Čini mi se da je melez. Doduše afroamerikanci imaju uglavnom svetliju put jer su se ukrštali s abelcima. Čini mi se 20 posot su belci. Toliko o puritanskoj Americi,
No, da se vratim an ovog slatkiša. Usne, frizurica, ten sve super (Y).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mladalacke zenske opsesije su uglavnom crnacki ****** i dobar ritam da udara ... tipicno je to , klasika da ne kazem , kao mocart i shubert i ekipa ......
ono sto je problem tu je zasto se belci plase velikog crnog opasnog kurrrca![]()

Čini mi se da je melez. Doduše afroamerikanci imaju uglavnom svetliju put jer su se ukrštali s abelcima. Čini mi se 20 posot su belci. Toliko o puritanskoj Americi,
No, da se vratim an ovog slatkiša. Usne, frizurica, ten sve super (Y).
I za mene je to zagonetka. Posebno kad gotive crnce, ali kad je neka devojka sa crncem oni lude. A opterećenost crnom kitom kod muških i zato verovatno psotoji naučno objašnjenje. Za mene, kurčevi su im lepi bez obzira na debljinu![]()

nije samo zbog toga, bušmani po prirodi imaju lep, svetliji crnački ten, da se tako izrazim, kao bela kafa su
ovaj je možda bušman, a možda melez, kao što si rekla
oni aboridžini na primer su mi haos ružni
pa falus je simbol moci , snage itd .... ako neko nije zadovoljan svojim kuurcem na pomen crnog opasnog kurrca proradi plutajuci konkflikt , komplex , kao tromb zacepi razum i krene da se suzava svest![]()
pa falus je simbol moci , snage itd .... ako neko nije zadovoljan svojim kuurcem na pomen crnog opasnog kurrca proradi plutajuci konkflikt , komplex , kao tromb zacepi razum i krene da se suzava svest![]()
Sad sam videla lik je afroamerikanac, glumac neki.
- - - - - - - - - -
Mislim da je to
Negde sam čitala da je sasvim prirodno da žene traže obdarenije muškarce i da to ima neke veze sa evolucijom.
ovo dugačko niš ne čitam, sve što je dugačko ne valja
A sigurno i sama umesnost vodjenja sexualnog cina igra veliku ulogu, vecu od same velicine - ovi sa velikim se u dosta slucajeva i ne trude previse, misleci da to sto imaju veliki je samo po sebi dosta.
Plus predigra je mnoogo vazna, nekada mozes kao muskarac zenu dovesti do ludila, i cak i pre nego sto joj ubacis ona "vec gotova'. I ovo nije samo prica, znam, desavalo mi se to sa zenama..![]()
Da, ima. Nesto sam i opisao vec... Nije samo da je obdaren u tom smislu...Nego jos mnogo toga. Slicno je i sa vama zenama - mi muskarci zasto volimo "velike zadnice i sl" - zato sto su kukovi siri,veci, lakse iznesete plod a da ne umre (nekada 2 od 10oro dece prezivljavalo). Takodje zasto volimo vece grudi - veca mogucnost da zenka ishrani potomke sutradan, vise mleka, ima vece rezerve u sebi, prezivece bez hrane duze.
A sve se to detektuje preko polnih hormona estrogen i testosteron...Estrogen kod zene, testosteron kod muskarca. Testosteron je kriv kod muskarca za muskost, za erekcije, polne nagone, velicinu uda, jos u majkinom stomaku, pod uticajem testosterona plod koji je do tada bio zenski se pretvara u muski i vrsi se diferenciranje mozga i polnih organa - pretvaraju se iz neutralno-zenskog pocetnog u muski.
Nekada ti procesi malo zakazu pa sutradan imamo muskarca koji i nije zanimljiv nesto zenama, jer zene sve to ocitavaju na biohemijskom nivou.
Mada, postoje i zene koje odbijaju muskarci sa velikim udovima, jer su imale negativnih iskustava i oni su zapinjali te ih povredjivali prilikom odnosa, te sada imaju traume od toga i dozivljavaju ih kao nesto neprivlacno.
