problem u njoj ili u njemu

Drugarica je upoznala super decka,lep pametan,kulturan.Bili su zajedno mesec dana,setali su pricali,bio je pazljiv,rekao je da zeli ozbiljnu vezu(kao i ona),razmenjivali su misljenja i probleme.Bilo im je u najmanju ruku sve idealno i romanticno od trenutka kada su se upoznali pa sve do trenutka kada se on prestao javljati.Ona super izgleda,nije glupa,odgovorna je i bas se potrudila u vezi sa doticnim kretenom.Nisu spavali sve do dve nedelje i kada su to uradili rekla je da je bilo super.Svi smo se ponadali da je to taj.Kad ono cvrc:roll:on se javio jos par puta, jos par puta su spavali i od njega ni traga ni glasa,ne javlja se ,tel mu je iskljucen i nema ga vec mesec dana.Ona je blago receno ostala zbunjena.Moje pitanje je da li je hteo samo da je kr...e,da li umro ili je ...ne znam ni sama.Sta je to sa danasnjim momcima

Tesko da ti mi mozemo dati odgovor na to... Cuj, da li je umro... Prelistas umrlice, pa ti se samo kaze... Zar nije logicnije da ga je potrazila... 'ebo telefon... Pa sta ako je iskljucen, ima i adresu... Valjda...

A sto se tice njega (ako je ziv, a nadam se da jeste) tezak je kreten... Sta god da mu se nije svidelo, sta god da se desilo trebao je da je pozove da se vide i da joj to kaze u lice... Ovako je pokazao samo kolika je stoka i kukavica...

Nisi tim rečima..ali se svodi na tu priču da se ona zaebala, zaljubila se, on
nije što ona nije skapirala jer je malo vremena prošlo, tj. njena je greška što
ga je loše procenila, što realno i jeste, ali je takođe istina da je on mamlaz.

Da dodam, njena loša procena je odatle što je on glumio i što je napisala Bondova devojka,
da li je trebalo da koristi detektor laži možda?
Nadam se da ste razumeli da je ovaj prethodni post bio pomalo ironičan.
Dakle, on je nju jednostavno prevario.

Da dodam, njena loša procena je odatle što je on glumio i što je napisala Bondova devojka,

pa to sam i ja rekla:lol::lol::lol:

i ona nije klinka(bar mislim da nije)...ima svoju glavu...a ona joj služi za razmišljanje...i sad ona ispada naivna žrtva jer je on nju prevario?
koliko znam,ništa na silu od nje nije dobio...

Poslednja izmena:

Prevario je prejaka rec..
Dobio je sta je zeleo..
Ona mu je dala svojim izborom..
Sve se plasim da joj je rekao: draga, bicu s tobom doveka, tek smo se upoznali..

Back