Osobine koje privlače više od ljepote

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Show Me The Money GIF
Tema nije o nekakvim sponzorušama.

Nije to tak jednostavno.. mnogo puta su se mnogi pitali, "šta će joj on(a)"? I javno i tajno, neko iz čiste ljumore, ali mnogi baš i ne.. tek čista ljudska znatiželja.
Ne mora biti da je u tome nešto loše, naprotiv.
Karakter u mnogome definiše čovjeka, mada ponekad nismo sposobni da na početku nekog pročitamo.

Samo ću reć da mi se zbilja dopada kak ti to pišeš...mogu si mislit tek kak to krasno zvuči. ;)

Ozbiljna sam, ne zezam se.
Neću ti replicirati ništa više od ovog, za sada bar. :)

Poverenje, na prvom mestu.
Zatim, da mozemo da pricamo o svemu, da se smejemo, razumemo. Da imamo slican zivitni put, nivo obrazovanja, da smo u sličnoj materijalnoj i životnoj generalno situaciji.
Da mi je pored njega lepo, da me njegova energija zavodi, inspirise i Cini boljom osobom, da vidim da mu je lepo sa mnom koliko i meni sa njim.
Da smo pre svega prijatelji, ali da svakako postoji hemija i strast proistekla iz energije.
Autenticnost, empatija, socijalna i emotivna inteligencija.
Da smo tim. Stvarno tim, da se nadopunjujemo i osecamo jedno drugo.

Ali moje veze uglavnom proisteknu iz prijateljstava ili bar dizih poznanastava, ne mogu nikako nekog da upoznam danas i eto sutra smo u vezi ili pokusaju veze.

Ličnost, energija, kako se osećam pored te osobe je presudno
muskarci i zene ne traze isto od suprotnog pola pa bi mozda temu trebalo podeliti posebno za muskarce i posebno za zene.
............Sa zenom sa u nekom nocnom klubu a ona mi sapne na uvo "vidi onog sto je sad usao.........kako je zgodan......" pogledam, padne mi mrak na oci, tip ruzan ko svarceneger, oci ko u kromanjonca, glava ko lubenica.....................pitam je, sta je to lepo na njemu, ona kaze, "pa zar ne vidis.........?"
Stvarno, ne vidim..............

Back