A sigurno i sama umesnost vodjenja sexualnog cina igra veliku ulogu, vecu od same velicine - ovi sa velikim se u dosta slucajeva i ne trude previse, misleci da to sto imaju veliki je samo po sebi dosta.
Plus predigra je mnoogo vazna, nekada mozes kao muskarac zenu dovesti do ludila, i cak i pre nego sto joj ubacis ona "vec gotova'. I ovo nije samo prica, znam, desavalo mi se to sa zenama..
- - - - - - - - - -
e bas si napisala kratko ali pogresno... Cuj koja netacna tvrdnja "sve sto je dugacko ne valja". Koja izmisljotina. Bitan je kvalitet a ne kvantitet tj duzina ili kratkoca necega. eto ti sad kratko, po tvojoj kvazilogici mora da valja sada.![]()
Čitala sma da su afrikanci izdržlivi u krevetu i da su dobri ljubavnici To je pra stvar kada žene govore o seksu sa njima, dok je ud na drugom mestu tj njegova veličina. Ni ja ne bih neki predugačak, nek je malo iznad proseka, ali zato debeo i aj presretna,
(((a trunka razumevanja i topla ljucka rech?
kaki ste to ljudi gonjeni iskljuchivo primalnim nagonima(((
ti toliko teksta napišeš da ubiješ svaki interes za to što si napisao
možda i piše nešto bitno, al ko će ga znati (ja ne, gde ću toliko da čitam)
- - - - - - - - - -
izdrživost u krevetu, na njivi, na planinarenju itd zavisi od starosti i treninga, a ne od rase, sine
dobri su i ovi naši, neobojeni, sasvim
Pa to je tvoj problem je onda kao da imas deficit paznje ili motivacije. Jbg. Znas kako kazao Ajnstajn - stvari mogu da se objasne prostije i krace, ali ne i prostije i krace i od toga. Jedno je sto ne mozes ne umes i nisi sposobna da procitas, a drugo je da izjavis napamet da je sigurno lose, i upravo za to sam uputio kritiku.
A ovo dole sto si njoj napisala - nije tacno da zavisi od starosti i treninga samo. Zavisi i od ishrane i od mnogo faktora a zavisi i od genetike. Seti se da su vekovima crnci bili SPORTISTI TJ ROBOVI.
Zato sada imaju po defaultu "atletsko telo", atletskije nego nase skoro. Pogledaj sada reprezentaciju Francuske u fudbalu - skoro sve crnci. Pogledaj NBA i basket - dominiraju crnci.
Samo ih nema u plivanju ne znam zasto...
Nauka kaze da ako se otac samo bavi sportom, da vec njegov DNK lanac mutira na bolje i da njegov sin ima mnogo vece sanse za lep izgled, za sportske sklonosti nego sin oca pusaca koji se nije bavio sportom. Zamisli sad sta se desi kroz 5-6 generacija.... A crnci su vekovima bili robovi i obavljali teske fizicke poslove.
Sve to uticalo i ovo sto pise Lara ima smisla, nije to niko izmislio tek onako. Sad naravno, nije svaki crnac bolji izdrzljiviji i bolji ljubavnik od svakog belca. Ali mozda procentualno su za neki % zaista bolji i to je dovoljno Lari kao afrodizijak da proba da bude i sa nekim crncem, zasto da ne?
Zasto namerno da joj naturamo i spocitavamo da se ostavi crnca nego da nadje belca? Pustite je s crncem.

Zene, da li je istina da gde crnac prodje, tu belac vise nema sta da trazi?![]()

Pa treba do kraja pročitati. Meni se svidja kako on objašnjava stvari, bez obzira što to nije tema posta. ALi ok je
- - - - - - - - - -
Možda
To tek treba da vidim![]()

Hoce li neka da mi da odgovor?![]()
Zene, da li je istina da gde crnac prodje, tu belac vise nema sta da trazi?![]()
mislim da su sve ovo budalaštine
žene su zadovoljne muškarcima koji nisu crnci takođe i ludački im je u krevetu
jedan crnac ne čini proleće...