiljnu vezu(kao i ona),razmenjivali su misljenja i probleme.Bilo im je u najmanju ruku sve idealno i romanticno od trenutka kada su se upoznali pa sve do trenutka kada se on prestao javljati.Ona super izgleda,nije glupa,odgovorna je i bas se potrudila u vezi sa doticnim kretenom.Nisu spavali sve do dve nedelje i kada su to uradili rekla je da je bilo super.Svi smo se ponadali da je to taj.Kad ono cvrc:roll:on se javio jos par puta, jos par puta su spavali i od njega ni traga ni glasa,ne javlja se ,tel mu je iskljucen i nema ga vec mesec dana.Ona je blago receno ostala zbunjena.Moje pitanje je da li je hteo samo da je kr...e,da li umro ili je ...ne znam ni sama.Sta je to sa danasnjim momcima

.......mozda ti se drugarica loshe kreshe ,nije ispunila ochekivanja i dechko otishao dalje ,legla i digla noge .......................shta je to sa sadashnjim devojkama ............:whistling:

.......mozda ti se drugarica loshe kreshe ,nije ispunila ochekivanja i dechko otishao dalje ,legla i digla noge .......................shta je to sa sadashnjim devojkama ............:whistling:

daj nemojte biti povrsni ovde se ne radi samo o sex,(koji je koliko sam cula bio dobar a i da nije spavali su tek par puta i to bi se moglo ispraviti)

radi se o tome i da je problem u sex mogao joj je reci a ne kukavicki pobeci:dontunderstand:

ako ima neki muskarac da mi odgovori ako je bio u takvoj situvaciji da kaze zasto je pobegao?

mada sve mi je jasnije da ju je samo iskoristio i jadno pobegao:(

daj nemojte biti povrsni ovde se ne radi samo o sex,(koji je koliko sam cula bio dobar a i da nije spavali su tek par puta i to bi se moglo ispraviti)

radi se o tome i da je problem u sex mogao joj je reci a ne kukavicki pobeci:dontunderstand:

ako ima neki muskarac da mi odgovori ako je bio u takvoj situvaciji da kaze zasto je pobegao?

...a zasto ti reche "ponadale smo se da je to to ",znachi da je to bilo i ranije ,inache u pochetku svake veze sex nama mushkarcima je jako bitan .............;)

Pa bio je dobar sex..al samo njoj:hahaha:i kako je on nju to iskoristio a bilo joj je dobro:lol:gde si ti leba ti videla da neko nekome kaze ostavljam te zbog toga sto si losa u sexu

moga joj je bar reci razlog a ne tako kukavicki samo se ne javljati.Svaka iole normalna osoba bi rekla bar ne svidjas mi se,necu vise da budem sa tobom ...ma da je rekao i mrs ja bi ga razumela ali da se tako ne javi:dontunderstand:

znam takvih milion slucajeva to rade i tipovi i ribe, narocito kad su klinci, ne znam koliko godina ima ta tvoja drugarica,
seljacki je ali desava se...ne znaci da mu je cilj bio samo seks, svidela mu se, nije mu bilo to to, ispao je kreten sto joj nije rekao, bilo mu je lakse da se izgubi u nepoznatom pravcu,
a mozda je i svinja koja je imala neku drugu ribu...

...a zasto ti reche "ponadale smo se da je to to ",znachi da je to bilo i ranije ,inache u pochetku svake veze sex nama mushkarcima je jako bitan .............;)

pa ponaale smo se :ptako je bio sladak
i lepo su se slagali i bio je dostojan nje.zar je to tako strasno sto smo se ponadale:dontunderstand:

naravno da je sex vazan ali u pocetku da se ne lazemo nikada nije savrsen dok s dvoje sexualno ne upoznaju:zcepanje:

Back