Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.606
Tema nije o nekakvim sponzorušama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema nije o nekakvim sponzorušama.
Ti ili si još veoma mlad ili ti je namjera da poguraš temu pa me vuces za kikiceTema nije o nekakvim sponzorušama.
Da si temu shvatila kako treba, ne bi tako napisala.Ti ili si još veoma mlad ili ti je namjera da poguraš temu pa me vuces za kikice
Kad si nekom centar sveta to zna da optereti, udavi..počneš da se gušiš...A što ovo?
Malko ružno zvučiKad si nekom centar sveta to zna da optereti, udavi..počneš da se gušiš...
Na to sam mislila...
Nije to tak jednostavno.. mnogo puta su se mnogi pitali, "šta će joj on(a)"? I javno i tajno, neko iz čiste ljumore, ali mnogi baš i ne.. tek čista ljudska znatiželja.
Ne mora biti da je u tome nešto loše, naprotiv.
Karakter u mnogome definiše čovjeka, mada ponekad nismo sposobni da na početku nekog pročitamo.

ali ako ti ne pruzi lep svrs sto bi rekli mladi ili orgazam dzaba mu licnost...Ličnost, energija, kako se osećam pored te osobe je presudno
muskarci i zene ne traze isto od suprotnog pola pa bi mozda temu trebalo podeliti posebno za muskarce i posebno za zene.Ličnost, energija, kako se osećam pored te osobe je presudno
Pošteno.licnost - karakter
e sad , jebat ga, ako nije lijepog lica makar ako vec nije nogata,zgodna...
sve se to ukombinuje
dzaba je da je postena ka njegus a pametna ko marija kiri ako nije ljepuskasta
tacno , da imas u sta lijepo pogledat ...Pošteno.
Prvo izgled pa sve ostalo. Oduvek bilo.
Normalno.tacno , da imas u sta lijepo pogledat ...
To je najtačniji odgovor.To je prekidač koji pali ili gasi svetlo; prepoznavanje duše i ne znamo šta je to; to se desi, nema recepta, ni formule.
.To ja bazam po starim temama možda danasIskreno; jedva se sećam teme.

Ne znam, sada vidim temu.Ovo od juče, leti vreme.
Ko juče ovde nije bio - gledao je svoja posla.